Foto bij hst 5.3 vertrouwens en bedrog

Ondertussen waren de dames en ST ook klaar om te gaan. Tjerk liep naar Hasse terwijl Eeke, Daphne en Wietske naar de kanonnen liepen. Eeke, Wietske en Daphne zouden proberen iemand te pakken. Wietske liep naar de kannonen toe, ze greep Jaromir die Anke vast had vanachter vast en trok hem naar achteren. Anke liet hij lost en ze hielp mee. Ondertussen liep Tjerk met de dames achter zich aan naar Hasse toe. Toen ze bij Hasse waren vroeg hij, waar zijn de dames? Hasse zei dat hij eerst de geheimen wou en tjerk zei dat hij eerst de andere dames terug wou. Hasse draaide zich om en zag dat Wietske, Jeanine, Iris, Eeke en Daphne met alle kanonnen daar stonden, alleen Jaromir en Anke waren er niet. Tjerk vroeg aan Jeanine waar Anke was en ze keek om haar heen, niemand had Anke gezien ook Jaromir konden ze niet vinden. Opeens rende Hasse op de andere af en smeet alle dames aan de kant, de kanonnen rende terug naar hun schuilplaats en de dames liepen naar Tjerk.

Ondertussen had Jaromir Anke meegenomen naar de nieuwe schilplaats en zette Anke op een stoel. Toen de andere kanonnen aankwamen zagen ze Jaromir op een stoel zitten met een zak chips in zijn hand. ,, wat doe jij nu hier,, vroeg Hasse ,, ik ben aan die meiden ontsnapt en hierheen gegaan, trouwens in de kamer hiernaast is nog een cadeautje voor je te wachten,, zei Jaromir. Hasse liep naar de deur en keek vragend naar Jaromir hij deed de deur open, hij keek naar binnen en zag Anke zitten. ,,ooh hier is Anke dus de andere waren haar al kwijt,, riep Hasse naar de Jaromir. Hij zei dat Steven een brief moest schrijven voor ST en hij ging aan de slag. Een tijdje later ging bij de dames de bel en Wietske deed open. ,,ik heb een brief voor je,, en Wietske nam hem aan. Toen ze weer terug was in de kamer gaf ze de brief aan Tjerk en hij las hem voor:


Heej Tjerk,

Heb je Anke al gevonden, nee? wat jammer nou,
Wij hebben haar wel gevonden hoor.
Hahahaha, je vind haar toch niet.
DK



De dames keken elkaar aan en Tjerk en Daphne gingen naar de schuilplaats van de kanonnen. Toen ze daar aankwamen was het er stil, Daphne liep naar binnen en Tjerk liep achter haar aan. Na een tijdje rond gelopen te hebben zei Tjerk,, volgens mij zijn ze er niet, ze hebben een andere schuilplaats,, Daphne keek hem aan en ze liepen teleurgesteld terug. Toen ze terug kwamen vroeg Wietske,, zijn ze ergens anders heen?,, Ja riepen Tjerk en Daphne tegelijk. ,,we moeten haar snel vinden anders hebben we een probleem, nou ja, zij heeft een probleem,, zei Jeanine. Tjerk ging achter zijn computer zitten en typte gegevens van Anke in, hij vond niks, opeens viel de computer uit. ,,wat is er aan de hand,, riep Tjerk. ,,ooooh, daar was deze stekker dus voor, oeps,, hoorde hij Daphne roepen. Tjerk zette de computer weer aan en typte nu andere gegevens van Anke in. Na een poosje viel alle stroom in de kamer uit. ,,Daphne!!! Riep iedereen, maar Daphne zat gewoon naast Jeanine op de bank. Tjerk ging bij de stroomkast kijken maar hij zag niks, toen hij weer terug was zag hij Wietske op de grond liggen en zag hij verder niemand. Tjerk rende naar de deur en zag nog net Steven, Jaromir, JW en Wiebe met de andere dames weg rennen. Toen Tjerk Wietske op de bank had gelegd hoorde hij gestommel in de keuken, hij ging kijken en zag dat Eeke in de kast had gezeten, hij hielp haar eruit en zei dat ze bij Wietske moest blijven terwijl hij de andere ging bevrijden. Ook gaf hij haar een oortje waardoor hij haar en zij hem op de hoogte kan houden. Tjerk liep de deur uit en rende naar een oude schuilplaats, daar waren ze niet, toen ging hij naar de kate maar ook hier waren ze niet. Even later kwam hij bij een plaats waar hij nog nooit eerder was geweest. Hij liep naar binnen en zag dat JW voor de deur stond, hier zit ik goed zei hij en hij sloop dichterbij. Opeens stond Jaromir achter hem en zei ,,Heej, jij ook hier?,, Tjerk draaide zich om en keek Jaromir recht in de ogen. Jaromir riep JW en hij kwam kijken wat er was. Toen hij Tjerk zag staan rende hij achter Tjerk en Jaromir aan. Tjerk rende en rende en rende naar de uitgang van de schuilplaats, toen Tjerk de uitgang kon zien stond opeens Wiebe voor de deur. Tjerk bleef staan en zei tegen Eeke,, ze hebben me, hoe is het met Wietske? Jullie moeten mij en de andere bevrijden voor wapens kijk je maar in de kluis, Wietske weet de code. JW pakte Tjerk vast en nam hem mee naar de andere dames.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen