Foto bij hst 2.1 de overloper

Anke fietste naar de roei toen ze Tjerk tegen kwam. Ze wachtte op de andere dames en toen die er waren ging ze roeien. Ook de kanonnen waren er vroeg bij. Ze moesten een plan bedenken om Tjerk terug te pakken. Ze liepen over de dijk, toen ze opeens de dames zagen roeien. Ze renden naar de roei en wachtte hun op. Toen de dames aankwamen varen, legde ze de boot aan en ze liepen naar Tjerk’s schuilplaats. Opeens hoorde Jeanine (die achter liep) geritsel in de struiken, en de kannonen sprongen te voorschijn. Ze grepen Jeanine vast en renden nu achter de andere dames aan, maar die waren bij de schuilplaats aangekomen.
De kannonen namen Jeanine mee naar hun nieuwe schuilplaats en stopte haar in een cel. Jeanine probeerde te ontsnappen, maar dat lukte niet. Toen probeerde ze Anke te bellen. Op dat moment kwam Steven aanlopen, hij zag dat Jeanine aan het bellen was. “ik ben gevangen door de kannonen en Jaromir….”. Op dat moment pakte Steven de telefoon uit haar handen en hij riep “je krijgt haar toch niet terug.” Steven liep naar Jaromir om het te vertellen. Hij was boos en wou naar Jeanine toe gaan, maar op dat moment kwam JW binnen rennen, hij zei dat Super Tjerk Jeanine had bevrijd.
Toen Jeanine en Tjerk bij zijn schuilplaats aankwamen gingen ze slapen. Ondertussen bedachten de kannonen een plan
De volgende ochtend liep Jeanine langs de schuilplaats van de kannonen toen ze Hasse naar buiten zag lopen, ze verstopte zich in de struiken en keek. Ook Steven kwam naar buiten en hij riep tegen Hasse dat hij niet meer bij de club hoorde. Jeanine rende terug naar de schuilplaats en vertelde het aan de anderen. Eerst geloofde niemand haar maar ze zette door. Alleen Anke geloofde haar nog niet, ze zei dat het ook een val zou kunnen zijn en ze liep weg.
Hasse liep naar de schuilplaats van de dames en klopte aan. Het was nacht dus niemand hoorde het. Opeens werd Jeanine wakker en ze liep naar de deur. Ze keek Hasse aan en vroeg wat er was. “mag ik bij jullie slapen, Jaromir heeft me eruit gezet” Antwoordde hij. Jeanine liep naar Tjerk en maakte hem wakker. “laat me met rust, lelijke rover” kreeg ze als antwoord. Jeanine zei dat zij het was en Tjerk ging mee. Toen ze bij de deur waren vroeg Tjerk wat er was en hij kreeg als antwoord dat hij wou blijven slapen. Tjerk liet hem op de bank slapen en hij ging weg.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen