Foto bij Chapter 13: Late

Rustig!!! Ik ben niet dood!! xD
Ik had alleen veel moeite met het uitzoeken van de justu's (dank je wel voor de links silferdeath!!) voor Hikari. Plus ik had het druk. Plus ik had even geen idee hoe ik verder moest. Ach ja hier is een nieuw hoofdstuk!! Ik heb alleen nog geen nieuwe chapter van mijn doujinshi hiervan. Hij is wel af maar ik moet hem nog even inscannen! xD

Veel leesplezier. (flower)

Ik opende mijn ogen en zag Kakashi naast me liggen. Ik glimlachte. 'Hij ziet er zo lief uit als hij slaapt!' dacht ik. 'Maar....hij draagt masker zelfs in bed!!' ik zuchte en keek op de klok. "Half 9. Aaah, ik ga weer slapen." mompelde ik terwijl ik mijn hoofd weer op het kussen legde.

*flashback*

"Morgen begint je justu-training om kwart voor negen 's ochtends. Wees optijd!!" zei Tsunade.

*Einde flashback*

"AAAAH!!!" schreeuwde ik en sprong uit bed. "W-Wat? Is er iets mis?!" vroeg Kakashi half wakker. "We zijn laat voor Tsunade's jutsu training!!!" riep ik terwijl ik mijn kimono-hemd en broekrok tegelijk aan probeerde te trekken. "Wacht even. We??" vroeg Kakashi. "Oh ja, ik heb nog geen kans gehad om het te zeggen. Tsunade wil dat jij ook meekomt, omdat je een aantal watertechnieken kent. En aangezien ik een water en wind gebruiker blijk te zijn is het wel handig als jij meekomt." legde ik uit. "Ohw, oke." zei Kakashi nog steed half aan het slapen. "Schiet nou op en kleed je aan!! Tsunade vermoord ons als we la- AAH!" en toen lag ik op de grond, gestruikeld. " Gaat het, Hikari?" vroeg Kakashi terwijl hij uit bed kwam en zich begon aan te kleden. "Ja het gaat wel." zei ik en stond op. "AU!" zei ik. "Wat is er?" vroeh Kakashi. "Ik heb een splinter in mijn vinger." zei ik terwijl ik mijn vinger liet zien. "Ik haal hem er wel uit." zei hij en pakte mijn vinger. Hij haalde de splinter eruit en kuste mijn vinger. Ik bloosde. Kakashi glimlachde.(voor zover je dat kan zien) "Je zou daar nou al wel gewend aan moeten zijn." zei hij. "Hou je mond." zei ik. Het was even stil totdat de klok opeen aangaf dat het 9 uur was. "OH NEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!"

Reageer (1)

  • Allysae

    hihihi
    *zingt zachtjes love is in the air*
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen