Nadat ik naar het toilet ben geweest, ga ik weer terug het lokaal binnen. Als ik binnen kom, staan iedereen om Chris heen. Ik hoor iemand keihard lachen. Ik wurm me door de groep heen en zie dat het Chris is die zo hard lacht. 'Wat is er?' Vraag ik aan Chris.
'Ik.. Ik heb de.. de slappe lach.' Brengt Chris moeilijk uit, omdat hij zo hard moet lachen. Ik vind het super grappig dat Chris zo hard moet lachen en begin dan zelf ook keihard te lachen. 'Chris, wat is er zo grappig.' Vraag ik lachend.
'Door dat wat er op de gang gebeurde. Ik ben daar heel blij om. En ineens ging ik lachend en nu heb ik de slappe lach.' Zegt Chris lachend tegen me. Door die reden begin in nog harder te lachen. Het liefste wil ik Chris nu zoenen, maar dan zou iedereen het kunnen zien. Dan gaat de bel. Pauze. Ik pak mijn tas en loop lachend met Chris het lokaal uit. Onderweg naar het sportveld raken ik en Chris onze slappe lach kwijt. Ik ga in het gras zitten, maar Chris blijft staan. 'Wat is er?' Vraag ik aan Chris.
'Niets.' Zegt Chris en hij gaat ook zitten. Ik kijk hem aan, maar Chris kijkt de andere kant op. Een zucht verlaat de mand van Chris.
'Oke, Chris, wees eerlijk. Wat is er?' Vraag ik nog een keer.
'Er is echt niets.' Zegt Chris. Ik knik en ga in het gras liggen. Even gebeurt er niets en is het stil, maar dan gaat Chris boven me hangen. Hij kijkt me aan en ik kijk hem ook aan. We blijven elkaar zo aan kijken. Ik kan mezelf niet meer in houden en ik druk mijn lippen op die van Chris. Chris hangt nu niet meer boven me, maar ligt nu op me. Chris gaat met zijn tong lang mijn lippen en ik open mijn mond. Zijn tong vindt die van mij en hij begint er mee te spelen. 'Gaat wel lekker zo te zien..' Zegt een herkenbare stem. Chris schrikt, gaat meteen van me af en staat zo snel als hij kan op.
'Lola, kon je ons niet gewoon met rust laten?' Vraag Chris.
'Nee, waarom zou ik? En waarom zoen je met die sukkel?' Vraagt Lola en ze wijst naar mij.
'Hij is geen sukkel!' Zegt Chris meteen.
'Het zal wel..' Zegt Lola en ze loopt weg. Chris laat zich zuchtend in het gras vallen en doet zijn handen voor zijn ogen.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen