Ik ben al bij de uitgang als Chris mijn pols vast pakt. 'Justin, wacht even.' Zegt Chris. Ik blijf stil staan en kijk Chris aan.
'Gaat het?' Vraagt Chris. Ik schuld mijn hoofd en een traan rolt vanuit mijn ooghoek naar beneden. Chris knuffelt me en houd me stevig vast.
'Ik wil geen ruzie met haar hebben.' Zegt ik eerlijk.
'Dat weet ik, Jus.' Zegt Chris en hij drukt een kus op mijn voorhoofd.
'Ik wil naar huis..' Zeg ik. Chris knikt. We lopen het ziekenhuis uit en lopen naar mijn auto. We stappen in en we rijden naar huis. Ik rijd de oprit op en we stappen uit. We gaan mijn huis binnen. Ik heb geen zin om me moeder te laten weten dat ik thuis ben. Chris en ik lopen naar de woonkamer en gaan op de bank zitten. Ik druk de tv aan. 'Selena Gomez bijna dood dankzij Justin Bieber.' Zegt een van de nieuwspresentatoren. Mijn mond valt open en ik merk dat ook die van Chris open valt. Selena bijna dood door mij?
'Ook is bekent dan de bekende Justin Bieber homo is.' Gaat de presentator verder. Ik drukt snel te tv uit.
'Op dit moment haat ik het om beroemd te zijn!' Schreeuw ik en tranen rollen over mijn wangen. Chris slaat zijn armen op me heen en drukt een kus op mijn wang.
'Schat, het is niet anders. En echte fans blijven je altijd trouw. En wat dat geval met Selena betreft, de waarheid komt wel boven water.' Stelt Chris me gerust. En ik vertrouw en geloof hem.
'Bedankt.' Zeg ik tegen Chris en ik knuffel hem.
'Wanneer heb je eigenlijk je volgende concert?' Vraagt Chris.
'Overmorgen.'Antwoord ik en Chris knikt. Ik laat me onderuit op de bank zakken en Chris volgt mijn voorbeeld. Ik leg mijn hoofd tegen Chris zijn schouder.

Reageer (2)

  • JelenaB

    @hannahbieber je hebt gelijk echt overdreven

    1 decennium geleden
  • xHanneBieber

    Wat kunnen die presentatoren toch overdrijven !
    Snel verduuuuuuuur ~~

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen