Foto bij 007

Sorry sorry sorry dat ik zo lang niet geschreven heb! (vrijdag was ik bijna de hele dag weg en gisteren ook en vandaag had mijn zusje mijn usb kwijt gemaakt -.-)
Volgens mij heeft nog niemand van jullie het vorige hoofdstukken begrepen (; *geheimzinnig*

Ik trek mijn tweede schoen aan en strik de veters stevig vast. Vervolgens veer ik gemakkelijk op van mijn bed en loop naar mijn spiegel. ‘Als al dat vet eraf zou zijn, zou je er ook eindelijk eens goed uitzien.’ “Alleen dat overbodige vet, dan ben ik tevreden,” zeg ik tegen mezelf. “En vandaag ga ik daar echt iets aan doen.” Ik heb me al zo vaak voor genomen af te vallen, maar eigenlijk lukte het nooit echt. Na een paar dagen had alle zoetigheid mij meestal al weer gewonnen. Maar niet meer. Nu gaat het me echt lukken. En ik zal er alles aan doen. Ik ren de trap op, naar zolder. Meteen ga ik op onze loopband staan en zet het apparaat aan. Na een paar seconden gewoon gelopen te hebben, besluit ik het een stuk moeilijker te maken. Ik zet de snelheid op 8 km per uur en ren vastberaden door. Liedjes uit mijn ‘sport’ afspeellijst van mijn iPod blasten door mijn oortjes. Op dit moment speelt Who Owns My Heart van Miley Cyrus en ik loop mee op de beat van de muziek.
Na vijftien minuten besluit ik een kleine pauze te nemen. 150 kilocalorieën verbrand, geeft de loopband aan. ‘Dat is pas twee boterhammen zonder beleg. Veels te weinig.’ Ik knik. De stem heeft alweer gelijk. Ik ga meteen op de grond zitten en doe twintig sit-ups. Daarna zet ik de loopband weer aan, om op z’n minst nog 150 kilocalorieën te verbranden.
Als ik uiteindelijk helemaal klaar ben met mijn work-out, weet ik dat ik meer dan 350 kilocalorieën heb verbrand. Trots trek ik mijn bezwete shirt uit. Zie je wel dat ik het kan. En als ik nou niet zo veel vanavond eet, heb ik bijna geen calorieën binnen gekregen. Ik trek ook mijn broek uit en stap onder een koude douche. Niks beter dan een koude douche naar een goede work-out. Hoewel mijn benen eigenlijk een beetje pijn doen, zie ik het als een fijn gevoel. Dat betekent dat mijn work-out echt gewerkt heeft.


Ik werp een blik uit het raam. Mijn moeder rijdt net weg. Snel ren ik naar boven, trek ik mijn sportkleding aan en loop terug naar de trap. Op de onderste trede begin ik met steps. Na er honderd gedaan te hebben ren ik de trap een paar keer op en af. Vervolgens pak ik van mijn Cosmogirl tijdschriften en zoek de work-out oefeningen op. In plaats van de instructies precies op te volgen, doe ik van alles het dubbele. Geschrokken kijk ik op en spits mijn oren. Er kwam een auto de oprit oprijden. Snel sprint ik naar de badkamer, gooi mijn kleren uit en spring onder de douche.

Reageer (6)

  • Erinyen

    f*k jou!! Ik heb jou usb niet kwijt gemaakt.... dat jij hem in de comp laat zitten en ik hem er uit haal en bij de comp leg! Dan is het nog niet mijn schult dat jij hem kwijt bent!:@

    xx

    ps. goed stukje

    1 decennium geleden
  • xoEbruHoran

    snel verderr ! <3

    Waarom iis het erg als haar mama achterkomt dat ze op de loopband iis?;O

    1 decennium geleden
  • SuperrrLouis

    hoe veel conditie heeft zij wel neit? na 3 minuten joggen ben ik al door x_x

    1 decennium geleden
  • jegheter

    snel verder!

    1 decennium geleden
  • Assje

    Wow.. Ik wil ook zo'n goed uithoudingsvermogen! ;D
    Ga je snel verder? :)
    -xxx-(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen