Iedereen ligt onderuit gezakt op de bank en met zijn voeten op de tafel. We hebben de radio aan gezet. Het liedje 'Everything i do' staat op. Ik pak Chris zijn hand en verstrengel mijn vingers met die van hem. Ik staar naar het plafond en denk na. Hoe zijn mijn toekomst eruit zien? 'Hoe denken jullie dat jullie toekomst eruit gaat zien?' Vraag ik in het algemeen.
'Je moet er niet over na denken.' Zegt Demi.
'Waarom niet?' Vraag ik.
'Dingen gebeuren. Ook al wil je het misschien niet.' Zegt Maddison.
'Je moet je richten op het heden.' Zegt Selena.
'Ja, jullie hebben gelijk.' Zeg ik.
'Hoe denk je daar opeens eigenlijk aan?' Vraagt Chris. Ik haal mij schouders op.
'Geen idee. Maar ik weet niet of ik nog wel door wil gaan met zingen.' Zeg ik eerlijk. Iedereen gaat rechtop zitten. Als ik dat merkt, ga ik ook rechtop zitten.
'Wil je stoppen?' Vraagt Miley.
'Ik weet het niet. Maar als die paparazzi, ik kan er gewoon niet tegen. Al die roddels in op de radio en televisie en in de kranten. Ik haat het als we ruzie krijgen door al die roddels. En straks gaat onze vriendschap voorbij. Ik wil jullie niet kwijt.' Zeg ik.
'De ruzie's komen altijd wel weer goed, Justin.' Zegt Demi.
'En onze vriendschap is gewoon niet te breken. Onze groep blijf forever bestaan.' Zegt Selena.
'Ik houd van jullie, guys.' Zeg ik en ik tover een glimlach op mijn gezicht.
'We love you too, Justin.' Zeggen Selena, Demi, Miley, Maddison en Chris. En ze toveren ook een glimlach op hun gezicht. Dan komen Ryan en Chaz het huis weer binnen. Ze zeggen niets en gaan ook gewoon naast elkaar op de bank zitten. 'Vrienden?' Vraag ik en Chaz en Ryan knikken.
'Gelukkig.' Zeg ik.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen