Foto bij O16.

Na een minuutje gesus van Jay, raap ik alles weer bij elkaar. "Harry zei dat hij verliefd op me is, mam."
Ze kijkt me even verbaasd aan, maar grijnst dan als ze mij naar mijn schoenen ziet kijken, ik voel mijn wangen branden, maar zekerheid voel ik niet.
"Wat denk jij daarover?" vraagt ze nieuwsgierig. Ik kijk haar vragend aan, moet ik nu mijn mening geven? Over iets waar ik helemaal geen mening over heb. Ik voel de paniek toeslaan, toch lijkt mijn mond te ratelen.
"Ik heb geen idee." zeg ik kort, maar daarna komt de woorden vloedgolf. "Ik haat hem er niet voor, ik vind het stiekem wel flatterend? En ja, als hij bij me is doet mijn hele lichaam vreemd, maar maakt dat mij dan homo?"
Ik weet dat dat een veel te ingewikkelde vraag is om aan je moeder te stellen, het is iets om zelf uit te zoeken. Het is je eigen persoonlijke seksualiteit, je identiteit. Zoiets kan je moeder voor jouw niet beantwoorden. Ze haalt haar schouders op, maar verzekerd me wel dat ik dit mag bezien als een, misschien nog lichte, vorm van verliefdheid. Die woorden lieten mijn maag opmerkelijke turnoefeningen doen, misschien heeft hij er zelfs talent voor. Hij stopte er de hele dag niet mee.
"Ik weet het niet liefje, volg je hart." Ze lacht en geeft me Sharpay's film terug. "Ge maar chick-flicken, idioot." ze lacht nu nog meer, het was een sarcastische grap, toch neem ik het aanbod aan. "Dankje mam." Ik neem de film van haar over en loop naar boven, stop de dvd in mijn speler, nestel me op mijn grote bed en neem mijn blackberry van mijn nachtkastje, waarna ik een zak chips open, misschien moet'k hem maar eens bellen.

Reageer (4)

  • Salute

    Verduuuur!! <333

    1 decennium geleden
  • LouisMalik

    beeeeeellll! xx

    1 decennium geleden
  • HarrysWife

    snel verdur! x

    1 decennium geleden
  • Mafia

    Snel verder.x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen