'Chris, ben je verliefd op me?' Vraag ik nog een keer.
'Ik weet het niet, Justin. Misschien niet echt verliefd, maar je bent toch wel een beetje leuk.' Zegt Chris met een rood hoofd. Ik sta zuchtend op en begin heen en weer te lopen. Chris gaat recht op zitten.
'Sorry.' Zegt Chris.
'Het geeft niet. Maar het is me eerste dag hier en BAM, er gebeurt alweer van alles. Zijn het eindelijk geen gillende meisjes die achter me aan komen is het wel dit.' Zeg ik en weer verlaat een zucht mijn mond.
'Ben je ook verliefd op mij?' Vraagt Chris alsof hij niet naar me luisterde.
'Ik weet het niet, Chris. Ik ben niet verliefd. Op niemand. Denk ik.' Zeg ik eerlijk tegen hem, maar toch twijfel ik.
'En Maddison dan?' Vraagt Chris. Ik ga weer naast hem zitten.
'Er is een verschil tussen iemand gewoon leuk vinden en echt verliefd zijn. Ik vind Maddison gewoon leuk. Het is niet zo dat als ik haar die dat me hart als een gek gaat kloppen of zoiets.' Zegt ik tegen Chris.
'Oke.' Zegt Chris.
'Chris, waarom vind je me dan leuk? Ik bedoel, je kent me pas.' Zeg ik.
'Ik ben altijd al een grote fan van je. En wat je voor Maddison deed. Je kwam gewoon naar ons toe en zei gewoon wat je wilde zeggen. Dat was gewoon lief. En je helpt ook altijd iedereen. Ik vind je leuk, maar ben nu nog niet echt verliefd op je, denk ik. Maar misschien word het wel meer dan leuk vinden.' Vertelt Chris. Ik knik. Dan wordt het weer stil. En nu? Wat moet ik nu zeggen? Of moet ik gewoon niets zeggen? Ik haat stilte. Ik wil lol. Ik sta op en pak Chris zijn pet van zijn hoofd en zet de pet mijn mezelf op mijn hoofd. Ik sta op. 'Ben ik niet mooi?' Vraagt ik zo serieus mogelijk. Maar eigenlijk wil ik in lachen uit barsten. Chris begint te lachen. 'Je bent prachtig.' Zegt hij en valt achter over in het gras van het lachen.
'Mag ik hem houden?' Vraag ik. Chris gaat meteen recht op zitten.
'Nee!' Zegt hij en hij staat op. Hij komt naar me toe rennen, maar ik ren weg. Ik ren weer naar het schoolplein, gevolgd door Chris. Ik ren de school binnen, nog steeds gevolgd door Chris. Ik ren de hele school door en ga dan weer naar het schoolplein, nog altijd gevolgd door Chris. 'Tortelduifjes! Jullie moeten eigenlijk hier in de les zitten!' Roep Maddison van uit het raam van het lokaal waar we eigenlijk les hebben. O ja, we hadden ook nog les. Ik zet de pet terug op Chris zijn hoofd en samen rennen we als twee gekken naar het lokaal. Ik doe de deur van het lokaal open en we gaan lawaaierig naar binnen. Gelukkig, de leraar is er niet. Chris gaat op zijn plaats zitten en ik ga naast Maddison zitten. Ik ondersteun mijn hoofd met mijn hand en kijk naar Chris. Chris doet het zelfde en kijk naar mij. Dan zwaait Maddison met haar hand hoofd mijn gezicht. 'Verliefd?' Vraagt ze.

Reageer (3)

  • JelenaB

    Oja en snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • JelenaB

    Awh Jussiewussie is in love xD

    1 decennium geleden
  • xxswaggie

    awhh arme jussie (H)

    snel verder (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen