Foto bij hst 3.4 wie wilt winnen moet slim zijn

,,maar hoe weten we of de kanonnen gaan?”vroeg Jeanine. ,,ik heb een microfoon in de envelop geplaatst, die is niet zichtbaar, zullen we luisteren?”zei Tjerk. ,,slim,”zei Anke. En Tjerk liep naar een computer, tikte wat dingen in en zette het geluid aan. Het was alleen geruis, maar plots hoorden ze de stem van Hasse. ,, een kans om populair te worden……we kunnen dan eindelijk populair worden als superschurken, misschien moet ik toch gaan. Ik bel Tjerk wel dat hij wat langer de tijd heeft vanwege een belangrijk gesprek.” ,,yesssss, we kunnen ze halen zonder hun in de buurt,”zei Jeanine. Anke, tjerk en Jeanine gaven elkaar een high five. Ze luisterden nog naar wat er te zeggen valt aan de andere kant. Maar het was alleen nog maar gekraak van het op frommelen van de envelop. Toen Anke, Tjerk en Jeanine een plan aan het bedenken waren ging de telefoon. ,, ik pak hem wel,”zei Anke. Ze liep naar de telefoon en nam hem op. ,,ja, die kan je spreken,”zei ze. ,, hij wilt jou spreken,”zei Anke en ze liep naar Tjerk toe en gaf hem de telefoon. Hij mompelde wat en legde de telefoon neer. ,,we krijgen 2 uur langer,”zei hij. Anke en Jeanine gaven elkaar een high five en ze gingen verder met het bespreken van het plan.
,,wij gaan naar een belangrijk afspraakje, zorg ervoor dat jullie niet proberen te ontsnappen, of er gebeurt nog iets veel ergers," zegt Hasse. Hasse lachte en liep samen met de andere kanonnen de deur uit. Als de kanonnen weg zijn zegt Daphne:,,waarom laten SuperTjerk, Anke en Jeanine niks van hun horen, zijn we minder belangrijk dan hun geheimen? soms snap ik mijn neefje niet hoor."
Even later horen ze gerammel in een andere kamer. De dames houden zich stil, want ze denken dat DK weer terug zijn. Maar wat blijkt, het is supertjerk met Anke en Jeanine. ,,Ik ben blij dat jullie eindelijk zijn gekomen,waarom duurde het zolang ?"vroeg Iris.,, we moesten eerst allemaal dingen regelen om e kanonnen weg te krijgen.," zei Jeanine,de drie maakten de meiden los en gingen weer weg. Alleen de kanonnen waren iets eerder terug als verwacht. toen ze net weg waren kwamen de kanonnen er aan. DK zag ze nog net wegrennen. ,,rot meiden en jij ST jouw krijg ik nog wel, riep Hasse kwaad. en hij gaf een schop tegen een boom.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen