Foto bij Chapter Twenty - Six    - Futureee

Okay. Ik ga een einde aan dit verhaal maken, maar je kan mijn andere verhaal lezen. Soort vervolg verhaal op dit verhaal xoxo

Rosa.
We gingen naar mijn lievelingsrestaurant en ik glimlachte. Ik nam een slokje van mijn drinken en ik bekeek de kaart. Het was eigenlijk gewoon een restaurant waar ze pizza’s verkochten. Ik hield van pizza en ik bestelde alvast mijn pizza. De jongens volgden mijn idee en binnen een half uur waren onze pizza’s daar. Ik glimlachte en nam een hapje van mijn pizza. ‘Louis Ik wil een stuk van jouw pizza!’ Ik lachte en pakte snel een stukje van zijn pizza. Ik gaf hem een stukje van mijn pizza en nam een hapje. Het was lekker. Ik hield van Pizza , het was mijn lievelingseten. Ik voelde mijn mobiel trillen en ik las een berichtje van mijn manager. ‘Je kan auditie doen voor een video clip van Avril Lavigne.’ Ik gaf een klein gilletje en ik sloeg mijn hand voor mijn mond. Ik was ineens nog vrolijker dan eerst. Ik sloeg mijn armen om nialls nek en ik gaf hem een kus op zijn wang. ‘Ik mag auditie doen voor Avril !’ Ik zag dat de jongens moesten lachen. ‘Gefeliciteerd Rosa!’ Louis gaf mij een knuffel. ‘Dat gaan we vieren met een heerlijk dessert!’ Ik keek lachend naar Louis en keek toen weer naar Niall. Ik was zo hyper. Ik zou over 2 dagen naar Los Angeles vertrekken om auditie te doen. Ik zou een week in Los Angeles zijn om te auditeren. We bestelden een dessert en ik zag Nigel en mijn manager binnen komen. Ik glimlachte. We kregen ons dessert en toen begonnen we met eten. Het was heerlijk. Ik keek naar Niall en ik zag dat hij wat stiller was. Zou hij gewoon verdrietig zijn dat ik weg ga of is het iets anders. Ik had nog een nachtje samen met hem en dan moest ik naar huis. We praatte nog wat na en mijn manager legde uit hoe het allemaal zou gaan lopen. Het zou geweldig worden. Los Angeles was een droom van mij en nou zou mijn droom uitkomen. Ik keek naar Niall en pakte zijn hand vast. We liepen met z’n allen naar buiten en wij bleven een beetje achteraan lopen. ‘Rosa ik ga je missen..’ Ik keek naar hem en beet op mijn lip. ‘Ik jouw ook.’ Hij sloeg een arm om mijn middel heen en ik keek naar hem. ‘Je gaat zo een week naar Los Angeles en dan ben je een dagje terug en dan ga je weer weg om te filmen.’ Ik beet op mijn lip. Hij had gelijk. Ik zou hem een paar weken niet zien. ‘We gaan smsen, ik beloof het je..’ Ik beet op mijn lip en hield zijn hand vast. ‘We houden echt contact ik beloof het.’ Ik keek in zijn ogen en ik zag die sprankeling weer voor bij komen. Ik glimlachte en gaf hem een kusje.

Ik kon je zeggen. De dagen vlogen voorbij. Ik was aangenomen voor de videoclip van Avril en ik was ongeveer drie weken in Los Angeles geweest. Ik was flink bruin geworden en Ik keek even op de klok. Het was nu half 3 in Nederland, dat betekende dat het half 2 was in Engeland. Niall was nu in de studio. Ik had een sms van hem gekregen dat ze bezig waren met opnemen van een liedje. Ik zuchtte en verveelde me. Ik had samen met de jongens al veel overlegd over hun volgende tour. Het zou een europa tour worden. Maar dan moesten ze eerst een voorprogramma zoeken. Ik wist dat Ilse naar de Academie ging. Ik glimlachte en had mijn idee toen gelijk voorgesteld. Ze waren er allemaal enthousiast over.

Reageer (1)

  • ninatommo

    ik wil geen eeinnde. ik wil meer meer meer meeer !!! :D :X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen