Foto bij || 3 || Haylinn

Ik werd wakker en wist meteen welke dag het was. Vandaag moest ik naar school toe. Mijn eerste schooldag op een nieuwe school. Ik keek er heel erg tegen op. Met moeite kwam ik toch mijn bed maar uit. Als ik te laat zou komen zou ik al helemaal aangestaard worden. Ik zou vandaag met mijn motor naar school gaan. Ik was daar best blij mee. Ik hield er niet zo van als ik afgezet zou worden. Dan zou ik met de auto moeten en dat was ik niet van plan. Door het ongeluk durf ik niet meer in een auto te stappen. Ik liep naar de keuken en maakte wat eten voor mezelf. Daarna kleedde ik me om en pakte mijn tas. ik liep met mijn tas naar de woonkamer. Mijn ouders zaten er al. “Ik ga naar school” zei ik. “Ja is goed. Hier heb je een sleutel” zei mam. Ik pakte de sleutel en deed hem om mijn sleutel bos. Ik liep naar mijn motor toe. Ik was best zenuwachtig voor vandaag. Vooral omdat ik niemand kende op deze school. Ik reed naar mijn nieuwe school. Ik parkeerde mijn motor en liep naar de administratie. “hallo ik ben nieuw hier” zei ik tegen de vrouw achter de balie. “Hoi jij moet vast Haylinn zijn” zei de vrouw. Ik knikte. Ze stond op en liep naar de stapels met papieren. Ze pakte er een stapeltje vanaf. Daarna kwam ze weer terug lopen. “Ok dit is je plattegrond. Hier heb je je kluissleutel en dit is je rooster”. Ze wees alles een voor een aan. “Ok bedankt” zei ik. “Graag gedaan en ik hoop dat je het leuk vind hier” zei de vrouw. Ik keek op mijn rooster. Ik had als eerste wiskunde. Ik haatte dat vak echt. Ik ben er nooit goed in geweest. Ik kon het bijna niet vinden. Daardoor kwam ik te laat. Ik moest me van de lerares voorstellen. Daarna moest ik gaan zitten. er was nog maar een plek vrij. Ik ging daar dus maar zitten. ik zat naast een brede gespierde jongen. hij zag er best gevaarlijk uit. “Hoi ik ben Emmett” zei hij ineens. “Ehm hoi, ik ben Haylinn” zei ik. Daarna besteedde ik al mijn aandacht op de les. Ik had geen zin om dit jaar opnieuw te moeten doen. Ik liep trouwens ook best wel achter. In het weeshuis kreeg ik wel lessen, maar die waren een stuk makkelijker. Ik was opgelucht toen de bel ging. ik pakte snel al mijn spullen en liep het lokaal uit. Ik keek even snel op mijn rooster en zag dat ik nu engels had. Dat heb ik altijd al een leuk vak gevonden. We moesten altijd lezen met engels en ik hield nogal van lezen. Ik kwam het lokaal binnen en zag meteen dat de hele klas vol zat. Ik werd weer aangekeken. Gelukkig hoefde ik me hier niet voor te stellen. Ik keek naar de lege plaats. Ik zag dat Emmett er weer naast zat. Ik zat dus twee lessen naast Emmett. Fijn, dacht ik bij mezelf. Ik vond hem een beetje eng.

___________________________________

heey iedereen, het spijt me dat ik zo lang niet hem schreven. ik heb het alleen thuis nogal kut op dit moment en mijn inspiratie ligt echt onder nul. het spijt me echt, maar ik vind het ook niet leuk om van die kut hoofdstukken te activeren. ik hoop dat jullie het begrijpen en jullie abo niet willen verwijderen, ik hoop dat ik snel weer genoeg inspiratie heb om verder te schrijven.

Reageer (3)

  • kickassgirl

    Snel verder.

    1 decennium geleden
  • UnderTheSea

    Ja, idd, los eerst alles thuis op -ook al heb je er niet super veel mee te maken-. En voor inspi kan je altijd bij mij aankloppen (:

    1 decennium geleden
  • Hemera

    Gewoon zo snel mogelijk verder en veel succes thuis!
    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen