Samantha
Dursleys
ik kijk de kamer rond en zie de drie Dursleys me angstig aan kijken." Fred! George laat aub geen bloedneusnoga of braakbabbelaars of Ton-tong toffees vallen"gil ik naar boven. Sinds ik bij hun werk ken ik elk product." Samantha heb jij een leuke werk tijd gehad?"vraagt Harry opeens." sinds ik bij Tonks woon en bij Fred en George werk is me leven echt anders"zeg ik en lach zwakjes." heeft mevrouw weasley weer een trui gemaakt"vraagt Harry." nee iets anders,Fred George opschieten we moeten over een kwartier hier weg!"gil ik. De tweeling komt lachend de trap af met Harry's hutkoffer en pakken me vast netzoals Harry. We verschijnselen snel naar Het Nest en zijn daar binnen vijf minuten.

Ik sta op en loop naar de kamer van Ginny toe." Ginny mag ik binnen komen"vraag ik." tuurlijk kom binnen Sam"zegt ze." zeg ik wilde met je praten over je liefdesleven"zeg ik lachend."wel nou ik"begint Ginny te stamelen." Ginny Samantha eten"horen we Molly roepen. We lopen naar beneden en beginnen met eten. Nadat iedereen klaar was ging ik met Fred in een zetel zitten." heb je het leuk hier"vraagt ie." ja veel leuker dan the Malfoys"zeg ik." mooi"zegt Fred en drukt een kusje op me wang." Remus is alles goed"hoor ik Arthur zeggen. Even later verschijnen twee zwarten rook slierten(hoe moet ik het anders zeggen?!) op de grond wat verandert in vuur. Ik zie Fenrir Greyback en Bellatrix Lestrange neer dalen."Ik heb Sirius Black vermoord"krijst ze en rent weg. Ik hoor Harry de trap afrennen en achter haar aan gaan." Harry nee!"gil ik en ren achter hem aan en we worden gevolgd door Ginny en Fred.

Ik ren door het riet op zoek naar Harry. Ik kom op een leeg plekje terecht en hoor Bellatrix vlak achter me." Crucio krijst ze en pijn scheuten schieten door me lijf. Ik val op de grond maar gil niet."Crucio"krijst ze weer. Nog ergeren pijn scheuten schieten door me lijf. Bij elke pijn scheut begin ik te kronkelen van de pijn op de grond zonder iets te zeggen of te doen."Crucio"krijst ze weer en dit keer gil ik het uit bij elke pijn scheut,Bellatrix begint te lachen en ik denk alleen nog maar aan Fred."Ik hou van je Fred"fluister ik en val in een zwart gat.

Fred Weasley
Somewhere
Ik hoor opeens Samantha gillen. Ik ren op het geluid af maar het is te laat. Mijn grote liefde ligt slap op de grond terwijl een lachende Bellatrix om haar heen danst." paralitis"schreeuw ik en Bellatrix vliegt weg. Ik ren naar Sam toe en voel of ze nog een hartslag heeft. Gelukkig heeft ze die!" Fred het huis!"gilt Ginny maar ze stopt snel." Sam"fluister ze zacht." ze leeft nog"verzeker ik me zusje. Ginny helpt me met tillen en we brengen haar naar de rest." Omg Sam wie heeft dit gedaan"roept mijn moeder geschrokken."Bellatrix heeft haar gemarteld"zeg ik zacht. Me moeder brengt Sam naar het herstelde huis toe en verzorgt haar.

Ze light nu al een week in coma en het gaat wel ietsjes beter met haar." Fred"fluistert ze opeens." Sam oh gelukkig je bent wakker,er is niemand ze zijn Ron,Harry en Ginny afzetten"lach ik. Sam lacht en pakt me hand goed vast." Heb ik je laten schrikken?"vraagt ze zacht."ja heel erg maar het goede is je bent er weer"zeg ik en druk me lippen op die van haar. Ze trekt me dichter tegen zich aan en zoent intenser. Ik onderbreek haar en geef haar een kus op der voorhoofd." ik stuur een patronus naar mam"zeg ik en stuur mijn grizzly beer patronus naar me vader en wacht op antwoord." welke patronus heb jij"vraag ik." een ijsbeer"zegt ze." George en ik hebben een grizzly beer"lach ik. Sam begin ook te lachen en twee seconden later horen we een plop vanuit de keuken en me moeder rent de woonkamer in." oh lieverd je liet ons schrikken"zegt ze en geeft Sam een knuffel." sorry"fluister ze beschaamt. Me moeder lacht en we geven haar een warme glimlach terug.

Sam is nu al twee dagen wakker en loopt rustig overal heen maardurft niet ver weg te gaan. Bang dat Bellatrix weer komt."ze komt niet"verzeker ik haar." nou en ik ben gewoon voorzichtig oké"zegt ze koppig en zoent me intens. Vlinders vliegen door me buik."Fred komen nu we moeten werken"hoor ik George roepen." ik kom al"roep ik terug en geeft Sam nog een laatste kus voor ik weg ga. Ik loop naar me tweeling broer die breed loopt te krijnsen." het zou me niks verbazen als jullie morgen verloofd zouden zijn"zegt ie lachend. Maar ik vind het een perfect idee morgen wordt ze 19 jaar en dan is het perfecte moment om haar ten huwlijk te vragen. Ik zet een grote grijns op en verschijnsel naar onze TopFopShop.


Verteller
Malfoy Manor
"je hebt wat?!"schreeuwt De Zwart Gehulde man naar een angstig kijkende vrouw." maar heer ze is niks waard"piept de vrouw zachtjes."voor jou misschien niet Bellatrix maar voor mij wel" gilt De Zwart Gehulde Man."het spijt me Heer"piept Bellatrix weer."Crucio"schreeuwt de man naar Bellatrix die gillend op de grond beland. De Zwart Gehulde Man vuurt steeds de zelfde spreuk op haar af."Crucio"schreeuwt de man voor de 40ste keer." Laat dit een les zijn NIEMAND mag haar aanraken!! Ze is belangrijk"zegt de zwart gehulde man. Iedereen kijkt angstig. Maar toch knikken ze.

De man loopt in zijn kamer die hij heeft gekregen van de Malfoys en pakt een fotoalbum met foto's van Amy en Samantha. Amy leeft nog en hij zou de halve wereld vermoorden om bij haar te zijn."heer er is een vrouw voor u"piept een huiself tegen de man." ik kom al"snauwt ie en loopt de trap af en ziet de vrouw van zijn dromen: Amy.






Weet het kort vertellers POV:]

Ps wat vinden jullie van mijn verhaal? Laat me het aub weten:]

Reageer (2)

  • KaTina

    Helemaal eens met FredWaesley !

    1 decennium geleden
  • FredWeasley

    Ik vind het verhaal echt top


    snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen