Verder ?

Woensdag 23 Juli 16:43
DELILAH !
Hij praatte tegen me.
Het is niet te geloven ! DEV PRAATTE TEGEN MIJ. Dev is mijn buurjongen waar ik je over vertelde. Ik zal je vertellen hoe het is gegaan. Ik wilde een stukje gaan joggen. Dus ik liep de deur uit. Ik was een beetje aan het kloten met mijn Mp3 want ik kreeg hem niet op shuffle. Bots ik KEIHARD tegen Dev aan. Dus ik roep: 'AU! Kun je niet uitkijken ofzo ?' Zie ik dat het Dev is. Dus ik schaam me helemaal dood. Ik 500 x mijn excuses aanbieden. Zegt hij; 'Het maakt niet uit. Het was mijn schuld, en daarom ga ik je nu op wat drinken trakteren! Je bent tenslotte mijn buurmeisje en we zijn nognooit iets leuks samen gaan doen ! Daar komt dus NU verandering in.' Dus ik helemaal opgewonden. Delilah het was echt geweldig! Het was zo leuk iets te drinken met Dev. Hij is niet alleen knap. Nee hij is ook lief en behulpzaam. Oh delilah ik ben zoo blij. Waarom zou Dev mij mee uitvragen ?
1. Omdat hij zich schuldig voelde dat hij keihard tegen mij opboste ? (terwijl ik toch bijna zeker weet dat ik tegen hem opbotste maar oke)
2. Omdat hij zijn buurmeisje eigenlijk helemaal niet goed kende en dacht . Waarom niet?
3. Omdat hij me leuk vind ?
Nee nummer 3 valt meteen af. Maar ik twijfel dus tussen nummer 1 en 2. Nouen wat maakt het eigenlijk uit ? Het punt is. Dat ik met Dev uit ben geweest! Je kunt het niet echt uitgaan noemen ofwel? Nouja ik heb iniedergeval zijn Msn!! Ik ben echt blij !
Ik ga maar eens kijken of hij online is.
Doeeeei (l)

Reageer (2)

  • XMistressX

    wat liefff

    1 decennium geleden
  • Aristocrat

    Das echt kewl~!
    Maar snel verder gaan ;D
    Ik neem abo ;)
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen