Die nacht had ik gedroomt, ik weet niet meer waarover maar ik weet wel dat het heel speciaal was! Maar dus, ik moest naar school.
Met dezelfde zin als altijd kwam ik uit mijn bed, en liep halfslapend richting de badkamer om te gaan douchen en me klaar te maken voor school.
Toen ik net onder de douche stond hoorde ik mijn zusje: "DHANEEEEEEEEEEEEE, schiet op ik wil ook nog douchen." en ik riep terug: "BEN BIJNA KLAAR, wacht nog heeeeeel even!"
Even later was ik helemaal klaar met douchen en opmaken en besloot ik maar eens om naar beneden te gaan en toch maar wat tempo te maken omdat ik anders te laat zou komen op school.
"Dhané, heb je je tas al ingepakt?" vroeg mijn moeder? "Jahaaaa, dat heb ik al mam. Maar ik moet nu snel gaan, anders kom ik nog te laat! Doei mama! " en snel drukte ik een kus op haar voorhoofd, en haaste me het huis uit om nog optijd op school te komen.
Toen ik in de les zat kon ik mijn hoofd er niet meer bijhouden. Ik had zoveel zin in die avond!
Carnaval, met mijn vriendinnen, een avondje feesten... Ik wist nu al dat het helemaal geweldig zou worden!
De bel ging, ik haast me naar mijn kluisje om de opstopping te verkomen, pakte mijn boeken en ging naar huis.

"MAAAAAAAAAAAAAAM! IK BEN THUIS!" riep ik, maar ik kreeg geen antwoord. Even later zag ik een briefje op de tafel liggen met daarop: ' Dhané, ben naar mijn werk toe, ben pas laat thuis... Maar heel veel plezier vanavond, Liefs Mama.'
Okee... dacht ik bij mezelf, en pakte wat te eten en plofte op de bank neer.
De tijd ging toen eventjes heel snel, het was al half 7 en toen moest ik me toch echt gaan klaar maken voor dat ene feest waar ik me zo op had verheugd. Ik liep naar boven zette de muziek aan en het volume op 100% en ging me maar eens omkleden.
Ik trok een felroze panty aan, een zwart wit gestreept topje en een kort broekje, en mijn zilvere gympen, ik deed make-up op, zong mee met de muziek, deed mn haren goed ik wist het nu al... Mijn avond kan NIET meer stuk
Ik was er helemaal klaar voor, en even later kwam mijn vriendin Isabell me al ophalen.
We reden nog langs 2 andere vriendinnen en gingen toen naar de feestzaal om carnaval te vieren.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen