Foto bij hst 6.4 eens kan het veranderen

Anke en Wietske liepen achter de loods toen Anke een stem door het oortje hoorde. ‘hallo, je moet extra opletten’ ‘hoezo dat? Vroeg Anke. En Tjerk zei: ‘Hasse belde net en vroeg naar jullie’ ‘oke’ zeiden ze. Anke en Wietske stonden achter de loods te kwekken over make-up en de nieuwste mode toen Anke opeens iets hoorde.
 Wie is daar? (Anke)
 De paashaas!!! (Steven)
 Jippie, ik ben dol op chocolade eitjes. (Wietske)
 Ben je blond ofzo?
 Ja, jij toch ook?
 Ja, maar ik weet wel dat, dat niet de paashaas is!
 Aaah, ik had net zo’n zin in chocola
 Ooh, je bent echt hopeloos!
Anke draaide Wietske om, ‘oh, zijn jullie het, we vinden het heel gezellig hoor maar we moeten nu echt weg!!! Zei ze. RENNEN!!!! Anke en Wietske rende weg en Steven en JW kwamen hun achterna. Anke rende en rende, totdat er een steentje op de grond lag. Ze viel over het steentje, net toen ze weer op wilde staan greep JW haar vast. Ze probeerde zich los te wurmen, ze gaf JW een trap tegen zijn been en hij liet haar los. Anke probeerde weg te rennen, maar Steven die had staan kijken greep haar nu vast. ‘wat ben jij een watje, nu moet ik het werk doen. Zei hij tegen JW.

Ondertussen stond Hasse nog bij Jeanine, Iris en Daphne. Hij draaide zich om en vroeg aan Jaromir: ‘wat ben jij nu voor een bewaker? ‘Euuuuuh! Gaf Jaromir als antwoord. Dus vulde Hasse zelf maar aan ”een luie dus!! Geïrriteerd draaide hij zich weer om naar de meiden.
• Wat zijn jullie geheimen (Hasse)
• ANKE!!! (Daphne, Iris en Jeanine)
• Is zij jullie geheim?
• Nee!! Daar Anke.
• Ooooh, maar wat zijn nou jullie geheimen? Vertel op!!
• Dat gaan ze je lekker toch niet vertellen! (Anke)
Hasse draaide zich om en moest lachen
• O ja wel, dat gaan ze me wel vertellen eigenwijs meisje!
• Ik ben eigenwijs maar geen meisje!!
• Zo, nu hebben we er vier.
• Gezellig toch, zei Anke boos.
En ze werd door Steven die haar nog vast had naar de andere meiden geduwd. ‘nog 2 en dan is het zover! Zei Hasse. Hij wou weglopen toen Anke vroeg: ‘wat is het? ‘dat zie je dan wel eigenwijs meisje” gaf Hasse lachend als antwoord. Nadat Hasse de deur opslot had gedaan en Steven voor Jaromir had ingeruild gingen de kanonnen weer weg. Waarna Iris vroeg: ‘wat was jullie plan eigenlijk? Waarop Anke zie ‘eigenlijk het zelfde als Jeanine en ik hadden. ‘Zat daar ook een euro in? Vroeg Daphne. ‘nee!’en ze keek Jeanine vragend aan. Nadat Jeanine het had uitgelegd snapte ook Anke het. ‘nee, die zat er niet in! ‘maar waardoor mislukte het bij jullie dan? Vroeg Jeanine. ‘nou Wietske en ik waren even over make-up aan het praten. Tot ik iets hoorde, ik vroeg wie er was en ik hoorde ‘de paashaas. Ik snapte dat het niet de paashaas was maar Wietske niet, dus legde ik het haar uit. Het bleken dus Steven en JW te zijn. Wij rennen weg maar dan ligt er opeens een verdoemd steentje op mijn weg en ik viel. Toen pakte JW me, ik schopte hem, hij liet me los maar daar stond natuurlijk net Steven weer. Zei Anke. Iedereen begon te lachen om het malle verhaal. ‘eerst een euro en nu een steentje, ben benieuwd wat het straks word’ zei Iris lachend.

Reageer (1)

  • BYME

    AH die Anke is echt wel cool ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen