Foto bij hst 1.3 de ontdekking

Ondertussen was tjerk bijna bij de kamer toen hij de kanonnen hoorde. Hij keek naar beschutting en zag een zijgangetje. Hij liep erheen en hield zich stil. De kanonnen liepen voorbij en toen kwam tjerk weer tevoorschijn. Hij zag dat niet alle kanonnen lang kwamen dus lette hij extra goed op. Hij liep naar de kamer, maar stopte plots, want Hasse stond bij de deur. Hasse keek op en keek recht in het gezicht van tjerk. Hasse zei:,, als we daar supertjerk niet hebben.” De meiden hoorde dat en kwamen bij de deur staan. Ze zagen tjerk in een superheldpakje staan. Ineens beginnen ze keihard te lachen. Jeanine zei:,, ben je niet iets te oud om superheldje te spelen?” tjerk legde heel het verhaal uit, terwijl Hasse in slaap viel van de saaiheid. Ze zagen dat en tjerk pakte de sleutels en maakte de deur open. Ze renden naar de uitgang. Alleen halverwege botste ze tegen de kanonnen op. ,,oh, oh,”zeiden ze tegelijk. En ze rende een zijgangetje in. Aan het einde van de gang zat een deur, ze keken achterom en de kanonnen volgden ze nog steeds. Ze deden de deur open en sloegen hem dicht en zuchten. Plots hoorden ze een stem:,, hallo.” Ze keken en het bleek Jaromir te zijn en ze schrokken zich kapot. Ze bleken in het kantoortje van Jaromir te zijn. Jaromir richtte zijn laserpistool. De andere kanonnen bonsden op de deur. Anke, Jeanine en Tjerk keken Jaromir aan. Tjerk zei:,, oeps, verkeerde gang.” ,,nu kunnen jullie geen kant meer op,”zei Jaromir. De kanonnen trapten keihard tegen de deur, ze schrokken en sprongen aan de kant. Ze trapten nog een keer en toen trapten ze een gat in de deur. Jaromir keek ze boos aan. Jaromir zei dat ze kanonnen bij hem moesten komen en hij zei boos ‘DIE GAAN JULLIE VERGOEDE. Toen Jaromir ze aan de kant duwde om verder te gaan waar hij was gebleven, bleken Anke, Jeanine en tjerk weg te zijn. ,, PAK ZE,”zei Jaromir. Ze renden de gang op maar ze zagen ze niet meer. Ze liepen alle gangen in, maar ze waren nergens te bekennen. Ondertussen waren anke, Jeanine en Tjerk in de Kate aangekomen. Ze zuchtten even en liepen toen de kate uit. Toen ze net weg waren kwamen de kanonnen aangerend. Ze piepte Jaromir op en ze zeiden dat ze verdwenen waren. Jaromir werd boos.

Ondertussen waren anke, Jeanine en tjerk bij de schuilplaats van tjerk aangekomen. De andere meiden omhelsden ze, omdat ze heelhuids terug ware.

De kanonnen waren bij Jaromir aangekomen. Jaromir was woedend dat het stoom zijn oren en neus uitspoot. ,,er komt is een tijd dat we ze hebben,”riep jaromir. ,, IK KRIJG JE NOG WEL SUPERTJERK!”.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen