Foto bij hst 3.2 wie wilt winnen moet slim zijn

Bij de kanonnen is het duidelijk dat ST geen keus heeft,ze lachen zich telkens te pletter. ,,Waarom ben jij nu eigenlijk de leider,” vraagt Wietske aan Hasse. ,,Mond dicht,” zegt Hasse.,, ik wil geen kreet van jullie horen.” Het was even stil toen hij begon te vertellen:,, het begon allemaal vorige week. Ik had commentaar op Jaromirs plan om ST te pakken . ik zei dat we nu met iets gevaarlijks moesten komen en dat we het nu niet meer zo was dat we een van hun opsloten. hij vond dat we niks anders konden en dat we maar moesten luisteren naar zijn plannen. Maar ik bleef door zeuren. en ik zei dat ik een mooi plan had. Maar hij had er genoeg van en vertrok. en zo heb ik de leiding overgenomen. is dat een antwoord op je vraag??”,,Ja dank je!” ,,kop dicht,” riep hij.
Anke tjerk en Jeanine waren terug gegaan naar het lab. ,,Wat moeten we nu?”vroeg Anke. ,, Ik denk dat we geen keus hebben,”zei Tjerk somber.
,,Tuurlijk hebben we een keus, je hebt altijd een keuze, alleen we weten nog niet welke. We moeten gewoon even nadenken,” zei Jeanine. Ze dachten even na toen Anke de stilte verbrak:,,waar kan Hasse niet tegen?”,, Ik weet niet, hij heeft een zwak voor topmodellen, volgens mij,” zei tjerk. ,,Misschien kunnen we daar wat mee doen,” zei Jeanine. ,,Wat wil je dan doen een model naar ze toesturen die ze afleid en dat wij de meiden bevrijden?”zei tjerk. ,,Precies,”zei Jeanine. ,,Top,”zei Anke,,wat heb jij toch een slim brein.” ,,Maar hoe wil je een topmodel huren?” vroeg Tjerk ,,Die hebben het altijd druk.” ,, We kunnen ook ergens een tutje vandaan halen,”zei Anke. ,,Bij mij op school zitten er genoeg,” zei Jeanine. ,,Ken je er ook een paar dan,” vroeg tjerk. ,,ja, maar ik denk niet dat ze het wil doen, volgens mij haat ze mij een beetje!!”zei Jeanine. ,,Oh,” zeiden Tjerk en Anke tegelijk.,, Misschien kunnen we ook naar zo’n huis gaan waar van zulke meiden werken en die het graag doen,” stelde Anke voor. ,,Je bedoelt het hoeren huis,” zei tjerk. ,,Ja die ja,”zei Anke. ,,Ik ga daar echt niet naar binnen,” zeiden tjerk en Jeanine tegelijk. ,,We kunnen het toch ook iemand het voor ons laten doen,”zei Anke. ,, wie dan?” vroeg Tjerk. Het was een stil. ,,Jaromir,”zei Anke even later. ,, ik denk het niet, hoe wil je dat gaan doen? Als hij weer wilt gaan werken denk ik dat hij bij de kanonnen gaat,”zei Tjerk. ,,Maar hij haat Hasse toch, dan kan Jaromir Hasse terug pakken, en helpt hij ons,”zei Anke. ,, het zou kunnen,”zei Tjerk twijfelend. ,, Ik bel wel, heb je zijn nummer,”vroeg Jeanine. ,, Is dit wel zo verstandig, dadelijk verraad hij ons nog,”zei Anke. ,, laat het maar aan mij over,”zei Jeanine. Tjerk gaf haar het nummer en belde. Het duurde even voordat de telefoon overging, er nam iemand op.
,, met Jaromir.” ,,met Jeanine, wil je heel even naar me luisteren.” ,,nee, ik wil niks meer met ST en DK te maken hebben.” Hij wou bijna ophangen, maar Jeanine vertelde snel het plan. ,, wat zei je?” ,, ik zei, dat als je ST helpt wraak kan nemen op Hasse.” Het was even stil aan de andere kant van de lijn. ,,wat moet ik doen,”zei hij na een tijdje. Jeanine stak haar duim op naar anke en tjerk die gespannen mee probeerde te luisteren. ,,je moet voor ons een meid halen, een die zo mooi is dat hij en de anderen afgeleid zijn als hun haar zien,snap je het,”vroeg Jeanine. ,, dus ik moet een lekkerding voor hem zoeken.” ,, ja, zodat wij, ST, anke en ik de meiden kunnen bevrijden.” ,,oké, voor wanneer moet ik haar hebben?” ,, zo snel mogelijk, als je haar hebt bel je meteen. Oké?” ,,afgesproken.” Jeanine hing op en zei tegen Tjerk en Anke dat de show kan beginnen. ,, wat moeten we tot die tijd doen,”vroeg Anke.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen