Foto bij hst 4.2 wie is je vriend? en wie je vijand?

Tjerk ging terug naar de schuilplaats van de kanonnen en Anke en Jaromir keken op de schermen. Anke sprak met Tjerk door een walkman.,, pas op er komt iemand aan van rechts,,. Tjerk dook achter de bosjes en zag JW langs lopen.,,pas op er komt nog iemand aan,,. Tjerk keek weer en zag nu Wiebe langs lopen. Toen Wiebe weg was sloop Tjerk naar de deur. ,, pas op er komt nog iemand aan. Tjerk sprong terug in de bosjes en nu kwam Steven langs lopen. Even later kwam ook Hasse langs lopen,,Iedereen kwam net langs lopen waar kwamen ze vandaan,,. Ik probeer het uit te vinden maar de computer heeft het begeven en Jaromir is ook weg, weet jij waar hij is?,, Tjerk liep naar binnen en keek om zich heen. Opeens kwam JW de hoek om en hij zag Tjerk staan.,,Tjerk is hier!! Tjerk schrok en Anke had het door de walkman gehoord. ,, Links van je is een knop als je daar op duwt gaat er een kast opzij en daar kun je in, waar je uitkomt weet ik niet, doe gewoon,,. Anke zat achter de computer en volgde wat Tjerk deed.
Ondertussen was Jeanine los gekomen en maakte de andere dames los, ze liepen naar buiten. Na 100 meter kwamen ze Tjerk tegen,,wat doen jullie hier nou,, wij proberen te ontsnappen maar nu zitten we in de val.,, Anke, hoor je mij, we zitten in de val. Aan de ene kant van ons is de kamer waar de dames in zaten en aan de andere kant zijn de kannonen. Je moet het zelf doen met Jaromir, we rekenen op je, uit,, Anke stond op en ging Jaromir zoeken. Ze vond hem achter de playstation,, wat doe jij nu, we moeten Tjerk en de andere dames bevrijden.,, oké ga jij naar de schuilplaats dan ga ik achter de computer je bijhouden.,, ok maar owé als je een spel gaat spelen! Wel blijven opletten. JA mama!
Anke liep naar de schuilplaats en verstopte zich in de bosjes.,,komt er iemand aan,, Nee hoor mama,, Anke liep naar de deur. Op dat moment hoorde ze voetstappen, ze sprong terug in de bosjes.,, er komt wel iemand aan eikel!,,sorry had ik niet gezien. Let jij eigenlijk wel op?,, `ja hoor`. Anke besefte dat ze er alleen voor stond en ze liep naar binnen. Toen ze binnen was liep ze naar de kamer waar de dames waren, toen ze binnen kwam was er niemand. Anke liep terug toen ze opeens een briefje zag liggen.


Hallo,

Zo als je ziet zijn we er niet. Als je, je vrienden nog terug wilt zien dan zou ik maar snel naar onze nieuwe schuilplaats gaan zoeken.

DK
Oh, ja er is iemand in je schuilplaats geweest.


Anke rende terug naar de schuilplaats, toen ze er was aangekomen zag ze dat de deur open stond. Ze liep naar binnen en zag dat alles overhoop was gegooid. Anke schrok en ging de wapens en andere geheime spullen zoeken. Opeens hoorde ze van onder de spullen AUAUAUA! Ze liep erheen en tilde de spullen op. Toen ze wat spullen had weggehaald zag ze Jaromir liggen. Ook lag er naast hem een briefje.

heeey,
heb je het gezien erg he.
Ik zal je 1 tip geven.
Weet goed wie je vrienden en wie je vijanden zijn.

DK



Anke keek van het briefje naar Jaromir en dan weer naar het briefje. Ze wist niet goed of Jaromir een vriend of een vijand is. Ze had geen idee wat ze nu moest doen, ze dacht aan de vorige keer. Jaromir had hun geholpen, maar hij wou niks meer met DK of ST te maken hebben en nu ging hij haar helpen. Anke liet Jaromir liggen en liep naar de computer.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen