Foto bij hst 6.3 eens kan het veranderen

Bij de kanonnen waren ze met een verdeling bezig, zodat ST niet bij Iris en Daphne kon komen. ‘oke, Steven jij staat bij de zithoek, JW jij in de keuken, Wiebe buiten bij de deur en Jaromir bij Iris en Daphne, zei Hasse.
o En jij? (Wiebe)
o Ik zit in mijn kantoor (Hasse)
o Wat te doen?
o Zaken
o Oke, het zal wel
en de kanonnen gingen naar hun positie.
Anke en Jeanine slopen naar de loods. Het was stil totdat Anke ergens van schrok. ´wat heb jij nou? Vroeg Jeanine. Toen hoorde ze ´ik ben het maar`het bleek uit het oortje te komen. Tjerk vertelde de indeling van de kanonnen. ´Ow, langs Wiebe komen we wel, zei Jeanine. ´Als jij hem nu afleid bind ik hem van achteren vast, gaf Anke aan. Jeanine sloop dichter naar Wiebe toe en ging achter een struikje zitten. Ze graaide in haar broekzak en vond een euro. `die komt mooi van pas`zei ze. Jeanine gooide de euro naar Wiebe en hij knalde op zijn hoofd. Auw!! Riep Wiebe en hij wreef over zijn hoofd. Jeanine rende naar de deur maar Wiebe had haar gezien. ´ook hallo´zei Jeanine en ze wilde wegrennen, maar Wiebe greep haar vast. ´laat me los!! Riep Jeanine. Zo, ik heb een leuk cadeautje voor de baas, zei Wiebe. ´hopelijk krijg ik promotie, zei hij zacht. Hij liep met haar naar binnen en liep naar het kantoor van Hasse. Hij keek door het glas in de deur en zag Hasse achter een dating site met een groot stuk taart zitten. Wiebe deed de deur open en zei: Is dat zaken doen? Hasse keek om met een mond vol taart en zag dat het Wiebe was, hij gooide de taart weg en klapte de laptop dicht.
Ondertussen stond Anke nog steeds achter de loods met Wietske te bellen. Opeens was Wietske weg en kreeg ze een boze Tjerk te horen. WAT BEN JE AAN HET DOEN? EN WAAROM KNIPPERT HET LAMPJE VAN JEANINE BIJ DAT VAN HASSE EN WIEBE? Anke schrok en zei `oeps! ´kom onmiddellijk terug. ´Ja papa: zei Anke. Anke liep terug naar het lab en kwam bij Tjerk en Wietske staan. Tjerk zei dat nu Wietske en zij moesten gaan. ´en nu niet over make-up ofzo. praten we hebben een missie, zei Tjerk. Ja!!, zeiden ze. Wietske kreeg nu ook een sensor op haar lijf en ze liepen weg.

Ondertussen had Wiebe Jeanine bij Iris en Daphne gezet. En liep daarna terug naar Hasse. De meiden omhelsde elkaar en Iris vroeg: ‘waar zijn de andere? ‘Geen idee. Maar hoe ben jij hier dan gekomen? Vroeg Daphne. ‘Nou ik moest met Anke jullie proberen te bevrijden, maar Wiebe stond buiten voor de deur. Anke bedacht dat ik hem moest afleiden en dat zij hem dan van achteren vastbond. Dus ik gooide een euro naar zijn kop’. Iris en Daphne begonnen keihard te lachen. ‘een euro’ zei Daphne lachend. Ook Jeanine moest nu lachen. ‘kan het wat zachter probeer te slapen’ riep Jaromir. Ze keken hem aan en gingen verder met het gesprek. ‘hij riep AUW en ik dacht, ik ga nu naar binnen, maar hij had me gezien dus ik wilde weg rennen maar hij was te snel. Zei Jeanine. ‘maar wat deed Anke dan? Vroeg Iris. ‘zij stond achter de loods, maar verder weet ik het niet’ gaf Jeanine toe. Even waren ze stil. Toen ging het mobieltje van Jeanine. Het was een sms van Anke:

Waar zit je?
An



Jeanine wou terug sms’en, maar net toen ze begon te typen kwam Hasse binnen. Ze wou hem snel versturen maar Hasse pakte hem af. ‘wat denk je te proberen? Vroeg hij. ‘ontsnappen, wat denk je anders’ zei Jeanine fel. ‘gaat je toch niet lukken, is kijken of je Tjerk als contact persoon hebt’ zei Hasse. ‘hoezo je gaat hem toch niet bellen dat kost mij geld’’dat is nog beter’ zei Hasse terug. ‘geef hier!! Jeanine probeerde haar mobiel terug te pakken, maar net toen ze te dichtbij Hasse was, pakte hij zijn pistool. Hij richtte die op Jeanine, ze was zo geschrokken dat ze uit angst een paar stappen achteruit deed, hier bij knalde ze tegen Daphne aan. ‘doe effe normaal man!! Riep Iris. Hasse zocht in Jeanine’s mobiel naar het nummer van Tjerk, toen hij die gevonden had, drukte hij op bellen:
Tjerk zat in zijn schuilplaats en volgde Anke en Wietske op het scherm. Opeens ging zijn mobiel af. En hij nam op:



• Met mij (Tjerk)
• Met je grote broer (Hasse)
• Hoe kom je aan mijn nummer?
• Van 1 van je vriendinnen.
• Wat moet je nu weer?
• Weten waar die wijven zijn!
• Welke?
• Ben je een supersukkel ofzo?
• Nee, maar jij wel!
• Urg, ik haat jou.
En Hasse hing op.

Reageer (1)

  • BYME

    HAHA ben je een supersukkel ofzo -_- geniaal(hoera)
    I love this story (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen