Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • EllleVEE

    Ik wil een wereldreis maken. En ik zou graag vrijwilligerswerk gaan doen in Afrika.
    IK HOU VAN JE STORY -Ik ben trouwens al mijn hoofdstukjes (105 mails) aan het inhalen van tijdens het kamp, dus sorry dat ik nog niet veel gereageerd heb!-

    1 decennium geleden
  • iriseveraard_

    new yorkk

    hhaahha
    verderrr

    1 decennium geleden
  • teamLarry

    Je kan echt goed schrijven!
    Doe nog maar een hoofdstukje (flower)

    1 decennium geleden
  • xROAR

    Ik kieees.. Voor nog een hoofdstukjee!
    Even.. Ik heb een hele boeiende vraag. Waarom heet het HOOFDstuk. I mean... Het heeft toch geen hoofd? Net zoals een paard. Dat is ook een leuk verhaal trouwens. Want kijk; Waarom hebben paarden HOOFDEN?! En geen koppen zoals (bijna) alle andere dieren? Slaat toch nergens op? Paarden zijn echt niet beter dan andere dieren? Dat is rasisme! Mensen mogen geen onderscheid maken bij andere mensen (huidskleur etc.) Maar wel bij paarden? Dat is dierisme!! Ik vind paarden even belangrijk als mieren!(: Nee maar serieus! Eigenlijk is het helemaal niet eerlijk! Waant. Mensen zijn ook dieren! Dus...! Zouden wij ook koppen moeten hebben! Anders is het niet eerlijk!
    ...
    Maar even terug naar de HOOFDstukken. We kunnen doen dat dat ook een dier is. Nee, ik zei net dat iedereen een kop heeft. Dus vanaf nu heet het KOPstukken.(:
    Zo...
    ...
    Oke serieus nu. Even terug naar het verhaal. Ik denk niet dat je me lulverhaaltje interessant vind!
    Maaaar.. SUPER LEUK GESCHREVEEEN! Jij kan echt goed schrijven! Wij gaan nog samen een story maken! Over Selena en Justin en jou en mij(: Heb ik even besloten. Niet mee eens? Pech gehad! Ik vind het zo lief dat Chaz en hoofdpersoon (Hoe heet ze ook alweer). WAJOOW! HEBBEN WE WEER EEN HOOFD! Tsfoe! Er bestaan gewoon teveel woorden met hoofd. Maaar.... Ik vind het zo lief dat Chaz en koppersoon het zo goed met elkaar kunnen vinden<3.
    ...
    Oke. Je vraag. Ik wil oook nog heeeel graag naar Amerika! Of Canada! Gaan we samen?! En dan gaan we Selena en Justin ontmoeten! En dan zeggen we; WIJ ZIJN JULLIE ZUSJES!" En dan denken hun; wtf? En wij breed grijnsen. En dan worden we familie. En dan happy end!
    Maar. Ik ga stoppen met mijn interessante reactie! Wannt.. Mijn vingers doen pijn! En ik moet nog een HEEL hoofdstuk... Uhh... Kopstuk typen -.-"
    KUSJES<3

    1 decennium geleden
  • xCarefull

    ABBO:)
    snel veder...(L)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen