Ik sta te trillen op mijn benen. 'Chaz, alsjeblieft, zeg iets.' Zeg ik met trillende stem. Maar er komt weer geen reactie. Ik loop langzaam door en voel goed waar ik mijn voet neer zet. Dan vind ik de trap en stap er trede voor trede af. Als ik beneden ben, zoek ik naar Chaz, maar kan hem niet vinden. Ik raak een beetje in paniek. Dan hoor ik iemand gillen, maar weet niet wie het is. Ik kijk om me heen, ook al weet ik dat het geen zin heeft, want het is nog altijd donker. Wie gilde er? Wat is er aan de hand? Waar is Chaz? Ik loop langzaam verder door de gang. Ik sta nog altijd te trillen op mijn benen. En ik moet eerlijk toegeven, ik ben best wel bang. Weer hoor ik iemand gillen. Ik besluit terug te gaan naar de kamer. Maar.. Waar moet ik heen? Oke, fijn, ik ben verdwaalt in een ziekenhuis.. Ik loop een paar gangen door en hoor alweer iemand schreeuwen. Ik wil weten wie er schreeuwt! Ik begin iets sneller door de gangen te lopen. Ik heb het gevoel alsof iemand me volgt. Langzaam beginnen ik te rennen. Geen idee waarheen. Het gevoel dat ik achter volgt word, blijf ik houden. Boem! Ik knal met mijn hoofd tegen de muur. Ik val op de grond en zet mijn handen tegen mijn hoofd. Hoofdpijn. Dan gaan ineens alle lichten aan. Een flits van licht brand in mijn ogen. Ik knijp mijn ogen tot spleetjes. Selena, Demi, Miley, Ryan, Chris en ja, ook Chaz staan lachend in de gang. Ik kijk ze niet-begrijpend aan. 'Gepakt, Justin. Je bent erin geluisd.' Zegt Chaz lachend. Ik word woedend.
'Ik vind dit dus helemaal niet grappig! Chaz, ik dacht dat er iets ergs met je gebeurd was! Ik was echt bang!' Zeg ik woedend. Iedereen begint nog harder te lachen. Er loopt een traan over mijn wang. Ik vind dit echt niet grappig, en iedereen staat te lachen.
'Guys, volgens mij meent hij het echt.' Zegt Chris. Hij loopt naar me toe en veegt met zijn duim de traan op mijn wang weg.
'Er is niets aan de hand. Chaz heeft niets. Gaat het?' Vraagt Chris en hij drukt even zijn lippen op de mijne. Ik knik.
'Ik haat jullie!' Zegt ik lachend.
'Wij houden ook van jou, Justin.' Zeggen ze allemaal tegelijk en we beginnen allemaal weer te lachen.

Reageer (3)

  • xxswaggie

    ahw arme justin hhihi (H)

    snel verderrr(H) love it (K)

    1 decennium geleden
  • JelenaB

    hahhaa ik dacht echt wat is er aan de hand ik zat allemaal erge dinge te bedenken1!!! En het was echt wel zielig voor justin ik zou echt heel erg bang zijn enzo!!! Ik wil je nog een kudo geven, maar ik moet wachten tot morgen grrrrrrrrrrrrrrrrrr. Dus zet ik wel een leuke reactie een hopenlijk een lange. Echt jij schrijft niet normaal snel ik lees zo een hoofdstuk van jou en dan krijg ik een berichtje dat je al weer een nieuw hoofdstuk hebt. Niet dat ik dat erg vind dat je snel schrijft in tegen deel zelf het is juist super goed dat je gewoon een stuk of 4 hoofdstukken schrijft op één dag. Heb jij amper huiswerk ofzo ik heb juist veel ik moet voor veel repetities leren enzo echt erg, maar gelukkig als ik klaar ben heb jij al weer veel hoofdstukken geschreven en dan is alles weer goed. Ik zeg meestal bij een verhaal dat die leuk is ofzo, maar bij dit verhaal meen ik het het is erg verslaafend niet normaal hoe ik lees. Ik kan mijn ogen gewoon niet van het verhaal af houden en als iemand tegen mij praat zeg ik stil ik ben een geweldig verhaal aanhet lezen en het is ook een GEWELDIG verhaal en dat meen ik echt. En waag het om een keer te zeggen slecht verhaal of saai hoofdstuk, want dat is het totaal niet dat komt er niet eens in de buurt. Zo dit was mijn lange reactie denk ik als ik nu er opeens iets te binnen schiet wat er zo geweldig aan dit verhaal is. Euhhhh... Oja je moet natuurlijk verder gaan en ik hoop dat je deze reactie leuk ofzo iets vind ik heb er veel moeite in gestopt nou eigenlijk niet ik typ gewoon wat ik denk hahaha, maar voor de zoveelst keer geweldig verhaal. Jij denkt natuurlijk slijmbal ofzo, maar het is gewoon de waarheid dat is een geweldig verhaal is dus stil en door met schrijven please!!!!(flower)

    1 decennium geleden
  • xHanneBieber

    Gotcha lil Jussy <33
    Aww,dat is best wel zielig (;
    Snel verder jij!
    Super story !

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen