Foto bij WTF

Sady POV.
"Ja, ik weet dat je Kendall leuk vind en já ik vind James ook wel leuk. Wat!? doe normaal! Oja.. Okay ik zal kijken.." ik ben weer eens met mijn BFF Vicoria aan het bellen. ze verteld voor de tweehonderdtwintigste keer dat ze Kendall oh zo leuk vind. Héeeel interresant. Maar niet heus. Interresanter is dat ze weet waar je Backstage Passes kan winnen voor BTR! Ik start mijn zwart-Rode Apple laptop en ging naar de site.
'SMS de uitleg waarom je naar BTR wil en adres - en - telefoongegevens naar *nummer* en wie weet ben jij de winnaar!' ik bel Victoria en vertel het haar. "Ja, dat zei ik! naar *nummer* SMSen!" ik pak mijn iphone en typ een SMS. 'Ik wil naar BTR omdat ik ze gewoon supergaafvetcool vind en het mijn droom is om ze te ontmoeten. de leukste vind ik James omdat hij gewoon de liefste is! ik weet dat jullie me toch niet kiezen maar een van de andere duizenden SMSen maargoed.. DOEI!' ik druk op verzenden.

James POV.
"CARLOS! GEEF DAT HIER NU!" ik riep mijn vriend carlos achterna die met mijn iphone aan het rommelen was. "Je had mijn corndog niet af moeten pakken! En je had 'James was hier' op mijn helm geschreven!" ik was gisteren boos op Carlos, vandaar.. "HEY GUYS, HIER KOMEN!" Hoorde ik Kendall roepen. "Kay" ik rende naar de huiskamer. "we moeten nog kiezen uit die SMSjes.. ík zuchtte. "lijkt me saai." we gingen maar even de smsjes doorlezen. "
"Ik wil naar BTR omdat ik ze gewoon supergaafvetcool vind en het mijn drroom is om ze te ontmoeten. de leukste vind ik James omdat hij gewoon de liefste is! ik weet dat jullie me toch niet kiezen maar een van de andere duizenden SMSen maargoed doei" las Kendall voor na een stuk of weet ik het hoeveel smsjes. "Die doen we!" het vloog er zomaar uit.. weet niet waarom. "waarom? Nouja k vind ht best als ik maar niet meer smsjes hoef te lezen" zei Kendall. we SMSten terug. het was best laat dus we gingen naar bed.

Sady POV.
Ik lag op bed. mijn iphone ging af. "Have you ever had the feeling your drawn to someone?
(Yeahh)
And there isn't anything they could of said or done" ik keek op het beeldsherm. 'Een nieuw bericht." ik klikte erop. 'Hey, je bent door BTR gekozen als winnaar. Je krijgt de Backstage Passes opgestuurd.' Ik was zo blij!. het was 12 uur maar toch belde ik Victoria. "Hi!" "Hey" " WE HEBBEN GEWONNEN! WE HEBBEN DE BACKSTAGE PASSES!!!" "OMG! Echt?! Super!" na een tijdje gepraat te hebben hangde ik op. Heb zó'n zin om BTR te ontmoeten!


Als jullie geen reactie (yeah) geven ga ik lekkker NIET verder!

Reageer (3)

  • Wherever

    Ik weet het, het is een jaar later. Maar ik stuitte toevallig of dit verhaal en ik vind het supergaaf! Schrijf verder plz? Ik ga dood hier. xx

    Groetjes, van mij! ;)

    1 decennium geleden
  • JANNEx

    verder! (;

    1 decennium geleden
  • LiLiDuckface

    verdur

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen