Sorry dat ik een paar dagen niet heb geschreven daarom schrijf ik nu drie stukjes:]

Ga naar: http://boekenbakkers.nl/participants/2647 en stem via Hyves Twitter of Facebook op mij!! Zo kan ik van dit verhaal een echt boek maken

Fred Wemel
Fred en George's huis
Ik loop erg gespannen door het huis heen. Ja ma kreeg last van ons en toen moesten we op ons zelf gaan wonen.george heeft z'n eigen kamer en ik ook ik heb een twee persoons bed voor als Sam hier zou komen logeren. Jammer genoeg vertrouwd Tonks me niet, ze behandelt Sam als haar dochter terwijl ze rond vier vijf jaar verschillen. Sam is de laatste tijd wel toe aan een moederlijk type. Sinds ze is aangevallen door Bellatrix wilt ze niet meer het huis uit alleen als er iemand mee gaat. Sam is echt verandert dankzij Bellatrix: ze slaapt heel slecht,eet en drinkt weinig,draagt alleen maar zwart zelfs heeft ze haar bruine lokken geruild voor trieste zwarte lokken en draagt ze zwarte make up een soort emo type. Ginny heeft haar proberen om te kopen het niet te doen maar het lukte echt niet.

Ik kijk naar het rode fluwelen doosje met de ring er in. George zegt dat ik het gewoon moet doen maar wat als ze nee zegt! Doet ze niet had George gezegt. Jammer genoeg is ze wel een beetje sip de laatste tijd alsof ze elk moment kan worden aangevallen. Maar gelukkig kan alleen één persoon mij nu helpen; Harry! Ja raar hè maar Harry kan haar misschien zeggen dan jeweetwel niks van haar wil!

Ik pak me wand en roep:"Expecto Patronum"Mijn Grizzly beer loopt weg op zoek naar Harry." fred wat doet jou patronus nou?!"vraagt George verbaast." een berichtje aan Harry het gaat over Sam"leg ik uit. George knikt en meteen komt Harry met mijn vader aan 'geplopt'." je wilde me spreken fred"vraagt Harry." ja weet jij of jeweetwel nog iets van Sam wilt ofzo omdat ze erg van slag is kan ze misschien goed nieuws gebruiken" vraag ik." nee hij is niks met haar van plan"antwoord Harry en plopt samen met me vader weg.


Samantha
Duffelingen huis
ik kijk goed naar Harry die met de patronus van Fred praat."moet ik Arthur roepen harry"vraag ik als de patronus verdwijnt. Harry knikt en ik stuur mijn ijsberen patronus naar Arthur Wemel. Ik zie Dirk bang kijken als hij de ijsbeer zie weg rennen." hij doet niks hoor"lach ik en binnen twee minuten verschijnseld Arthur Wemel in de woonkamer neemt Harry mee en ze zijn binnen tien minuten terug.


"Harry ik moet je iets vertellen" begin ik." vertel"zegt Harry." je weet dat ik de laatste tijd gillend wakker wordt toch en dat ik een soort emo ben geworden...nou dat heeft een reden"zeg ik en pluk aan me nu roze met zwart geverfde haar." ohja wat dan"vraagt Harry afwachtend." ik droom namelijk steeds over dingen die Jeweetwel denkt of heeft gedaan de laatste tijd alleen maar de moord op je ouders"zeg ik zacht." alsof je zijn gedachte ziet"vraagt Harry. Ik knik dat is het duidelijk ik krijg alles te zien waar Voldemort over droomt of denkt rond de tijd dat ik slaap en blijkbaar denkt hij dat expres aan de dood van James en Lily Potter." wil je alsjeblieft niks tegen de rest zeggen"vraag ik." tuurlijk niet"zegt Harry en slaat geruststellend zijn armen om me heen. Ik voel me opeens heel veilig,raar zo heb ik me nooit gevoeld in de buurt van iemand."je bent best schattig als baby weetje"zeg ik."ah toe ik voel me zo speciaal"lacht Harry."nee echt waar!"zeg ik en snuif zijn geur op." Ohja Fred komt zo meteen is dat goed?" vraagt harry." ik weet niet Harry ik ben eigenlijk bang voor hem misschien haat hij me als hij dit hoort of wilt hij me niet meer."zeg ik wanhopig."Fred jou niet willen! Onmogelijk!"zegt harry." harry wat ging er door je heen toen Sneep Perkamentus vermoorden?"vraag ik." haat en verdriet"zegt Harry boos maar ook verdrietig." je kan er niks aan doen,zo is de natuur Harry"zeg ik en geef hem een kus op z'n wang en leg me hoofd op zijn schouder. Net op dat moment verschijnseld Fred in de woonkamer." Wat?!"hoor ik hem zeggen. Geschrokken laat ik harry los en kijk fred aan. Fred heeft dikke tranen in z'n ogen en kijkt me verdrietig aan. Op het punt dat fred wilt verschijnselen pak ik hem vast en verschijnsel mee.



Mijn pov
Tovertweelings TopFopShop
Ijsberend loopt George Wemel door de winkel,hopend op de grizzlybeer patronus van zijn broer,hij zelf heeft weer een aapje als patronus. George hoort een plop en een pijn kreet. Meteen daarna volgt weer een plop en weer een lange pijn kreet. Angstig loopt George naar het geluid toe en ziet Samatha zitten met allemaal diepe sneeën in haar arm."je bent verspronkeld!"gilt George hyper en stuurt een patronus naar Tops. Meteen beland Tops in de winkel met een flesje essenkruid(of hoe heten dat ook alweer)"hou haar arm stil George"zegt Tops. George doet wat hem gevraagt word en pakt Samantha's arm stevig vast. Binnen een paar minuten is haar arm genezen en stuurt Tops een Wolven patronus naar Meneer en mevrouw wemel en Bill om haar op te halen. Binnen een paar minuten staan ze in de winkel en lopen ze naar de taxi toe.

George baant zich een weg door het bos wat voor meer dan de helft is vernietigd."Fred"roept George en blijft even staan om te wachten op antwoord. Die er tot zijn verbazing komt." hier"zegt een gebroken stem." Fred maat wat is er"vraagt George bezorgt."ze knuffelde met Harry,ze vind me niet leuk"snikt de gebroken Fred."logisch je hebt haar verspronkeld! Gast ze is helemaal gebroken! Ga met haar praten! Ze was echt heel erg gebroken"zegt George."misschien kan Harry haar helpen"zegt Fred en laat een grote snik."dude ze was alleen bang dat Jeweetwel haar zou doodde en Harry troosten haar"gilt George boos naar zijn koppige broer."Echt?!"vraagt Fred."tuurlijk! Daarom is ze een soort emo!"zegt George."waar is ze"vraagt Fred."Het Nest je moet op schieten ze gaat andere weer weg!"gilt George naar zijn tweeling broer en Fred verschijnseld meteen.

Het Nest
Met grote passen loopt Fred Wemel naar het ouderlijk huis opzoek naar zijn grote liefde." wie is daar"roept Molly wemel geschrokken." Fred Wemel George is mijn tweeling broer en we doen altijd als jij onze namen door elkaar haalt ons voor als Gred en Forge"zegt Fred tegen ze moeder." kom er in Sam ligt op jou kamer"zegt Molly. Fred rent naar boven en rent als een gek zijn oude kamer in."Sam hou je moet ik praat jij luister"zegt fred als hij de deur heeft open gegooid. Sam die snikkend op zijn bed lag komt een beetje bang overeind." lieve Sam,ik had je niet zo snel moeten verdenken van vreemd gaan,ik weet namelijk diep in me hart dat jij dat nooit zou doen. Ik ben smoorverliefd op je en in deze tijd is liefde erg belangrijk maar ik wil verder dan alleen gewoon 'vriendje en vriendinnetje' ik wil 'man en vrouw' dus lieve Sam Wil je met me trouwen"zegt Fred en gaat op een knie zitten net voor Sam." ik....."




Wat gaat ze zeggen?? Ja?? Of nee???



Reageer (1)

  • FredWeasley

    JAAAA!!!!


    snel verder:)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen