Foto bij H.11

nou de uitwisseling is afgelopen (gelukkig eigenlijk want ik vond mijn meisje niet egt de leukste) maar we hebben wel veel lol gehad!!!
ik ga proberen meer te uploaden maar ik kan niets beloven met mijn ouders!
en ik EIS!!!! reacties anders ga ik lekker niet verder :P
(nee grapje denk! maar wil wel reacties)

We liepen hand in hand naar het strand toen Seth plotseling zei ‘Wacht even ik wil je wat laten zien.’ Hij liep de bosjes in en ik hoorde wat gekraak van takken. Ik hoorde een zacht gepiep vanuit de bosjes en liep er voorzichtig op af. Achter de bosjes stond een enorme zandkleurige wolf die me recht in de ogen keek. Hij legde zijn kop op mijn schouder en ik aaide hem. Seth was mooi als wolf, groot en sterk maar bovenal was hij dezelfde lieve, gevoelige en aardige Seth die ik kende. Hij bukte en knikte met zijn kop naar zijn rug alsof ik erop moest gaan zitten. ‘Ik moet er toch niet op gaan zitten?’ vroeg ik ongelovig. Hij knikte van wel en ik klom op zijn rug. Hij begon langzaam te lopen maar na een tijdje begon hij wat sneller te rennen waardoor ik zijn vacht vast moest pakken om te kunnen blijven zitten. Na een paar minuten waren we bij het La Push strand we stopten vlak achter een dikke struik en ik stapte van Seth’s rug af. Hij liep naar de andere kant van de struik en ik hoorde weer wat gekraak.
Seth kwam achter de bosjes vandaan en had opeens een donkerblauwe zwembroek aan die hij eerder nog niet aan had. Hij pakte mijn hand en liep met me het strand op. Ik zag vanaf een afstandje Jake op een handdoek liggen. ‘Wie komt er nog meer?’ vroeg ik. ‘Ow alle wolven en hun inprenten.’ Zei Seth ‘Ze zijn allemaal nieuwsgierig om jouw te ontmoeten.’ Seth liep naar de rest van de jongens en begon iedereen voor te stellen: ‘Dit zijn: dit zijn Quil en Claire, Jared en Kim, Paul en Rachel, Embry en Jake en Nessie ken je al.’ Hij sloeg een arm om me heen en zei vol trots: ‘Dit is Juliana, mijn imprint.’ ‘Hoi iedereen.’ Zei ik verlegen terug. ‘De jongens en ik gaan surfen ik ben over een kwartiertje terug en als er iets is dan roep je maar ik heb een geweldig gehoor al zeg ik het zelf.’ Zei hij en gaf me een snel een lief kusje.
Ik legde mijn handdoek naast die van de rest van de meiden. ‘Dus jij hoort bij Seth?’ vroeg een meisje met lange zwarte haren en een mooi en sterk gezicht. ‘Ik ben blij dat hij nu ook eindelijk iemand heeft gevonden. Ik ben Kim trouwens als je het al bent vergeten.’ Kim die hoorde bij Jared kon ik me herinneren. ‘Ja ik ben ook heel blij dat ik hem heb nu.’ Zei ik verlegen terug. ‘Jij bent heel knap meisje.’ Zei een klein meisje die Claire heet ik gokte dat ze ongeveer 7 was. ‘Dankje Claire jij bent ook heel mooi.’ Ik deed de jurk uit en trok de bikini goed zodat hij nog een beetje goed zat. ‘Ik hoorde dat je morgen met Seth op dezelfde school begint als waar ik en Jake zitten.’ Zei Nessie plots. ‘Ja in Port Angels toch? Sue zei dat een of andere Alice dat had geregeld.’ ‘Ja dat klopt Alice is mijn tante zij kan dingen goed regelen en is ook niet al te slecht in mensen overhalen dus ik denk dat alles wel goed komt.’ ‘Ken je mij nog July?’ vroeg Rachel. ‘Ja tuurlijk Rachel ik heb met je op een kamer geslapen dat vergeet ik niet zo snel hoor!’ zei ik blij terug. ‘Je bent wel veel veranderd Rach, je haar is veel langer ik herinner je… ‘ voor ik mijn zin af kon maken werd ik opgetild door twee warme en natte armen. ‘Ik werd gedwongen.’ Zei Seth zacht in mijn oor en hij draaide me om zodat ik in zijn armen lag. Hij liep langzaam naar de zee toe en zette me op een surfboard. ‘Je werd gedwongen om me op een surfboard te zetten? Dat vind ik niet erg je kon het me ook gewoon vragen.’ ‘Nee ik werd gedwongen om iets anders te doen.’ Hij kwam naast me zitten en legde zijn armen om me heen. Hij kuste me voorzichtig en ik viel half naar achteren gelukkig ving hij me op en legde me op het board waardoor hij bovenop me kwam te liggen. Zijn gezoen werd steeds heviger waar ik gewillig aan meedeed. PLETS het volgende moment lagen we allebei in het water. ‘PAUL!’ gilden ik en Seth tegelijk. ‘Nee sorry ik ben het maar.’ Bulderde een vreemde stem die ik nog nooit eerder had gehoord. ‘Hoi Emmet goed je weer te zien maar kan je dat alsjeblieft de volgende keer laten?’ vroeg Seth beleeft. ‘Hoi ik ben Emmet, Nessie’s oom.’ Zei hij met een uitgestrekte hand. ‘Hoi ik ben Juliana, Seth’s vriendin.’ Zei ik terwijl ik zijn hand schudde. Brrr die was koud. Zo koud dat ik er kippenvel van kreeg. ‘Ja jij bent die warme hondenhuid gewent hè? Dan ben ik wel extra koud ja.’ Bulderde hij weer en dook naar de donkere bodem. Weet hij het? Hoe kan dat dan? Ik keek Seth vragend aan. ‘Ik leg het vanavond wel uit ok?’ was zijn antwoord daarop.
Een half uurtje later zaten we aan de eettafel bij Emily thuis samen met de rest van de roedel. De jongens waren hele pannen in één keer naar binnen aan het werken. Iedereen had gelachen toen ik vroeg of ik misschien nog een keer op mocht scheppen, waarna Seth meteen de helft van zijn bord op de mijne had geschoven. ‘Heb je nu al genoeg op?’ vroeg Jake ongelovig toen ik mijn bord voor me wegschoof. ‘Ja ik ben menselijk weet je nog? Ik heb geen bovennatuurlijke eetlust zoals jij.’ Zei ik sarcastisch. ‘Haha ik ben een wolf weet je nog ik ren net iets meer op een dag dan jou.’ Zei hij terwijl hij mijn bord leeggooide op de zijne en stak meteen een stuk kip in zijn mond. ‘Jongens ik heb leuk nieuws.’ Zei Emily plots heel opgewekt, Sam kwam naast haar staan en legde één arm over haar schouder en de andere op haar buik. ‘We krijgen een kindje.’ Zei hij trots. Alle jongens waren stil en uit Jake’s mond viel een stuk kip. ‘Gefeliciteerd Emily, Sam, ik ben heel blij voor jullie.’ Zei ik opgetogen. ‘Dankjewel.’ Zei Emily blij, ‘maar ik wil jullie wel vragen of jullie nu naar huis gaan ik ben erg moe en wil graag gaan slapen.’ Iedereen stond op zei gedag en liep hun eigen kant op.


sooow beetje lang denk maar het is om jullie op te vrolijken na zo'n lange tijd zonder hoofdstukjes

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen