Foto bij Chapter Zero - Persons

Even een inleiding met de personen (: Was ik bijna vergeten. haha

Rosa is een meisje van 16 jaar oud. Ze heeft donkerblond, heel donkerblond , haar. Haar ogen zijn blauw en ze heeft twee passies. Skateboarden en Dansen. Ze danst op hoog niveau en kan alle dansstijlen die je maar wilt.

Ilse is een meisje van 16 jaar oud en ze kan zingen. Ze vind zelf alleen van niet. Ze is de beste vriendin van Rosa en weet haar eigenlijk ook altijd wel op te vrolijken.

Niall is een jongen die eigenlijk altijd lacht en eten is echt een hobby van hem. Hij kan gitaar spelen en zingen.

Liam is een leuke jongen met een leuke lach. Hij is eigenlijk een van de slimste van de band en daar is hij best trots op.

Louis is een echte grappenmaker. Hij maakt van alles een grap ook al is het helemaal niet grappig hij kan je aan het lachen maken. Hij is een lieve gozer.

Harry heeft krullen en bijna ieder meisje valt voor hem. Hij vind het leuk en geeft daarom bijna ieder meisje dat hij tegen komt aandacht. Soms voor een nadeel van zijn vrienden.

Zayn is een jongen die veel om zijn uiterlijk geeft. Hij heeft mooie ogen en hij is echt iemand die je kan vertrouwen.

Claudia & Sarah is een tweeling. Ze krijgen alles van hun ouders wat ze maar willen. Ze hebben eigenlijk een droom om beroemd te worden en ze zouden alles daarvoor doen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen