Foto bij hst 5.2 vertrouwens en bedrog

Ondertussen vroegen Anke en Tjerk zich af waar Jeanine bleef. Opeens hoorde ze iemand de deur openen en ze sprongen achter de bosjes. JW kwam uit de deur en hij riep,,HASSE WAAR BEN JE!!!,, Anke vroeg aan Tjerk waar Hasse is maar Tjerk wist het niet. Opeens hoorde ze geritsel in de bosjes achter hun en Tjerk keek om. Hij zag niemand maar hij zei tegen Anke dat ze weg moesten gaan. Anke vroeg waarom en op dat moment werden ze vanachter vast gepakt. Tjerk sloeg naar achteren en raakte Steven keihard in zijn maag, Tjerk sprong uit de bosjes en keek om zich heen, hij rende een steeg in en hij keek of hij Anke kon vinden. Jaromir had Anke gepakt en bij Iris neergezet. Tjerk liep terug naar de schuilplaats en vertelde aan de andere wat ze gedaan hadden. Wietske vroeg wat Tjerk nu wou gaan doen en hij zei dat ze een brief moesten schrijven, iedereen ging aan de tafel zitten en schreef.

Ondertussen was Jeanine het huisje in gegaan en zag dat het een soort lab was net als het lab van Tjerk. Jeanine liep naar buiten en klom over het dak. Toen ze aan de andere kant was liep ze recht tegen Jaromir op. Hij pakte haar vast. laat me los,zei Jeanine. ,hoezo, waar denk je dan heen te gaan, naar st en dan ze nieuwe plek onthullen dacht het niet, zei jaromir. Hij nam haar mee naar binnen. Op dat moment werd er op de deur gekopt, JW deed open en hij zag een brief op de grond liggen. Hij gaf hem aan Hasse en hij las hem voor.



Heeey Hasse,

Als jij Anke, Iris en Jeanine terug geeft dan krijg
Je van mij mijn geheimen en schatten.
Ik zie je om 14:15 bij de kate.

ST




Toen Hasse de brief had gelezen gaf hij hem aan Steven en keek hij op de klok. Het was 14:00 dus zei hij tegen Steven dat hij en de andere samen met de dames naar de kate ging. Toen Jaromir Anke vast pakte vroeg ze aan hem waar ze heen gingen,, KOP DICHT riep Hasse naar haar. Hasse nam ze mee naar de kate. Op een afstandje van de kate zei hij tegen de andere dat ze hier met Anke, Jeanine en Iris moesten wachten. Hasse liep naar de kate en ging wachten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen