Foto bij Chapter 14: Jutsu training

Waarom schrijf ik telkens nieuwe hoofdstukken in de avond?? Ik heb nog steed vakantie!! Ik snap mezelf niet. xD
Ach ja het plaatje hierboven is Hikari in haar training/vecht kleren.
Haar huid ziet er een beetje vaag uit. (verkeerde stift.xD)

Ik heb wat geweldigs ontdekt!!
Op youtube staat een profesionele musical van Naruto!!
http://www.youtube.com/watch?v=6IHLEqCruZM&feature=related
WARNING: Het is een amateurvideo de audio is goed en het beeld is ook niet extreem slecht maar soms schommelt het beeld een beetje en hoor je achtergrond geluid. Part 1 is trouwens niet geweldig maar niet afhaken als je het gaat kijken. Part 2 is veel beter!!
Ook zijn er trouwens geen ondertitelingen.

Chapter 2 van mijn doujinshi is er!!
http://nekkohime.deviantart.com/gallery/30689873#/d48md2l

WOW! Volgens mij heb ik nog nooit zo'n lange inleiding geschreven! xD

Veel leesplezier! (flower)

"JULLIE ZIJN LAAT!!!"riep Tsunade kwaad toen we aan kwamen lopen. Het was immiddels half 10. "Sorry, we hadden ons verslapen." mompelde ik. "Bespaar me je smoesjes. Ik wil erom wedden dat jullie lagen te rollenbollen." zei Tsunade met een kleine grijns. Kakashi en ik waren allebei knalrood. "Kom op! Je kunt mij niet wijsmaken dat jullie nog niks hebben gedaan." zei Tsunade. "IK BEN PAS 17!!!" schreeuwde ik met mijn rode kop. "Laten we gewoon gaan beginnen met de training." zei Kakashi.

"Oke. vandaag gaan we dus kijken welke jutsu's het meest geschikt voor je zijn. We beginnnen met wind. Ik heb een beetje rondgesnuffeld en denk dat deze twee het best zijn voor jouw. De beast tearing palm en de blade of wind. Maar voor we daaraan beginnen zullen we eerst je chakra onder controle moeten krijgen. Daarom gaan we nu oefenen in lopen op water. Na een paar keer te zijn gevallen in het water lukte het me eindelijk om op het water te lopen. (best handig naruto kijken. Je weet maar nooit wanneer het van pas komt...vooral in deze wereld.)
Het boomklimmen was wat lastig maar na twee uur lukte dat ook. "Je hebt talent!" zei Kakashi blij. "Ik heb het gewoon afgekeken van de 'Naruto' serie." zei ik. "Nou dan kunnen we in ieder geval nu beginnen met de jutsu training." zei Tsunade.

Ook dit ging me verassend goed af. Het enige wat ik moest doen was het concentreren van chakra in mijn vingertoppen of hand en het dan als een soort onzichtbare zwaardslag afvuren. Het enige wat niet zo goed ging was het mikken. Ik had meerdere keren Kakashi bijna geraakt in plaats van de dummy. "Oke. Dat is genoeg wat betreft de windjutsu's." zei Tsunade. "Kakashi welke waterjutsu's zijn geschikt voor haar denk je?" vroeg Tsunade. "Mmh. Ik denk dat de waterclone no jutsu een goed begin is." zei Kakashi. "Oke dan proberen we dat!" zei Tsunade.

De waterclone justu was echt makkelijk om te doen. Het enige probleem was dat als ik ze te ver weg stuurde ik geen controle meer over ze had en ze uit elkaar knapten."Daar zal ik nog op moeten oefenen." zei ik met een zucht. "Ja, maar dat doen we morgen wel." zei Tsunade. "Laten we kijken welke aanvallen met water geschikt voor jouw zijn." zei Tsunade. "Moet dat nou echt? Het is al laat en ik ben kapot." zei ik met een gaap. "Ja dat moet echt! Wil je snel een kunoichi worden of niet?!" zei Tsunade. "Oke. Oke. Ik snap hem."zei ik.

Maar hoe hard ik het ook probeerde het lukte me niet om andere waterjutsu's te doen dan de waterclone no jutsu. Uiteindelijk stopten we en gingen we naar huis. Bij het huis van Kakashi aangekomen zei ik dat ik een bad zou nemen. Na Kakashi de badkamer uitgeduwd te hebben en de deur opslot te hebben gedaan ging in het warme water zitten. Ik staarde naar het water en zuchte. 'Als ik nou eens Katara was van Avatar kon ik het water tenminste sturen en hoefde ik niet van die ingewikkelde jutsu's te leren.' dacht ik. Opeens kreeg ik een idee ik hield mijn hand gespreid onder water en concentreerde mijn chakra in het water. "W-Wat ben ik aan het doen? Natuurlijk werkt zoiets niet!" zei ik tegen mezelf en lachde mezelf uit. Ik haalde mijn hand uit het water, maar...



...het water ging mee.

Reageer (1)

  • Allysae

    hihi
    lolz
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen