Even later zijn we in het ziekenhuis. Chaz, Ryan, Chris, Miley en Demi zitten gewoon in de wachtkamer, terwijl ik in de wachtkamer maar heen en weer blijf lopen. 'Justin, ga eens zitten, man.' Zegt Ryan.
'Ja, inderdaad. Ik word gek van je.' Voegt Miley eraan toe.
'Sorry, guys.' Zeg ik en ik ga op een stoel zitten. Ik ga met mijn hand door mijn haar. Chris komt naast me zitten en ik leg mijn hoofd tegen zijn schouders. Demi kijkt ons glimlachend aan. 'Ik hoop dat jullie niet uit elkaar gaan. Jullie zijn zo lief samen.' Zegt ze. Chris en ik beginnen te blozen.
'Maar daar denkt Selena wel anders over.' Zegt Chaz.
'Inderdaad. Justin, she is in love with you.' Zegt Miley.
'Dat wist ik niet.. Het is dus mijn schuld dat ze hier is.' Zegt ik spijtig.
'Nee, het is niet jou schuld. Jij kon het ook niet weten.' Zegt Chaz. Een zucht verlaat mijn mond. Een dokter komt op ons aflopen.
'Het gaat goed met haar. Jullie mogen wel even bij haar kijken. Volg mij maar.' Zegt de dokter. Hij loopt naar de kamer waar Selena ligt en we volgen hem. Iedereen gaat de kamer binnen, maar ik blijf buiten de kamer. Chris komt de kamer weer uit. 'Waarom ga je niet mee de kamer binnen?' Vraag hij aan me en hij pakt mijn hand.
'Ik durf niet. Wat als je nou boos word en me uit gaat..' Ik wil verder praten, maar Chris drukt zijn lippen op die van mij. Hij haalt zijn lippen van de mijne af en kijkt me aan.
'Het komt wel goed. Ze wordt echt niet boos.' Zegt Chris. Ik knikt en hand in hand gaan we naar binnen. Ik kijk naar Selena. Ze heeft twee grote sneeën op haar hoofd die gehecht zijn. Het doet me toch wel pijn om haar zo te zien. 'Wie ben jij?' Vraagt Selena dan aan mij.
'Ik ben Justin. Een van je vrienden.' Zegt ik toch wel een beetje geschrokken terug.
'Ik heb geen vriend die Justin heet.' Zegt Selena. Ik kijk Selena met grote ogen en een open mond aan. Ik ben toch een van haar vrienden? Of wilt ze dat niet meer? Haat ze me?

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen