Ik wist al dat ik met carnaval op vakantie zou gaan, maar wat ik niet wist dat het zo ver weg was!

"Mam, waar gaan we nou heen?" vroeg ik. "We gaan lekker 5 dagen naar belgië" zegt mijn moeder.
Ik dacht bij mezelf: 'Wat? dat kan toch niet? nu kan ik Michel niet meer zien, en mijn carnaval... niet dat dat het ergste was maar dat ik Michel gewoon niet meer kon zien.' Dat was echt het ergste.
Toen ik dit tegen Michel zei baalde hij ook echt, en ik had ookal bijna geen beltegoed meer dus kon ik hem helemaal niet meer spreken.
Die avond vertrok ik dus met pijn in mijn hart naar belgië.
"Zijn we er bijna?" vroeg mijn zusje? "Ja." zegt mijn moeder. Ik hoorde het haast niet want ik was zo druk aan het smsen met Isabell dat ik niet door had dat ik nog beltegoed over moest houden voor Michel, maar op dit moment was Isabell belangrijker. Isbabell ging dus met Michel en David en Charlotte naar de carnaval's optocht. Ik baalde... Ik wilde ook mee...

Ondertussen waren we aangekomen bij ons huisje. Het was oud en lelijk. Ik sliep op een kamer waar amper een TV was :S Achja, ik moest het er maar mee doen.
Ik kreeg een smsje: Hee, het is hier echt f*king leuk, jammer dat je er niet bij bent, we missen je x. Dat smsje was dus van isabell.
Ik had verwacht dat de vakantie heel snel voorbij zou vliegen, dat ik je weer snel zou zien. Maar, ik had al 5 dagen geen smsje van Michel meer gehad.. Echt raar, dus besloot ik hem maar eens te smsen. Hee, hoe was je carnaval? ik mis je echt erg x.
Maar ik kreeg niets terug, en eerst smste hij mij dus altijd meteen terug.. Volgens mij is zijn beltegoed op.. dacht ik, eigenlijk hoopte ik het meer. Misschien had hij wel iemand anders ontmoet. "DHANEEE KOM JE ETEN?" hoorde ik mijn zusje vanaf beneden roepen "JAAAA IK KOM ERAAAN, DOE NOU MAAR RUSTIG" zei ik met een geïrriteerde stem, en ging met tegenzin naar beneden. PLEASE GOD, LAAT DEZE VAKANTIE SNEL OVERGAAN....

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen