Even later zitten Chris en ik op mijn kamer. 'Wil je me nu voorstellen aan de vrienden?' Vraagt Chris. Ik knik. We lopen mijn kamer uit en gaan naar beneden.
'Mam! Ik ben buiten!' Roep ik door het huis.
'Oke!' Hoor ik mijn moeder roepen ergens vanuit het huis. Ik open de voordeur en Chris en ik lopen het huis uit. We lopen naar het basketbalveldje. Chaz, Ryan, Selena, Demi en Miley zijn al op het veldje. 'Guys!' Roep ik naar ze.
'Hey Jus!' Roepen ze terug. Chris en ik lopen naar ze toe. Ik geef Chaz en Ryan een box en geef Selena, Demi en Miley een knuffel.
'Wie is dat?' Vraagt Chaz en hij wijst naar Chris.
'Dat is Chris. Guys, we moeten even serieus praten.' Zeg ik een beetje onzeker. Ze knikken en we lopen naar een terras in de buurt. Daar gaan we zitten en bestellen wat drinken. Als we allemaal ons drinken hebben en ik heb betaalt, schraap ik mijn keel. 'Oke, ik moet jullie iets vertellen.' Zegt ik voorzichtig.
'Zeg maar.' Zeggen ze.
'Ik..' Zeg ik. Ik wil wel verder vertellen, maar het lukt niet. Ik zit naast Chris. Chris legt onopvallend zijn hand op mijn knie. Dat maakt me een beetje rustig. Ik haal diep adem. 'Ik ben homo.' Zeg ik.
'Dat weten we allang, Justin.' Zegt Chaz.
'Hoe dan?' Vraag ik verbaasd.
'We konden het aan je zien. Justin, je bent onze beste vriend, we zien het meteen als er iets met je is.' Zegt Demi.
'Ik houd van jullie, guys.' Zeg ik opgelucht.
'Ik ga even naar het toilet.' Zegt Selena en ze gaat weg.
'En dan ben jij zeker Justin zijn vriend?' Vraag Miley. Chris knikt.
'Omg, Justin, ik ben gewoon echt jaloers op jou. Weet jij wat een lekkere vriend jij hebt?!' Zegt Miley.
'Ja, tuurlijk weet ik wat een lekkere vriend ik heb. Hij is super lekker.' Zegt ik lachend. Ik kijk naar Chris en zie dat hij bloost. Dan horen we iemand gillen. Het komt vanuit de toiletten. Selena?! We staan met zijn alle op en rennen naar de toiletten. Miley en Demi rennen naar binnen. 'Chaz, bel 112!' Roep Demi. Chaz haalt zijn mobiel uit zijn broekzak en begint te bellen. Wat is er gebeurd?

Reageer (2)

  • xHanneBieber

    Ohooow,that's sounds not so good --'
    Snel verduuuurr (flower)

    1 decennium geleden
  • JelenaB

    OMG!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen