Foto bij H.06

sorry als ik een beetje onregelmatig opload maar ik heb het druk met school ben er namelijk achter gekomen dat alle punten die ik vanaf nu haal aan bij mijn examen meetellen.... en ik vind leren niet zo leuk (best vreemd dat ik dan op vwo zit hea?)
en daarnaast vind mijn moeder het niet goed dat ik in mijn vrije tijd 'domme'dingen ga doen zoals verhaaltjes schrijven dus ik doe dit lekker stieken :P
alvast sorry i hope you understand!!!

Ik zat naast Seth op het bed en kon me alleen concentreren op hem, op zijn ogen, zijn lag en de manier waarop hij praatte. Ik snapte niet waarom maar hij was het enige waar ik aan kon denken en ik kende hem nog maar 10 minuten. ‘Dus Juliana is dit je eerste keer hier in La Push?’ vroeg hij. ‘Zeg maar July, en nee ik kwam hier vroeger best vaak mijn moeder was het eerste vriendinnetje van Billy nadat zijn vrouw was overleden, dus ik heb hier nog een tijdje gewoond.’ Zijn mooie bijna zwarte ogen werden groot ‘Jij was een stief zusje van Jake?’ vroeg hij ongelovig. ‘ Ja het was maar voor een half jaar ofzo want toen ging het uit en ben ik naar Seattle verhuisd met mijn moeder. Alleen daar gebeurde iets waar ik het er liefst niet over heb als je het niet erg vind. En nu ben ik hier om even uit te rusten en mezelf terug te vinden.’ Ik dacht terug aan mijn moeder en voelde me eigenlijk best schuldig dat ik mijn moeder daar achter had gelaten bij iemand die haar als het ware in zijn macht had. Ik voelde tranen over mijn wangen rollen en veegde ze snel weg met mijn handen. Plots voelde ik 2 hele warme armen om me heen en de tranen welden weer op. ‘Het komt wel goed, ik help je er doorheen je kan mij vertrouwen met alles en je kan altijd bij me langskomen als er problemen zijn snap je dat?’ hoorde ik Seth sussend in mijn oren fluisteren terwijl hij mij tegen zijn lijf aan drukte. Ik nestelde mijn hoofd op zijn borstkas. Dit was vreemd ik kende hem nog maar 20 minuten maar dit voelde zo vertrouwd, zo gewoon, zo geweldig. Langzaamaan viel ik van uitputting in Seth’s armen in slaap.
Een tijdje later werd ik wakker ik lag nog steeds in Seth armen hij was ondertussen ook in slaap gevallen. Ik draaide langzaam om zodat ik hem niet wakker zou maken en keek op de klok op het nachtkastje, hij sprong net op 16:31 toen ik keek. Half 5 ik had dus ongeveer 2.5 uur geslapen. Voorzichtig haalde ik zijn armen van me af en liep rustig de kamer uit. Ik ging nog even snel de badkamer in en borstelde mijn haar het was ondertussen gedroogd en viel tot mijn verbazing bijna perfect in pijpenkrullen over mijn schouders heen. Ik had door het slapen weer wat kleur op mijn wangen gekregen waardoor mijn lichtgetinte huid en blauwgroene ogen nog beter uitkwamen. Ik liep naar beneden en zag Emily in de keuken aan muffins werken. ‘Hoi July alles goed heb nog even kunnen slapen?’ vroeg ze terwijl ze in een enorme metalen bak stond te roeren. ‘Ja heerlijk hoor nog bedankt voor de kleren ze passen perfect.’ ‘Daar moet je Leah voor bedanken het zijn haar kleren alleen ze draagt ze nooit.’ Zei ze lachend terug terwijl ze met haar vinger door het deeg ging en in haar mond deed. ‘Hmm bijna perfect, zeg July zou je even willen meehelpen?’ ik knikte en liep naar de keuken en deed een schort om. ‘Wil je de bessen even afwassen? ze liggen in de koelkast.’ ‘Ja tuurlijk.’ Ik pakte de bosbessen uit de koekast en zette de kraan aan en zette het bakje bessen in de wasbak. ‘Wel jammer dat niet iedereen er was vandaag, nu heb je iedereen nog niet ontmoet, maar die zie je dan morgen wel denk ik.’ Zijn er nog meer mensen dan? Dacht ik bij mezelf. ‘Wie heb ik dan nog niet ontmoet?’ vroeg ik nieuwsgierig terwijl ik de bessen door de deegmix deed. ‘Nou Collin, Bradley en Seth heb ik sinds gisteren niet meer gezien dus die heb je gemist.’ Ik voelde dat ik moest blozen dus keek snel weg helaas had Emily dat al gezien ze lachte en vroeg: ‘Wat is er?’ ik bloosde weer ‘Nou ik heb Seth al wel ontmoet hij lag te slapen in de gastenkamer toen ik aan het omkleden was maar ik had hem niet gezien dus ik schrok eigenlijk wel waardoor hij weer wakker werd. Toen hebben we een tijdje zitten praten. Hij heeft me getroost want ik werd verdrietig vanwege mijn moeder en toen ben ik zegmaar in zijn armen in slaap gevallen.’ Zei ik zacht vooral het laatste.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen