We gaan de kamer binnen en Chris sluit de deur. Chaz buigt naar voor, zodat ik van zijn nek af kan. Maar Chaz verliest zijn evenwicht en valt voorover, waardoor Chaz en ik op de grond vallen. Iedereen begin weer te lachen. Iedereen gaat dan op zijn eigen matras zitten. Ik ga naast Chris zitten en druk snel een kus op zijn wang. 'Wat zullen we doen?' Vraag Selena.
'Slapen.' Zegt Chaz, koning droogkloot.
'Nee, geen zin in.' Zeg ik en de andere knikken instemmend.
'Ja, dan weet ik het ook niet. Maar ik ga deze kamer ook niet uit. Ik vond het eerlijk gezegd ook wel een beetje eng op die gangen.' Zegt Chaz eerlijk.
'Oeehh, was Chazziewezzie ook bang?'Vraag ik. Iedereen lacht.
'Chazziewezzie?' Vraagt Maddison.
'Ja, Chazziewezzie.' Zegt ik en ik tover een glimlacht op mijn gezicht.
'Oke dan.' Zegt Maddison en ze tovert ook een glimlach op haar gezicht.
'Ryan, waarom ben je zo stil?' Vraag ik. Ryan haalt zijn schouders op en zegt niets. Ik sta op en ga naast hem zitten.
'Vertel oom Justin maar eens wat je dwars zit.' Zegt ik met een bekakte stem. Iedereen grinnikt even, behalve Ryan. Er is echt iets met die gozer. Ik sla een arm om hem heen. 'Tell me, whats wrong?' Vraag ik aan hem.
'Niets. Ik ga even naar het toilet.' Zeg Ryan. Hij staat op en verlaat de kamer. Ik ga hem in de gaten houden. Niet veel later komt hij de kamer binnen, met een Big Smile op zijn gezicht. Een beetje te Big als je het mij vraagt. Hij komt naast me zitten en we besluiten allemaal te gaan slapen. Iedereen gaat op zij eigen matras liggen. Maar ik ga naar Chris op die van hem liggen. Chris en ik blijven elkaar nog even aan staren, maar vallen dan ook allebei in slaap.

Reageer (3)

  • SemmiaBieber

    IS HY ZWANGER??

    1 decennium geleden
  • xHanneBieber

    Snel verdeeeeer,asje asje asjeblieeeeeeft ?*kijkt met puppyoogjes*
    Omdat ik een zusje krijg?xD
    Nee serieus,ik krijg echt een zusje!
    Mijn moeder is uitgerekend op 1 maart,JUSTINS VERJAARDAG!!!!
    Is dat niet geweldig?Ja toch?Vind ik ook!Maar mijn moeder en stiefvader natuurlijk weer wat minder xD Onbegrijpelijk,maar ja xD

    Okee,nu terug naar je story!
    What's wrong with Ry ?
    weet je niet hoe weird dit is?Kijk;
    Justin->Jus
    Selena->Sel
    Demi->Dems
    Miley->Miles
    Ryan->Ry
    Christian->Chris(Komt niet in deze story,maar hij is ooh zo cute;EN VAN MIJ (; )
    Maar voor Chaz is er helemaal geen afkorting,okaay Chazziewazzie,maar dat is niet bepaals een afkorting xD toch?
    Maar so what,ik ben gewoon raar en daarom denk ik na over onnuttige dingen,zoals dit xD
    Maar nu moet jij snel verder gaan schrijven voor mij en mijn toekonstige zusje,Jussie,Chrissie(he's mine) en zielige Chaz zonder afkorting van zijn naam
    ik,arme Chaz.-Kom hier dan geef ik je een knuffel.
    Chaz;*komt naar me toegelopen en knuffelt me*
    ik;Oh my Bieber,ik heb net Chaz Somers geknuffeld!Waaaaaaaah

    I'm weird ,i know.Maar ik had je gewaarschuwd (;

    1 decennium geleden
  • JelenaB

    Wojo jij schrijft echt snel ik kan het je echt niet na doen. En je zou denken als je snel iets schrijft dat het dan niet zo leuk is, maar jou hoofdstukken blijven zoals altijd gewoon over dreven super geweldig hoe jij dat doe snap ik nog steeds niet. Je schrijft in inder geval echt goed en ik blijf gewoon verslaaft aan dit verhaal dat ik gewoon door MOET blijven lezen dus snel een hoofdstuk. Ik blijf door typen todat je een nieuw hoofdstuk hebt oke dat is overdreven, want misschien moet ik wel de hele avond door typen over van alles en nog wat (niets dus). Ik ben nog steeds ongeduldig zoals altijd. Ik weet niet meer wat ik moet typen, want ik heb al zoveel getypt in de andere lange reactie niet dat dit een lange reactie word. Maar dit is ook niet een korte reactie. Ik hoop dat je vandaag nog inspirratie hebt om nog een hoofdstuk te schrijven!! Ik kan echt echt echt niet wachten serieuse verslaving en dat meen ik. Elke keer als ik mijn e-mails check kijk ik elke keer heeft ze als verder geschreven en als dat niet zo is is dat heel erg en als het dan wel zo is zit ik serieus te juigen, maar niet voor lang, want ik wil wel snel het hoofdstuk van jou lezen en dat wil ik nu ook!!!

    Xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen