Foto bij a little bit alone

'Nog vrienden gemaakt?' dat vroeg ze altijd als ze thuis kwam van zakenreis en het was eens fijn om "ja" te kunnen antwoorden. 'Wat fijn voor je' zei ze met een grote glimlach. 'Ik heb deze keer het gevoel dat het een vriend wordt vanwege mijn karakter en niet het geld' zei ik. 'Wat fijn!' riep ze uit. Inderdaad heel fijn.

Mams was zich gaan aankleden terwijl ik nog in mijn pyjama op de sofa zat. ze kwam de living binnen. 'En lieverd, hoe zie ik eruit?' vroeg ze terwijl ze op haar hoge hakken zich omdraaide. 'Ga je soms ergens naartoe?' vroeg ik aan haar. ze knikte en greep haar jas. 'Vergadering' zei ze terwijl ze haar jas aantrok. 'Maar mams! Dan ben ik weer alleen!' riep ik. 'Maar lieverd toch, je hebt toch Samuel?' 'Sam is niet zo spraakzaam' mompelde ik. Ze lachte. 'Natuurlijk niet! Hij is een hond!' lachte ze. 'Dat bedoel ik nu! Een hond kan geen echte vriend vervangen!' riep ik. 'Rustig lieverd, mams komt nog telaat' zei ze terwijl ze op haar horloge keek. 'Mams' smeekt ik. 'Dag lieverd!' riep ze en ze sloot de deur. De rest van de dag was ik alleen thuis. Sam kwam af en toe een langswippen om dan vervolgens weer naar buiten te rennen. Ik plofte neer op de sofa en trok de laptop op mijn schoot. Veel was er niet tedoen. Ik wist dat de moeite tevergeef ging zijn maar ik keek toch eens om MSM. De meesten waren op vakantie naar Spanje, Italië, Portugal en ga zo maar door dus ik verwachtte niet veel. Tot mijn verbazing was er toch nog iemand.

MarcoIsBack zegt: hei! toch ontsnapt aan je moeder?
Romeo(ZonderJulia) zegt: gelukkig wel ;)
MarcoIsBack zegt: staat alles al maar het hoort te staan?
Romeo(ZonderJulia) zegt: nee, straks moet ik verder helpen:(
MarcoIsBack zegt: das nu jammer(huil)
Romeo(ZonderJulia) zegt: echt wel! maar is alles goed bij jou?
MarcoIsBack zegt: ben alweer alleen*zucht*

Sam kwam blaffend de living binnen gesprongen en rende op me af. De duitse herder blafte en drukte zijn poten op het toetsenbord.

MarcoIsBack zegt: ffegrg^µzdaé"é564sfesqfef4fe5sd''^fh
Romeo(ZonderJulia) zegt: WAT?!
MarcoIsBack zegt: Sorry, das mijn hond.
Romeo(ZonderJulia) zegt: een hond? gaaf(lol) ik mag geen hond want mijn ma denkt dat hij zou bijten
MarcoIsBack zegt: arme jijxD
Romeo(ZonderJulia) zegt: lach me niet uit!:@
MarcoIsBack zegt: zal het nooit meer doen(A)
Romeo(ZonderJulia) zegt: sorry, moet er vandoor, ma roept

Romeo ging ofline en zuchtend sloot ik de laptop af.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen