8 abbo's. <3
Ja, ben ik heel blij mee. ;$
Bedankt. <3
xkus.

Als ik het ze nu vertel, gaan ze gillen. Als ik het ze later vertel, gaan ze ook gillen. Ik houd gewoon mijn pet en zonnebril op. Ik adem diep in en ga de klas binnen. Iedereen kijk me weer aan. Ik negeer alle blikken en ga op mijn plaats zitten. Net als is ben gaan zitten, gaat de bel. Pauze. Ik doe mijn boek en schrijft in mijn tas en loopt het lokaal uit, gevolgd door de hele klas. Ik ga even stil staan en ze staan allemaal stil. Ik loop weer door en ze lopen ook door. Man, wat haat ik deze school. Ik loop naar het schoolplein en ga op een van de bankjes zitten. De hele klas, ook Maddison, komt bij me zitten en ze staren me weer aan. 'Is er iets?' Vraag ik.
'Weet je zeker dat je Justin Bieber niet bent?' Vraagt het meisje genaamd Lola.
'Ik weet zelf heus wel wie ik ben hoor.' Zeg ik en ik kijk alle kinderen van de klas een voor een aan. Plotseling worden mijn pet en zonnebril van mijn hoofd afgehaald. Shit! Het was Daan en ik hand zit op hem een stomp tegen zijn arm te geven, maar ik houd me in. Alle kinderen staren me nog steeds aan, maar dit keer met grote ogen en hun mond open. Een zucht verlaat mijn mond. 'Jij bent Justin Bieber!' Schreeuwt Lola. Ik word woedend, maar weet me kalm te houden.
'Ja, dan ben ik inderdaad, ja. En bedankt, door jullie is nu al mijn schooljaar verpest. Echt heel er bedankt.' Zeg ik zo kalm als ik op dit moment kan. Ik sta op en pakt mijn tas. Ik loop de school binnen en ga naar een leeg lokaal. Weer ontsnapt er een zucht uit mijn mond. Fijn is dit, gelijk op mijn eerste schooldag mijn schooljaar verpest. Dan komt Maddison het lokaal binnen. 'Justin?' Vraagt ze zacht.
'Ja?' Antwoord ik.
'Gaat het met je?' Vraag ze meelevend.
'Nee, helemaal niet. Ik wil naar een andere school..' Zeg ik.
'Een.. Een andere school?' Vraagt Maddison.
'Ja.' Antwoord ik kortaf. Ik merkt dat er een traan over Maddison haar wang rolt. Ze kijkt me nog even met betraande ogen aan, maar draait zich dan om en rent weg. Wat heb ik nu weer verkeerd gedaan?

Reageer (3)

  • JelenaB

    Justin wat doe je nou meisje verdrietig maken stoute Jussiewussie xD

    1 decennium geleden
  • xxswaggie

    :O snel verderrr(flower)

    1 decennium geleden
  • Smexy

    Ze is verliefd geworden geloof ik..

    xx snel verder..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen