Foto bij chapter thirty-six

Dit is Thijmen. Is ie niet lekker? (:
MAAR, de jongen op de foto is mijn lekkere vriend @Chris_IsTheName.
@Chris_IsTheName en @a_la_Joshua hebben geholpen met dit hoofdstuk.
Dus volg ze op Twitter en bedank ze!
Maar dat hoef niet, maar dat zouden ze wel leuk vinden.
Dus als je tijd hebt, weet je wat je moet doen. Haha. (:
xkus.

Even later loop ik heen en weer door mijn kleedkamer. Ik moet over een paar seconde het podium op. Ik hoor dat ze op het podium mijn naam roepen en ren zo snel mogelijk naar het podium. Ik ren het podium op en een golf van geschreeuw overspoelt me. Fans geven me kracht. Ik zing mijn liedje 'Love me' en mijn fans zingen vrolijk met me mee. Ik glijd met mijn ogen over het publiek. Mijn ogen vallen op een jongen met blond/bruin haar en mooie bruine ogen. Mijn ogen blijft op hem hangen en ik zing vrolijk verder. De jongen heeft in de gaten dat ik naar hem kijk en begint, als ik het goed zie, te blozen. Ik verliest hem de rest van het concert niet uit het oog. Ik sprong op en neer en ren heen en weer op het podium en zing al mijn liedjes. Ik zeg mijn fans gedag en ren het podium af. Ik ren naar Kenny. 'Kenny, die jongen met bruin/blond haar en bruine ogen, die voor aanstaat uit het publiek en breng hem naar mijn kleedkamer.' Zeg ik tegen Kenny en Kenny knikt glimlachend. Dan loopt in naar mijn kleedkamer. Er ligt een briefje op de bank die in mijn kleedkamer staat. Ik loop naar de bank en pak het briefje. 'Hij is uit. Sorry, Justin.' Lees ik. Uit? Dat meent Chris niet. Dat kan niet. En hij maakt het uit met alleen een briefje? Dit is alles wat hij er voor doet? Ik verscheur het briefje en gooi alle snippertjes in de lucht. Ik plof huilend op de bank. Ik haat hem, maar toch houd ik van hem.. En ik mis hem. Dan word er op de deur van mijn kleedkamer geklopt. Ik veeg snel mijn tranen af en loop naar de deur. Ik doe hem open en kijk recht in de ogen van de jongen uit het publiek. De jongen steekt zijn hand uit. 'Ik ben Thijmen.' Zegt de jongen.
'Justin.' Zeg ik en ik schud de jongen de hand.
'Ja, dat wist ik al.' Zegt de jongen en hij tover een glimlach op zijn gezicht. Ik volg zijn voorbeeld en tover ook snel een glimlach op mijn gezicht.
'Kom binnen.' Zeg ik tegen Thijmen. en ik ga uit de deuropening, zodat Thijmen er langs kan. Thijmen komt de kleedkamer binnen en ik sluit de deur. Thijmen pakt zijn mobiel. Ik pak ook mijn mobiel en klik op Twitter. '@Justinbieber: Nice guy in my dressing room.' schrijf ik.
'Wat is je Twitter?' Vraag ik aan Thijmen.
'Kijk maar op je mobiel.' Zegt Thijmen. Ik kijk bij mijn mentions. '@Thijmen_C: @Justinbieber In the dressing room of a nice guy.' Lees ik. Ik kijk Thijmen aan die een glimlach heeft van oor tot oor.
'Gay?' Vraag ik aan Thijmen. Hij knikt. Ik loop naar hem toe en druk mijn lippen op de van hem.

Reageer (3)

  • lilarrzaill

    haha, "Ik haat hem, maar houd toch van hem.. etc;)" En vervolgens gewoon leuk en vrolijk met de eerste beste jongen uit het publiek zoenenxD
    jep justin, logisch.....
    verder!!

    1 decennium geleden
  • xHanneBieber

    Oooeeeeh xD
    Verder!
    En man Thijmen is lekkaaaaah <3

    1 decennium geleden
  • xangelique

    Verder!! ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen