'Maddison. Ze merkte net niet eens dat ik weg was. Jij merkte het eerder.' Zeg ik tegen Chris.
'Is Justin een beetje verliefd?' Vraag Chris met een plagerige toon.
'Misschien een beetje.' Antwoord ik.
'Wie is het?' Vraagt Chris en hij tovert een glimlach op zijn gezicht.
'Maddison.' Antwoord ik. We lijken wel een stel meiden, praten over onze gevoelens.
'Oke, leuk..' Zegt Chris en zijn glimlach verdwijnt meteen van zijn gezicht.
'Wat is er?' Vraag ik aan Chris.
'Niets.' Zegt hij. Hij staat op en loopt de gang uit. Verbaasd blijf ik naar de deur staren waar Chris net doorheen ging. Wat heb ik nu weer gedaan? Ik schrik wakker uit mijn gedachten door een hand op mijn schouder. Ik kijk om en kijk Maddison recht in haar ogen aan. 'Hey.' Zegt Maddison met een glimlach op haar gezicht.
'Toen ik vertelde tegen Chris dat ik verliefd op je ben, begon hij heel raar te doen en ging hij meteen weg.' Zeg ik tegen Maddison. Dan dringt het tot me door dat ik net tegen Maddison heb gezegd dat ik verliefd op haar ben. Ik moet echt beter na gaan denken voordat ik iets zeg. Maar Maddison reageert er niet op.
'Je moet weten dat Chris homo is.' Zegt Maddison en ze kijkt me aan. Wat heeft dat met mijn situatie te maken? O wacht, misschien.. Nee, dat kan toch niet. Jawel, het zou wel kunnen. Zou het zo zijn? Misschien moet ik gewoon aan Chris vragen of hij verliefd op me is. Zonder nog ook maar één woord tegen Maddison te zeggen ga ik opzoek naar Chris. Dan schikt ik door de bel die plotseling gaat. Iedereen gaat naar hun les, behalve ik. Ik moet Chris vinden. Ik ga naar het schoolplein en kijk rond. Ik ga naar het sportveld naast de school. Daar ligt iemand op het met gras bedekte sportveld. Als ik beter kijk, merk ik dat het Chris is. Ik ga geruisloos naar hem toe. Hij staart naar de lucht. Ik ga naast hem liggen. 'Chris? Mag ik je iets vragen?' Vraag ik voorzichtig.
'Tuurlijk.' Zegt Chris.
'Ben je verliefd op me?' Vraag ik snel. Het blijft stil.

Reageer (2)

  • xxswaggie

    geniaal stukje (flower)

    1 decennium geleden
  • JelenaB

    Ze kennen mekaar net en ze zijn allemaal al op elkaar verliefd dat gaat snel zeg.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen