Foto bij Chapter Sixteen -  Why?

Rosa.
Het was geweldig. Ik zag Niall het podium af rennen en ik glimlachte. Ik was echt vrolijk op dit moment. Het was zo speciaal. Ik had daar gestaan en het ging gewoon foutloos. Ik voelde nialls armen om mijn middel heen en ik gaf hem toen een knuffel. ‘Je was geweldig.’ Ik grinnikte en schudde mijn hoofd. ‘Jij bent geweldig.’ Ik keek naar hem en was blij dat hij niets meer zei. Hij trok me mee naar de kleedkamer en ik plofte neer op een bank. Ik was moe en ik pakte de cola aan die Niall mij gaf. Louis kwam aan de andere kant naast me zitten. “Wat vond je ervan.’ Ik keek naar Louis en glimlachte. ‘ Ik kan het niet omschrijven. Zo geweldig vond ik het.’ Louis knikte vrolijk en hij ging naast Harry zitten. Ik zuchtte en ik keek naar Harry’s gezicht. Hij had waarschijnlijk nogsteeds geen sms gehad van Ilse. Ik wist hoe haar thuis situatie was. Haar moeder kende ze niet, haar vader was overleden en ze woonde met haar stiefmoeder en stiefzus in huis. Ze haatte het thuis eigenlijk. Ik glimlachte en pakte mijn mobiel en bekeek even of ik een sms had. Ik schudde mijn hoofd naar Harry om duidelijk te maken dat ik ook nog niets had ontvangen. Waarschijnlijk had die stiefmoeder Ilse’s mobiel weer eens afgepakt. Ik moest Harry maar eens een keer vertellen over Ilse’s thuissituatie misschien zou hij het dan steeds meer begrijpen. We besloten met z’n allen om terug te gaan naar het hotel. Ik was bek af en wilde eigenlijk een douche nemen. Morgen ochtend zouden we vroeg met de bus vertrekken. In de bus konden we eventueel verder slapen als we wilde.

Harry.
Het concert ging lekker. Ik had mijn hoge noten allemaal gehaald en ik vond dat het echt goed ging. Ik liep het podium af richting de kleedkamer. Ik ging zitten en pakte mijn Mobiel. Ik hoopte dat Ilse had gesmst. Ik zuchtte toen ik geen sms zag. Waarom smste ze nou niet. Ik keek even naar Rosa die nu ook binnen kwam lopen. Ik nam een slokje van mijn water en ik keek even naar Rosa. Ik zag dat ze haar hoofd schudde. Zou dat betekenen dat zij ook geen sms heeft gehad. Er zou toch niets ernstigs met Ilse aan de hand zijn. Ik beet op mijn lip en glimlachte. Ik stond op en pakte mijn tas. Ik stopte mijn spullen erin en keek even rond. ‘Zullen we zo gaan?’ Ik wilde graag met Rosa praten, misschien kon ik naast haar gaan zitten in de auto. ‘Ik wil ook graag gaan’ Rosa die zat uitgeput op de bank en ze glimlachte even. Oke ik was gelukkig niet de enigste die terug wilde. Louis stond op en liep naar de deur. ‘Waar blijven jullie dan?’ Louis was nog vrolijk, ik vroeg me af hoe dat kwam. Hij was nooit chagrijnig of zoiets. Ik glimlachte half en ik liep richting de auto. Ik had mijn tas en mijn trui in mijn handen. Ik had geen zin om mijn trui aan te trekken. Ik was blij dat we niet een stuk langs het hek moesten lopen. Ik stapte in de auto en merkte dat Rosa naast me kwam zitten. ‘ Ik denk dat haar mobiel is afgepakt.’ Ik keek haar vragend aan en glimlachte. ‘maar waarom?’ Ze wist volgens mij niet of ze het moest vertellen. ‘Ze heeft een vervelende stiefmoeder en stiefzussen. Dus vandaar.’ Ik knikte maar en toen wist ik het gewoon. Ilse was niet zo normaal als ze was. Ze had een andere familie dan ik dacht.

Rosa.
Ik sprak nog met Harry in de auto. Ik twijfelde. Zal ik het vertellen en ik slikte even. ‘Ze heeft een vervelende stiefmoeder en stiefzussen.Dus vandaar.’ Ik keek naar hem en glimlachte. Ik voelde Nialls hand voorzichtig op mijn been liggen. Ik keek even naar hem en grinnikte. Het voelde goed dat ik samen met Niall was. Ik voelde me veilig. Het was iets anders dan normaal. Ik liep samen met de rest het hotel binnen en we gingen eigenlijk allemaal gelijk slapen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen