Even later zitten we met zijn alle bij Starbucks. We drinken allemaal onze koffie, maar praten niet. Beetje een pijnlijke stilte. Chaz staat op en loopt naar de kassa. Dan botst hij tegen een jongen van ongeveer 18 jaar op. Chaz zijn koffie beland op het shirt van de jongen. 'Ken je niet uit kijken, klootzak?' Zeg de jongen.
'Uhm, sorry.' Stottert Chaz.
'Ja, aan sorry heb ik niets.' Zegt de jongen en hij ramt met zijn vuist midden in Chaz zijn gezicht. Ryan rent zo snel als hij kan naar Chaz toe. Chaz heeft een bloedneus. Die jongen komt hier niet mee weg. Ik sta ook op en loop naar de jongen toe. 'Vind je dat normaal?' Vraag ik woedend.
'Wat?' Vraag je jongen ongeïnteresseerd.
'Vind je het normaal om iemand zo maar in zijn gezicht te rammen?!' Vraag ik nog bozer.
'Ja.' Zegt de jongen.
'Oooh, jij bent echt niet goed bij je hoofd! Hij botst PERONGELIJK tegen je op en morst PERONGELIJK koffie over je shirt en hij zegt sorry! En dat jij hem dan midden in zijn gezicht ramt is niet normaal! Je bent gewoon echt niet goed bij je hoofd! Waag het nog een keer om aan een van mijn vrienden te zitten! Aan mij? Je doet je best maar! Maar aan mijn vrienden? DAAR BLIJF JE AF! Begrepen?!' Schreeuwt ik woedend.
'Dus ik mag wel aan jou zitten?' Vraagt de jongen.
'Je doet je best maar!' Schreeuw ik.
'Oke dan.' Zegt de jongen en hij geeft me een stomp in mijn maag. Het lukt me niet meer om te ademen, maar die jongen gaat eraan. Ik duw de jongen en verkoop hem daarna een stomp in zijn maag terug. Daarna ramt de jongen me in mijn gezicht en ik voel het bloed uit mijn neus stromen. Ik wil hem nog een ram verkopen, maar Chris komt tussen mijn en de jongen in staan. 'HOE DURF JE AAN MIJN VRIENDJE TE ZITTEN?! OPFLIKKEREN! NU!' Schreeuwt Chris echt woedend tegen de jongen. De jongen geeft het op en gaat weg. Ik ga naast Chaz op de grond zitten en Chris komt naast me zitten. Daar zitten we dan. Ik en Chaz een bloedneus. Ik heb gevochten..

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen