Foto bij hst 4.1 wie is je vriend? en wie je vijand?

Het was zaterdag en Tjerk zat in zijn schuilplaats te wachten op Anke, Jeanine en de andere dames. Toen kwam Anke hijgend binnen en ze zei:,,Hasse heeft de andere dames gepakt,,. Tjerk stond op en rende naar de zoekautomaat, hij tikte Hasse in maar hij kon niks vinden. Anke was ondertussen bij gekomen en ze zei dat ze maar bij hun oude schuilplaats moesten gaan kijken. Ze gingen erheen maar zagen niemand. Tjerk sloop stil naar de deur en hij ging open. Anke zei dat hij niet naar binnen moest gaan, maar volgends hem kon het best. Ze slopen naar binnen. Opeens sloeg de deur achter Tjerk en Anke dicht, ,,ik zei toch dat we niet naar binnen moesten gaan,, Tjerk rende naar het raam en zag dat ze er hier uit konden. Tjerk hielp Anke naar buiten maar net toen hij naar buiten wou klimmen werd Tjerk vanachter vast gegrepen. Hij riep naar Anke dat ze weg moest gaan en ze rende weg. Halver wegen de straat bleef ze staan en ze hoorde Hasse schreeuwen. Ze keek achterom en zag JW en Wiebe aanrennen, ze rende zo hard als ze kon verder.
Ondertussen was Tjerk bij de andere dames gezet. ,, waar is Anke,, vroeg Wietske aan Tjerk. ,,Ze is ontsnapt maar niet voor lang, ik heb JW en Wiebe achter haar aan gestuurd,, gaf Hasse als antwoord. Wietske keek naar Tjerk en Tjerk keek naar Hasse,, hoe kun je dat doen, je hoeft ons toch niet allemaal te hebben?vroeg Jeanine. ,,Nee, maar ik wil juist haar, Tjerk en Jou en nu koppen dicht allemaal,, gaf Hasse als antwoord.
Ondertussen was Anke bij de schuilplaats aangekomen en ze ging naar binnen. Binnen ging ze op de bank zitten uitpuffen. Toen ze was bijgekomen ging ze achter de computer zitten. Ze typte Hasse in, ze kon niks vinden en opeens viel de stroom uit. Anke ging naar de stoppenkast, maar daar was niets mee aan de hand. Ze ging terug naar de kamer en ze zag opeens Jaromir daar zitten.,, Waar kom jij opeens vandaan, vroeg Anke. ,,ik heb gehoord dat iedereen gevangen is dus ga ik jou helpen.
Ondertussen zaten de andere dames wat te kletsen toen Hasse binnen kwam lopen,,ik haat Jaromir echt ik haat hem!!,,. Wietske keek hem aan en vroeg,,Waarom?,,. Nu helpt hij Anke, I hate  him. Tjerk had zijn handen los gemaakt en probeerde nu de handen van Eeke los te maken.,,wat ben jij aan het doen,,. Tjerk hielt snel op, per ongelukt haalde hij zijn handen achter zijn rug vandaan en Hasse zag het,, hoe kom jij los,, Riep Hasse. Tjerk stond op en rende naar de deur. Hij rende over de straat en ging zo snel naar de schuilplaats. Toen hij binnen kwam zag hij Anke en Jaromir aan een tafel zitten.,,hoe ben jij los gekomen,, vroeg Anke ,, dat maakt nu niet uit we moeten de andere dames bevrijden en snel, hij is iets heel ergs van plan,, kreeg ze als antwoord. Anke zei dat Jaromir en zij een plan hadden bedacht om hen te bevrijden. Jaromir liet Tjerk het plan zien en hij stemde in.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen