Foto bij OO6.

Meteen heb ik spijt van de twee x-jes die ik vriendelijk bedoelt achter het bericht had geplaatst, hij mag absoluut niet het foute idee van me krijgen. het zou het einde betekenen van een vriendschap. Van vele vriendschappen zelfs.
De vriendschap tussen mij en May, maar ook de vriendschap tussen mij en harry, die er nog niet helemaal was.
Ik draai me verward om in mijn bed en kijk naar de klok. Rode cijfers schijnen fel in mijn ogen. Het is al half 3 's nachts. May was bij harry blijven slapen, daarom sms't hij me ook.
Harry weet dus ook dat ze voor Niall valt, het kan niet anders. Ik vraag me af of ze echt haar moed bij elkaar had geraapt om hem te bellen, ik hoop van wel.
Ik wacht nog een half-uurtje voor ik me over geef aan de moeheid die op mijn slapen drukt en me in een zachte slaap wilt drukken. Ik draai me om in mijn bed, een zacht gekraak wordt veroorzaakt door de oude planken die mijn matras recht houden.
"Ben je nog wakker, Lou?" hoor ik een vrouwen stem mijn kamer in dringen, ze knipt het licht met een lach aan.
Ik knijp mijn ogen dicht als het helse licht op mijn pupil brandt. "Wat is er, mam?" vraag ik, ik hoor mijn stem kraken omdat ik al een tijdje niet meer had gesproken.
Als het licht me niet meer verblind doet haar moederlijke glimlach het wel. "Waarom ben je nog op?" vraagt ze, nog steeds een glimlach, maar haar ogen staan bezorgd.
Normaal slaap ik rond half 11 en Ik zou ook niet zonder die slaap kunnen. Ik haal mijn schouders op, maar voel de gsm in mijn vuist knellen.Haar ogen dwalen over men lichaam, stoppen bij mijn hand, haar lippen maken woorden: "Is er iets met May?"
Ik haal mijn schouders op. "Ze blijkt verliefd te zijn." zeg ik onverschillig.
"Ben je jaloers?" vraagt ze, haar hoofd schuin en een gezicht vol onbegrip. "Ik dacht dat je haar niet zo zag?"
"Doe ik ook niet." ik voel hoe mijn stembanden willen bijten, blaffen, hoesten, schreeuwen, maar ik houd me in. Jay twijfelt weer aan me.
Ze kijkt me afvragend aan, alsof duwt een k ze meer wilt horen.
"Ze ging hem bellen, ik ben gewoon benieuwd."
"Je bent zo'n watje, Lou." zeus op mijn voorhoofd en haalt mijn blackberry uit mijn hand. "Ga nu gewoon slapen." zegt ze terwijl ze me terug duwt op mijn kussen, ze knipt het licht uit, zegt slaapwel en maakt een kusgeluidje.
Ik sluit mijn ogen en hoop zo snel slaap te vatten, ik zet mijn cd-speler zachtjes op en dommel in slaap op de noten van 'the fray'.

Reageer (5)

  • Huoriel

    Ik moet die rok hebben ;x

    1 decennium geleden
  • Willibrord

    Die rok is vet stoer!

    1 decennium geleden
  • Salute

    Verder!! <33

    1 decennium geleden
  • ardjan

    leuk leuk leuk!!! we want MOOOOOOOOOOOOOOOOORE!

    1 decennium geleden
  • Mafia

    Snelverder!x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen