Samantha
huis van de duffelingen
Ik kijk suf naar alle orde leden. Iedereen schreeuwt door elkaar maar ik geef geen kik. Harry kijkt me verbaast aan,waarom ik zou geen idee hebben. Ik voel me mond bewegen maar wat ik zeg ik zou het weer niet weten." Samantha ik weet dat je me hoort, vermoord Harry. NU!"roept een stemmetje in me hoofd. Langzaam heft mijn hand me toverstok en mompelt me mond een spreuk. Een groene straal schiet uit me staf en raakt Harry net niet."Samantha doe het opnieuw!!"schreeuwt de stem in me hoofd. Als ik weer de spreuk wil mompelen voel ik een spreuk tegen me aan schieten en vlieg en twee meter achter uit. Langzaam word alles weer helder en kijk ik Fred aan.

Ik voel me helder worden en Harry kijkt me boos aan."wat is er"mompel ik zacht."Wat is je middelste naam!"roept ie."wat no way dat ik dat ga zeggen!"gil ik naar hem."ze is zichzelf weer"hoor ik Remus mompelen."wat bedoel je?"vraag ik."je was onderbeinvloed van de Impirius-vloek."zegt Fred zacht."daarom mompelde ik zeker en hoorde ik een stem"zeg ik." ja en nu Fred George Griffel Fleur Lorrebos Wemel ga staan!"gilt Dolleman. Voorzichtig gaan ze in een rij staan."wat nee ze mogen hun leven niet riskeren voor mij!"gilt Harry."denk je dat wij het leuk vinden"zegt George."ja straks blijven we een klein sulletje met een bril FOREVER!"zegt Fred sarcastisch."Harry zo kunnen we wel levens redden"zegt Hermelien. Dolleman heeft ondertussen het flesje aan fred gegeven."pas op! Het smaakt naar kobolden pis"zegt ie."echt?! Heb je er ervaring mee dwaal oog"lacht Fred. Dollemans oog kijkt hem boos aan en snel neemt Fred een slok,daarna George,Hermelien,fleur,Lorrebos en Ron." wow we zijn idetiek!"zeggen fred en George lachend.

"Oké Fred Wemel gaat mee met Arthur Wemel,George Wemel met Remus Lupos, Griffel met wolkenveldt,Juffrouw delacour gaat met Bill Wemel mee,Lorrebos gaat met mij mee,Ron Wemel gaat met Tops mee. Samantha jij brengt de Duffelingen naar Molly die stuurt ze mee met andere orde leden mee en dan blijf je daar! En Potter! Jij gaat met Hagrid mee!"snauwt Dolleman. Ik zie iedereen op stappen en de Harry vormige Fred geeft me een knuffel en stapt ook op. Als iedereen wegt vliegt pak ik de duffelingen en verschijnsel naar het nest.


"ahh Samantha je bent er!"roept Molly opgewekt en stuurt de Duffelingen mee met Sirius die hen ergens in the middle of no where brengt."Ginny!"roept ik blij als ik een aardige roodharige meisje zie."Sam!"roept ze blij. Ik geef haar een knuffel en samen blijven we wachten tot de rest komt."het duurt te lang"mompelt Molly. Opeens horen we iemand voorbij vliegen. Met z'n drieën rennen we naar buiten en zien we Harry en Hagrid zitten midden in het water."Hagrid Harry!"roep ik blij en snel me naar hun toe."Sam ben je in orde"vraagt Harry me." ja hebben jullie de andere gezien."vraag ik."nee er was een hinderlaag allemaal dooddoeners!"zegt Harry. Ik kijk geschrokken en ren bij het nest vandaan en meteen verschijnen Lupos en een Harry die langzaam verandert in George."George!"zeg ik." sneep sectumsempra oor"kan Lupos alleen uitbrengen. Ik help hem om George naar het nest te slepen." oh mijn lieve jongen leg hem hier neer"zegt Molly en wijst naar de bank. Opeens pakt Lupos harry vast en drukt hem tegen de muur."wat stond er in mijn lokaal in de hoek toen Harry Potter voor het eerst mijn lokaal in kwam"vraagt Lupos Harry."wat een onzin!"zegt Molly."Antwoordt!"roept Lupos."uhm een wierling"stamelt Harry." correct, Sam kijk of iedereen in orde is!"beveelt hij me en ik ren naar buiten toe en verschijnsel naar het slagveld.



Fred Wemel
Het Nest
samen met pa verschijnsel ik naar huis en zie Lupos en Harry naar buiten komen."zijn wij de laatste"lach ik. Ik kijk Lupos aan de een trieste blik in zijn ogen heeft,wacht hij had george toch bij zich. Ik ren naar binnen en zie me moeder bij George zitten. Ik ren naar hem toe en kniel naast hem neer."hey georgie gaat het"vraag ik."orakel"fluister George."wat"vraag ik."orakel me oor snap ie"zegt George en wijst naar zijn oor."das triest er zijn honderden oor grappen en jij komt met orakel"lach ik. George krijgt een lach op zijn gezicht en ik kijk de kamer rond op zoek naar Sam maar zie haar nergens.

"waar is Sam"vraag ik als ondertussen de rest weer terug is." die heb ik gestuurt om iedereen in de gaten te houden"zegt Lupos zwak."maar ik heb haar niet gezien"zegt Tops die samen met Ron als laatste binnen kwam."misschien heeft Sneep haar mee genomen!"roept Hermelien uit." WAT?!"schreeuw ik verbaast en voel wat tranen over me wangen stromen."Rustig Fred ze red het wel ze is sterk"fluistert George zachtjes."Bill lieverd kan je even kijken waar ze is"vraagt Mam aan Bill. Bill staat op en neemt Charlie mee die op de Duffelingen had gepast mee.

Uren gaan voorbij maar nog steeds geen Bill Charlie of Sam." ik ga haar zoeken"zeg ik vast besloten."nee Fred je kunt beter hier blijven en wachten tot Bill en Charlie terug komt"roept me moeder. Ik wil net weg lopen of ik hoor een grote plop uit de tuin komen."Fred! We hebben haar"roept de stem van Bill. Ik ren als een speer naar buiten en zie Sam bewusteloos in de armen van Bill liggen."ze is aangevallen door Bellatrix"zegt ie. Ik knik en pak haar van Bill over en neem haar mee naar binnen. Ik hoor nog een plop waarschijnlijk Charlie maar ik geef er geen aandacht aan. De einige die mijn aandacht nu krijg is Sam, mijn ware liefde.


Mijn Pov
Slagveld[strike]paar uur eerder[/strike]
Samantha vliegt door het slagveld heen en ziet Dolleman dood naar beneden vallen. Net voor ze er achter aan kan gaan wordt ze vast gepakt door Bellatrix die samen met haar verschijnseld naar Villa Malfidus. Daar aangekomen pakt Bellatrix haar lachend vast en sleurt haar aan haar haar mee naar de kelder waar ook Olivander en Grijphaak zitten."Crucio"schatert Bellatrix en Samantha begint te gillen van de pijn. Bellatrix begint harder te lachen en niet veel later stomt Draco Malfidus ook de kelder in en kijkt toe hoe zijn tante Samantha martelt. Na een half uur stormen twee gedaantes binnen en sturen spreuk af op Draco en Bellatrix en nemen Samantha mee de af en toe een kreun van de pijn laat ontsnappen.


Draco Malfidus
Villa Malfidus
iedereen kijkt bang naar de Lord."Jullie hebben haar laten ontsnappen!"gilt ie tegen mij en me tante Bellatrix."Heer ze waren te snel"piept me tante."Kan me niet schelen! Je bent haar kwijt!"schreeuwt ie naar me tante."En jij!"schreeuwt ie naar mij."ik kwam net binnen heer ik wist niks van het plan"piep ik."das logisch, Lucius hier komen!"schreeuwt de Lord. Me vader loopt zwakjes de kamer binnen en buigt erg diep."ja mijn heer"piept me vader."haal Olivander!"schreeuwt de lord naar me pa." natuurlijk heer"piept me vader. Als me vader de kamer heeft verlaten wenkt de lord zicht weer tot mij."Draco jij mag je ondankbare tante straffen"lacht de lord gemeen. Ik knik en zet me emotieloze masker op.

Ik hef me toverstok en roep:"Crucio" meteen ligt me tante gillend van de pijn op de grond. Haha krijg je er van! Smerige bitch nu mag jij de pijn voelen die Sam heeft gevoeld."Crucio"schreeuw ik weer. Weer begint me tante het uit te krijsen van de pijn. Ik krijg een gemene lach op me gezicht en de Lord geeft me een bemoedigende schouderklop." nog een keer"fluistert de lord."Crucio"schreeuw ik weer en laat Bellatrix het uitgillen van de pijn.



Bellatrix moest gewoon gestraft worden. En wie kon dat beter doen als haar neefje Draco!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen