Foto bij hst 5.1 vertrouwens en bedrog

Anke en Jeanine liepen door de roei toen ze Jaromir tegen kwamen. Ze draaide zich om en rende weg. Ze zagen Jaromir langs lopen, en ze liepen verder. Toen ze bij de schuilplaats aankwamen zagen ze een briefje liggen,, zijn ze nu al begonnen de vakantie is net voorbij,, zei Jeanine en Anke las het briefje voor.


Heeey,
Ik ben even naar de stad om wat spullen
te halen.
Ben zo weer terug.
ST


,,hij is van Tjerk,, ja, leuk hoor waar is de rest eigenlijk? Vroeg Jeanine. Die zijn zeker mee gegaan zei Anke. Anke en Jeanine liepen naar binnen en pakte wat te drinken. Om 18:00 kwamen de andere thuis en Wietske ging eten maken. Even later zaten ze allemaal gezellig te eten, totdat er op de deur werd geklopt. Iris deed de deur open en ze keek recht in de ogen van Jaromir, Iris begon te gillen. Daphne die het gehoord had kwam aanrennen en zag Jaromir met Iris wegrennen. ,,ze heeft nog niet eens haar eten op, en trouwens moeten jullie niet eten? Riep Daphne Jaromir achterna. Anke kwam aanlopen en vroeg aan Daphne wat er was,, Jaromir heeft Iris gepakt,, Anke rende terug naar Tjerk en vertelde het verhaal. Tjerk ging achter de computer zitten en tikte Iris in. Zij was in de oude schuilplaats van de kannonen, Anke, Jeanine en Tjerk rende naar de plek en riepen,, ST nu!! Hun kleren veranderen en ze rennen de schuilplaats uit.

Even later staan ze voor de deur van de schuilplaats. Anke beukte tegen de deur maar hij zat dicht. Jeanine had een raam gevonden en tikte het raampje in. Jeanine liep naar binnen en Tjerk en Anke bleven buiten wachten. Jeanine sloop door de gang naar een kamertje, ze keek door het raampje en zag Steven zitten, hij schreef een brief maar Iris was er niet dus liep ze door. In de volgende kamer zag ze JW zitten, hij zat chocola te eten maar ook hier was Iris niet. Ze liep door bleef bij de volgende kamer staan. Ze dacht bij zichzelf dat Iris hier wel moest zijn en ze keek, ze zag Hasse zitten, ze sloop weer terug naar buiten maar zag dat Anke en Tjerk weg waren, Jeanine belde Anke maar ze nam niet op. Op dat moment zag ze Jaromir uit een huisje komen dat ze nog nooit had gezien. Ze verstopte zich achter een boom en zag Jaromir naar binnen lopen. Jeanine bedacht dat ze in de achtertuin was en ze wou terug lopen, maar ze kon het niet weerstaan om in het huisje te gaan kijken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen