Goed, ik ga minder tijd hebben dit jaar om te schrijven om de volgende redenen:
~Ik moet keihard werken omdat ik nogal slecht ben in Duits en Wiskunde
~Ik moet profielkeuze maken en daarvoor heeft mijn moeder geregeld dat ik stage kan lopen op de redactie van de telegraaf.
~Mijn mentrix is iets meer betrokken dan mijn oude mentor, dus ik zal op spreekuur moeten komen.
~Ik heb een berg hw waar ik niks onder kan zien :-(
~Ik moet mini profielwerkstuk maken
~Ik ga meer turnen (das mijn eigen schuld, maar de rest van mijn school)
En tot slot: ~mijn mini profiel werkstuk, maatschappelijk stage, stage op redactie van de telegraaf (tnx to my mother -,-), C.C.E etc etc... Mijn vrije tijd gaat dus voornamelijk op aan dood zijn.

Dus, voor het feit dat ik heel weinig vrije tijd heb: Blame my school

Aurora Solis Jackson

Ik lag op mijn bed te lezen. Jake was aan het wachtlopen en Bella was beneden. Ik bladerde verveeld door een boek dat ik al een miljoen keer had gelezen, gooide het op mijn bureau, pakte mijn kussen en schreeuwde erin. Ik verveelde me bijna letterlijk dood. Alice kwam naar boven, ging op mijn bed zitten en zuchtte verveeld. Door de baby werkte haar gave niet en had ze, hoe raar ik het ook vond, hoofdpijn. Plotseling hoorde ik Bella beneden. Ik rende naar beneden en en wou direct dat ik dat niet had gedaan. Overal bloed en Bella lag op de grond. Edward bracht haar naar de studeer kamer en Jake en Rose volgde haar. Ik ging tegen de achterkant van de bank aanzitten en staarde voor me uit. Ze ging dood, ik wist het zeker. En natuurlijk, als ze verstandig was geweest had ze naar mij geluisterd, maar ze was nog eigenwijzer dan ik. En het zou voor niks zijn. Als Bella dood zou gaan zou het kindje ook dood gaan. Ik weet niet hoelang het duurde, maar ik hoorde Bella niet meer en Rose kwam naar beneden. Ik keek even naar het kindje. Ook al was ze nog zo schattig iemand zou niet blij zijn.

Jake kwam ook naar beneden. Op het moment dat hij naar wist ik dat het voorbij was. Alle geluiden verstomde, alles was stil in mijn hoofd. Jake keek me aan, ik draaide me om en liep zo snel mogelijk naar buiten. Ik wist het zeker, ik moest hier weg.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen