Foto bij hst 3.1 wie wilt winnen moet slim zijn

,,ik snap echt niet wat de kanonnen van ons willen, elke keer pakken ze een van onsen dan moeten de anderen diegene gaan redden, wat is daar het nut van?”vroeg Anke aan Tjerk en Jeanine. ,,ze willen ons uitschakelen, onze Power en wapens hebben, duh!”zei Tjerk. ,, maar nooit zijn we echt in gevaar, het is gewoon kinderspel,”zei Jeanine. ,, ze kunnen niks beters verzinnen,”zei Anke. ,,dat snap ik ook wel met Jaromir als leider,”zei Tjerk. Ze moesten alle drie lachen , tot Wietske komt aanrennen. Ze heeft een angstige blik. ,, wat is er?,” vroeg Jeanine. ,, ik kan Eeke nergens vinden,”pufte Wietske, ze was helemaal buiten adem. Anke en Jeanine keken tjerk aan waarop hij vroeg:,,denken jullie ook wat ik denk?” Anke en Jeanine knikten tegelijk en zeiden:,, de kanonnen, het is tijd voor actie.”
Ze rennen naar het lab van Tjerk en kijken op de computerschermen of ze Eeke kunnen vinden, maar ze zien niks.,, waar kan ze zijn?,”vroeg Wietske. ,, in de Kate kan niet, want de kanonnen hebben die verlaten, maar de nieuwe locatie is nog niet bekend, ik zou niet weten wat ik nu moet intikken,”zei tjerk. ,, anders type wat gegevens van de kanonnen in, misschien vind je daar wat op,”zei Jeanine. Tjerk typt wat gegevens in van de kanonnen en klikt op zoeken. Ze krijgen de locatie te zien van hun nieuwe locatie:,, dat moet hun nieuwe locatie zijn,”zei Anke. ,,kom we gaan,”zei Tjerk. ,,wat moet ik doen?,”vroeg Wietske. ,, jij moet met dit ding ons op de hoogte houden, of ze bewegen ofzo en waarschuwen voor iets,”zei Jeanine en legde nog wat dingetjes uit.,, oké, ik snap het.” Anke, Tjerk en Jeanine gingen in hun positie staan hun riepen:,, ST, NU!” hun kleding veranderde en ze waren verdwenen.
Even later staan Anke, Tjerk en Jeanine voor een verlate huis, tenminste het ziet er verlate uit. ,, is dit het?,”vraagt Jeanine. ,, ik denk het wel,” antwoordde Tjerk. ,, iel, ik vind het maar niks,”zei Anke. Ze lopen naar de deur toe, Anke pakte de deurklink en probeerde de deur open te doen, maar die zat op slot. Ze keken of ze er ergens anders naar binnen konden, maar alle ramen zaten dicht en er was geen andere ingang. Ze willen weglopen, maar dan valt er een brief op de grond die door de brievenbus in de deur zat. Jeanine pakte de brief op en gaf hem aan tjerk. Hij maakte de brief open en las de brief voor…

Hallo,

Jullie hebben mijn berichtje ontvangen.
Ik wil jullie even mededelen, dat ik nu niet alleen Eeke bij me heb, maar nu heel de damesboot, behalve Anke en Jeanine.
Ik wil een weddenschap met je maken Super Tjerk, als jij al jouw geheimen en jezelf met je twee hulpjes geeft, dan laat ik je vriendinnen gaan.
Maar als je dat niet doet, dan zie je ze helaas niet meer terug, dus ik zal maar snel zijn met je antwoordt.

DK.

Ze schrokken alle drie heel erg. ,, wat moeten we nu doe?,”vroegen Anke en Jeanine tegelijk aan Tjerk. maar tjerk las nog geschrokken de brief over.,, Ik weet niet! Dit is het ergste wat ze tot nu toe hadden verzonnen!’’ zegt Anke. ,,En dit is niet Jaromirs handschrift, maar das van Hasse,” zegt tjerk . ,,Dus Jaromir is weg en heeft Hasse nu de leiding of moest hij het schrijven,” vroeg Jeanine. ,,Hasse heeft de leiding, want Jaromir schreef altijd zelf ,en zo iets verzint hij niet. En nu Hasse de leider is, is het moeilijker,”zegt tjerk. Anke en Jeanine kijken geschokt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen