Foto bij OO5.

Ik ben zo blij dat ik tom felton ga zien, ik schenk jullie daarom vandaag meer stukjes dan normaal. yay!

Ik slik alle mogelijke woorden in die ik wou zeggen. "Oh wat fijn voor je." zeg ik grimassend. Ik doe het niet expres, verre van zelfs. Ik voel me gekwetst. Jaloers op al die andere jongens die wel in vertrouwen werden genomen.
"Fijn?" zucht ze op een OHMYGOD!-toon. Ik rol mijn ogen. "Ja, fijn, May!" Nu houd ik me niet meer in. Ik ben nogal temperamentvol, dat weet zij ook. "Al die jongens weten het al." zucht ik kwaad door de telefoon. "Maar ik niet? waarom zei je niets!"
"Ze weten het niet!! Hoe kom je daar bij?" Ze klinkt ongerust. "Het is nog maar een dikke twee weken, het kan elk moment over zijn."
"Over?" ik proest het nonchalant en achteloos uit. "Niet bij jullie twee!"
Ik hoor een zuchtje van haar kant komen. "En als jij het hen niet verteld hebt, dan heeft hij het wel gedaan. Of het valt gewoon zo erg op dat ze jullie gewoon door hebben."
"Jullie?" vraagt ze verward, alsof het niet duidelijk was dat de blonde Ier ook voor haar valt.
"Niall vindt je leuk, May." zeg ik evenwichtig, niet scherp, niet zacht. gewoon botte feiten.
"Niall vindt.. me.. wat!?" geen seconde later wordt de lijn verbroken. Ik hoop dat ze hem belt. Ik bid dat ze hem belt!
Ondertussen heb ik een sms gekregen, ik krijg normaal enkel sms'en van May. Het kan niet van haar zijn want ze was met me aan het bellen.
Het is een nummer dat ik nog nooit eerder heb gezien. In het bericht stond niet veel, maar het leek wel interessant genoeg om op terug te sturen, mijn brein liet me niet toe het tot me door te laten zinken en duwde meteen op 'beantwoorden.'
Er had gestaan: Heey bootsjongen! Dit is Harry xx
Gisteren avond, toen we pizza aten en elkaar voor het eerst fatsoenlijk spraken had gebleken dat het wel klikte tussen hem en mij. Toch vond ik het vreemd om goed bevriend te worden met iemand als hem. Stel je voor dat hij verwacht dat ik hem kus.. of erger! Dat wou ik niet laten gebeuren. Daarom had ik geprobeerd hem een beetje op afstand te houden. Het lukte al snel niet meer toen hij begon over 'The Fray' mijn favoriete band. Ik ratelde wel een half uur over hen en hij had gewoon geluisterd. Daarna ratelde hij, over hoe zijn schildpad gisteren was gestorven, maar hij had het gevoel dat Liam er erger om rouwde dan hij.
Voor een onbekende reden trillen mijn vingers boven mijn toetsenbord. Wat moest ik terug sturen?
"Heey Eskimo! xx stuurde ik terug, zonder er echt verder over na te denken. Hij had me over zijn band verteld, hun naam was me ontglipt, alleen herinner ik me dat het iets te doen had met Eskimo's.

Reageer (3)

  • ardjan

    weetje, ik word altijd blij van je verhaal, ik weet niet waarom maar het begint gewoon al zo leuk! ik wil meer!!!

    1 decennium geleden
  • Mafia

    Ga je naar F.A.C.T.S?
    Zo ja; Misschien zien we mekaar wel onbewust. (wbw)
    Snelverder!x

    1 decennium geleden
  • Fangel

    haha, cuteheid <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen