Foto bij chapter one.

Ik zit in mijn limousine en staar ongeduldig naar buiten. Ik ga alweer naar een andere school. Op de andere scholen ging het goed, totdat alle leerlingen ontdekte dat ik Justin Bieber ben. Ze lieten me niet met rust, en ik kon me daarom ook niet goeg richten op mijn school werk. Vandaag weer een nieuwe school, dus een nieuwe kans. Kijken hoe het op deze school uitpakt.
Mijn chauffeur rijdt niet helemaal tot school, anders gaat iedereen al iets vermoeden. Iets verder van school stopt mijn chauffeur en ik stap uit. Ik doe een hengsel van mijn rugzak op mijn schouder, zet mijn zonnebril en pet goed en loop dan naar school. Ik loop de school binnen en kijk rond. Dan gaat de bel. Iedereen loopt druk heen en weer door de gangen en alle leerlingen gaan naar hun lokaal. Ik heb geen idee waar ik moet zijn en waar ik heen moet. Dan botst er plotseling een meisje tegen me op. We vallen allebei op de grond. Mijn pet en zonnebril waren van mijn hoofd gevallen. Ik kijk naar het meisje en zie dat ze me met grote ogen aan kijkt. Dan merk ik dat ik mijn zonnebril en pet niet meer op heb en ik verstijf. Begint al lekker deze eerste schooldag. 'Jij bent..' Begint het meisje en ik sla zo snel mogelijk mijn hand voor haar mond zodat ze niet verder kan praten. Ik maak een ssst-geluid. Het meisje knikt en ik haal mijn hand van haar mond. 'Wat doe jij hier op deze school?' Vraagt het meisje.
'Hallo, ik ben ook nog maar een kind hoor. Ook beroemde mensen moeten naar school.' Is mijn antwoord op aan vraag.
'Ja, dat is waar. Ik zal me even voorstellen. Ik ben Maddison.' Zegt het meisje en ze zteekt haar hand uit.
'Ik ben Justin.' Zeg ik en ik schud haar hand. Ik sta op en Maddison volgt mijn voorbeeld. Ik raap mijn pet en zonnebril op van de vloer en zet ze weer op. 'Ik wil niet heel vervelend doen, maar in de klas mag je geen pet en zonnebril op.' Zegt Maddison.
'Dat meen je niet. Zeg alsjeblieft dat je het niet meent.' Zeg ik.
'Sorry.' Zegt Maddison spijtig. Een zucht verlaat dan mijn mond. Wat moet ik nu doen?

Reageer (1)

  • Sannahxxx

    Abo!!
    Wil je ook mijn JB verhaal lezen?(:

    Snel verdergaan please!
    het is nu al leuk hihi!

    Kusje.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen