Blijf stemmen Please!!! www.boekenbakkers.nl klik op deelnemers en zoek deelnemer Djamarah Paardekooper op en stem via Hyves Twitter of Facebook!! Als ik een van de veertig ben kan ik misschien. Winnen en een boek uitbrengen van het verhaal dat ik schreef!!

Samantha
Het nest
Ik keek fred aan. Meende hij dit of maakte hij een gegrapje. Ik bleef even denken en zag Freds blik veranderen in verdriet.Ik hoorde iemand snel de trap op rennen." Samantha Vilijn!"hoorde ik Tops boos schreeuwen.ik gaf gen aandacht aan tops en keek naar Fred."ik.... Ik wil dol graag met je trouwen"bracht ik uit. Freds blik sprong over en hij schoof de ring om me vinger."Samantha Vilijn!!"schreeuwde Tops weer."Wat!!"riep ik en meteen stormde Tops binnen."hoe kon je"zegt ze een beetje gebroken."wat"vraag ik verbaasd."je hebt je haar roze geverfd"zegt ze."oh dat"zeg ik beschaamend. Ik pak me toverstok en tik er mee op me haar die zijn oude vertrouwde kleur weer kreeg ook verwijderde ik de zwarte make up en de zwarte kleren kregen een mooi vrolijk kleurtje." tadaa"roep ik vrolijk."das beter"zegt ze en loopt naar me toe en omhelst me." Euhm tops kan ik met je praten"stameld Fred en krapt op z'n achter hoofd. Tops knikt en samen lopen ze weg. Ik blijf op bed liggen en kijk naar de ring die van zilver is met een mooie glinsterende diamant erin."WAT!!"hoor ik iemand gillen en meteen de trap op stormen

Binnen een paar minuten staat een boze hele boze Tops in de kamer."wat?!"vraag ik verbaast." BEN JIJ VERLOOFD MET FRED!!"schreeuwt Tops."oh dat ja hoe zo?"vraag ik."EN JE VRAAGT GEEN TOE STEMMING!!"schreeuwt Tops."Tops rustig ze is 19 ze kan heust wel zelf beslissen"zegt Molly sussend tegen Tops."Wat!"hoor ik weer een stem zeggen en twee paar voeten snellen de trap op en naast Molly en Tops komen Fleur en Ginny te staan."das leuk je word me schoonzusje"zegt Ginny."dask keweldik nu ben kij ook familie van mij"zegt Fleur met haar franse accent. Ik krijg een glimlach op me gezicht bij het horen van Familie iets wat ik nooit echt heb gehad."Ron George kom eens"gilt Ginny en begint haar broers alles te vertellen en snelt dan naar Bill en Charlie. Metee. Word er ook door Molly een patronus naar Arthur gestuurd en een uil naar Hermelien en Harry. Voor de orde werd er geen moeite gedaan omdat ik als nog de dochter was van DE meest gevaarlijke tovenaar ter wereld.


Iedereen van de orde zat bij elkaar te over leggen hoe we Harry hier heen kregen."misschien kunnen we sommige wisseldrank geven zodat we op Harry lijken.."begon Fred."zodat we de dooddoeners kunnen misleiden!"maakte George af."onmogelijk daar trappen ze niet in!"schreeuwde Dolleman."Alastor daar kunnen ze wel in trappen!"zei Remus,"Fred en orge ebben kelijk ze kunne er in trappen"zei fleur."inderdaad de dooddoeners kennen Harry alleen qua gezicht niet karakter"zeg ik."nee te gevaarlijk!"schreeuwt Dolleman."het is wel slim van de jongens hoor!"zeg ik boos."we kunnen het risico niet nemen!"schreeuwt Dolleman tegen me."en wat als het nou werkt!"schreeuw ik." dat hebben we de verkeerde beslissing genomen om het niet te doen."schreeuwt Dolleman."Sodeknetter waarom schreeuwen ze zo"vraagt Ron aan Molly."Ron Ginny onmiddellijk naar jullie kamer toe!"schreeuwt Molly."Alastor kom op geef de jongens een kans"smeekt Remus."nee! We nemen het risico niet!!"schreeuwt Dolleman."Dwaaloog kom op het is geniaal"begint fred."geef het nou maar toe"zegt George."oké we proberen het! Maar oh wee als het mislukt dat vermoord ik jullie persoonlijk"schreeuwt dolleman."ik lig Hermelien wel die weet wat we nodig hebben"roep ik vrolijk."laat griffel er buiten ik weet heus wel hoe ik wisseldrank moet brouwen"snauwt Dolleman."je kunt ook slakhoorn vragen Dwaaloog"lachen Fred en George."ja hij geef les toverdranken!"zeg ik blij."oké haal die Slakhoorn maar"snauwt Dolleman boos."Expectro Patronum"zeg ik en stuur me ijsbeer patronus naar slakhoorn met een bericht dat hij Harry moet helpen en naar het nest moet komen.

Binnen een paar minuten verschijnd Slakhoorn en loopt door het beschermings schild heen."wie is daar"schreeuwd Molly en rent met haar toverstok in de aanslag naar buiten."Hildebrand Slakhoorn docent toverdranken op Zweinstein hoge school voor hekserij en hocus pocus"zegt Slakhoorn bang." dat weet iedereen. Sam vraag hem iets"zegt Remus."wie had u graag in de klas willen hebben en wie was zijn broer!"vraag ik." ik wilde Sirius Zwarts in me klas en zijn broertje heette Regulus Zwarts ik wilde Sirius omdat ik dan alle zwartse wilde hebben"stamelt Slakhoorn en zijn walrus snor huppelt op en neer."hij wilde wie en had wie in de klas"vraagt Remus me."hij had alle Zwarts' en behalve Sirius in zijn klas"leg ik uit." professor heeft u misschien nog wat Wisseldrank?"vraag ik." tuurlijk Samantha tuulijk"antwoorden hij en gaf me vijf flesjes met wisseldrank.


Harry Potter
huis van de Duffelingen
ik hoorde allemaal Plopjes voor de deur en merkte dat de orde er nu was."Harry ik ben het Samantha Isobel Vilijn doe open"hoorde ik haar zeggen."oké één vraag met wie ben je verloofd"vraag ik hopend dat ze antwoord geeft." BEN JE VERLOOFD"hoor ik de halve orde zeggen."HARRY!!!!"hoor ik haar boos schreeuwen." sorry"zeg ik en open de deur." Potter wie is daar!"schreeuwt de stem van me irritante oom Herman." de orde"schreeuw ik terug." is je oom nog hier die hoort opgehaald te zijn"zegt Lupos verbaast." geen idee"zeg ik en haal me schouders op." misschien hebben ze hun te pakken gekregen,en Harry je oom klinkt als Malfidus!"zegt Ron."Ron Hermelien wat doen jullie hier."ouder dan 17 zijn we horen zeg maar nu bij de orde"zegt Ron trots."echt??"vraag ik verbaast."waarom altijd die verbazing "zegt Hermelien."Potter haal die gasten snel weg!"schreeuwt Oom Herman."u kan ze niet dwingen oom Herman ze zijn volwassen"zeg ik."super volwassen"zegt Fred. Ik laat een lach ontsnappen en haal iedereen binnen.

"zo iedereen neemt wisseldrank in en verandert in mij?!"vraag ik verbaast."ja de dooddoeners weten niet wie de echte is!"zegt Sam trots."welke genie heeft dit bedacht!"roept Hermelien vrolijk."Fred en George"roept iedereen." serieus ik bedoel jullie hebben het over Fred en George hè"zegt Ron." we hebben geen zeren neus hoor Ron"zegt Sam lachend."ohja Sam is het echt waar?!"vraagt Hermelien haar verbaast." wat?!"vraagt Sam lachend."dat je verloofd ben!"lacht Hermelien."oh dat ja hoor"zegt Sam en kleurt knalrood en ze past nu heel goed bij Fred. Terwijl Hermelien Ron fred en George een grijns op hun gezicht krijgen heeft iedereen van de orde een boze blik. Ohje dit word nog eens leuk



http://www.quizlet.nl/stories/62028/the-curse-of-the-sun/ lees mijn nieuwe story!!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen