Samantha pov
Black lake
Ik lig lekker in het gras tot iemand ons iets vraagt."kennen jullie Samantha Riddle?"vraagt een stem mij."dat ben ik kan ik u ergens mee helpen?"vraag ik de gedaante." ja ik ben Sirius Black"zegt de man. Ik kijk hem aan, dat is onmogelijk Sirius Black is dood hij is vermoord door Bellatrix Lestrange."maar u was toch...dood"vraag ik de man die zich Sirius noemt."het was mis alleen ik deed alsof om harry veilig te houden."zegt Sirius."dat lukt toch niet hij wilde Bellatrix Lestrange vervloeken met Crucio en toen kwam Jeweetwel, gelukkig kwam Dumbledore op tijd anders was Harry er geweest" zeg ik. Ik sta op en kijk daar de verscholen Sirius Black."weet ik,maar hoe wist Dumbledore waar Harry was?"zegt Sirius Black. Ik blijf even stil staan en denk er over na."ik wist niet dat Jeweetwel er was,Sam waarom heb je dat nooit gezegt?"vraagt Fred me."ik was bang oké , als ik hem zou verraden zou hij me misschien vermoorden dat snap je toch wel Fred"zeg ik. Fred kijkt me aan en zegt niks meer.

Ik kijk goed naar de niet meer verscholen Sirius Black,ik kan niet geloven dat hij gewoon nog leeft."ik hou me schuil in Londen bij een muggle Maria en noem me Bob Pattinson maar als je een brief wil sturen moet je je uil zeggen hem naar Sirius Black te brengen"vertelt Bob/Sirius me."oké ik zal niks tegen Harry zeggen,jij Fred?!"vraag ik."natuurlijk niet als het Harry in gevaar brengt brengt het ook Ron in gevaar remember"zegt ie. Ik lach en kijk naar Sirius voor de laatste keer en hij verschijnseld."kan jij het geloven?!"vraag ik Fred."nee niet echt"zegt ie terug. We kijken elkaar aan en lopen terug naar het kasteel en zien George met professor Slughorn en professor Mcgonagall praten." is er iets George?!" vraag ik." yep goed nieuws en slecht nieuws,het goeie; we mogen morgen terug naar huis! Het slechte we moeten bij de Order Of The Phoenix"zegt George." meneer Weasley bij de order zitten is een grote taak begrijpt u dat?!"vraagt Mcgonagall. "kom op pak jullie spullen jullie vertrekken vandaag nog"zegt Slughorn." Samantha ik denk dat kleedt wie hij gebruikt"wordt er gegild."Meneer Potter niet gillen in de gangen!"roept Mcgonagall. Harry is meteen stil en wacht tot Slughorn en Mcgonagall weg zijn."wat is er ik moet me koffer pakken Harry"zeg ik." Malfoy hij is waarschijnlijk een Death eater!"zegt Harry opgewonden.



Draco Malfoy pov
Kamer van hoge nood
ik loop richting de kamer van hoge nood en zie niemand,gelukkig maar." Grabbe goyle hou de wacht!" schreeuw ik tegen ze en ze gaan snel staan. Ik loop drie keer langs de muur en er verschijnt een deur. Ik open deze en loop naar binnen opzoek naar de verdwijnkast. Na een tijdje vind ik die en leg er een appel in. En fluister;"harmona nectere passus" ik hoor een plop en kijk in de kast. En gelukkig is de appel weg, weer fluister ik;" harmona nectere passus" ik hoor weer een plop en kijk in de kast."stomme kast"mompel ik als ik zie dat er een stukje uit de appel weg is. Ik blijf het opnieuw proberen maar na een tijdje dwalen me gedachten af naar Samantha Riddle,iedereen denk dat ze me zus is,maar ze is de dochter van Lord Voldemort de gast die me dit laat doen. Ik ben eigenlijk een sukkel hè me om te late kopen door een neus loze gast van 60 of hoe oud hij ook mag zijn. Maar hij zei dat hij Samantha zou vermoorden als ik het niet zou doen. En ja dat verandert de zaak,ik wil haar niet kwijt of course.

Na twee uur of misschien zelfs meer loop ik de kamer weer uit en zie Grabbe en Goyle slapen." Expeliarmus"schreeuw ik tegen ze en ze veren tien meter de lucht in." ben je eindelijk klaar"zeuren ze." ja en nu lopen"schreeuw ik tegen ze. Terwijl we naar onze Common room lopen zie ik the weasley twins en Samantha."Samantha wat ga je doen?" vraag ik haar." naar huis ik ben klaar met school"lacht ze. Ik slik als ze buiten hogwarts is kan Jeweetwel haar vermoorden wanneer jij wil."oh later"zeg ik emotieloos. Net voor we de kerkers in lopen re ik naar de oude meisjes wc waar niemand meer komt. Ik kijk in de spiegel en er rollen langzaam tranen over me wangen."zozo iemand durft zich hier te vertonen" krijst een stem ergens boven me." opzouten"schreeuw ik tegen der als ik zie dat het jammerde Jenny is." nee dit is mijn terrein."krijst ze." boeie ik leef nog jij niet"schreeuw ik terug en begin weer te 's ikke als ik denk dat misschien samantha de volgende is die misschien dood gaat."wow,er komen niet veel jongens hier die huilen"zegt ze."joh"zeg ik droog."we hebben dus iets gemeen"krijst ze en nu doet ze me denken aan pansy.


Samantha pov
Home of the Weasley's
we lopen naar de deur toe als er plots iemand uit komt."wie is daar"schreeuwt de stem van Molly Weasley."mam wij zijn het Fred en George en dit is de vriendin van fred Samantha"zegt George."oh kom binnen lieverds"zegt Molly."danku mevrouw"zeg ik vriendelijk." ah toe noem me Molly,Fred George! Bill en Charlie zijn der en de vriendin van Bill!"zegt Molly tegen ze. Ik loop samen met Molly naar binnen en zie twee jongens die minstens twee tot vier jaar ouder zijn dan fred en George maar wel heel erg op hun lijken."hoi ik ben Charlie"zegt een jongen met kort rood haar en wat littekens hier en daar." Samantha"lach ik." hoi ik ben Bill"zegt een jongen met lang rood haar dat tot zijn schouders komt." ik ben samantha"zeg ik. Opeens komt er een meisje met zilver blond haar binnen lopen. "allo ik b'en fleur delacour"zegt ze." Fleur?"vraag ik verbaast,ik heb namelijk met haar even op beauxbatons gezeten."Samant'a ma wah doek jij 'ier"vraagt fleur en omhels me."ik ben hier met fred en George maar wat doe jij hier"vraag ik haar."ik oor bij bill"zegt ze met haar frans accent.ik lach naar haar en ze begint een beetje frans tegen me te praten."heb jij echt met Fred Weasley"vraagt ze in het frans aan me."ja"antwoord ik in het fans terug. Ik krijg nadat ik met fleur heb gepraat de order over me heen maar echt bijna iedereen; lupin,tonks,Arthur Weasley,Romeo en Mad eye. Ze bleken een brief te hebben gekregen van Dumbledore over me vader; raad eens iedereen was boos behalve tonks zij zei alleen:"hij heeft je toch geen pijn gedaan." ik wilde liegen maar als Fred naast je zit die alles weet lukt dat niet."wil je me sjaaltje los maken Fred"vroeg ik hem voorzichtig. Terwijl hij dit deed maakte ik mijn mouwen los en stroopte ze omhoog.


Iedereen keek me geschokt aan toen ze me littekens zagen." bij merlijns baard"kon Romeo alleen uitbrengen."lieverd ga naar Charlie toe die heeft vast wel wat ondertussen gaan wij jou veilig heid bespreken,Fred weg nu"zegt Molly. Ik loop met Charlie naar de keuken." wat heeft hij gebruikt voor die littekens in je nek"vraagt ie."zijn nagels"zeg ik en zie hoe Charlie er een bruin goedje opsmeerd. Na twee seconden begint het te steken." sorry dat hoort zo"zegt ie." geef niet zo lang ze maar verdwijnen"lach ik." kan ik me voorstellen"lacht Charlie terug." Samantha Charlie komen!"gilt Molly."we komen mam!"zegt Charlie.


Fred Weasley
Home of The weasley's
ik loop de woonkamer weer binnen en zie Samantha naar me toe lopen."is het al weg"vraagt ze en wijst naar der nek. Ik kijk en zie alleen bruine smurrie."alleen bruine smurrie sorry lieverd"zeg ik en geef haar een kus op haar wang." Fred Samantha we hebben en goed plan bedacht"roept me moeder blij. We worden meteen mee getrokken door me moeder en naast Tonks gezet."Samantha kan verblijven bij Tonks"vertelt ze blij. Ik ben echter niet blij dat betekent dat ik haar niet meer ga zien."kan ze niet bij ons blijven ze kan ginnys kamer gebruiken"vraag ik hoop vol." Fred als ginny Ron en hermoine hier komen zitten we echt te vol"legt me moeder uit." Freddie denkt alleen maar aan een ding."zegt George lachend." ohms wat dan George"vraagt me moeder hem."zijn vriendin!"gilt ie door de woonkamer. Normaal zou ik hem nu afmaken maar dan verspil ik tien minuten tijd met Samantha." ohja wie is dat dan Fred"vraagt Lupin lachend."uhm ik uhm"stotter ik."Fred Weasley heeft met Samantha Riddle"gilt George van uit de keuken."aah das lief"zegt fleur met haar frans accent." ik vind het ook lief fleur"lacht tonks naar fleur. Iedereen kijkt naar Samantha en mij maar wij zeggen geen woord."das gemeen fred! Ik ben ouder ik hoor eerder een vriendin te hebben"Zegt Charlie."al. Wat leuk schat"roept me moeder uit en geeft Samantha een dikke knuffel. Ik kijk naar haar en zie tranen over haar wangen lopen. Als ze vrij uit me moeders armen is rent ze weg. Zonder er over na te denken ren ik er achter aan.



"Sam wacht!"roep ik." ik was het vergeten oké"roept ze. Opeens staat ze stil en gaat ze zitten en ik neem plaats naast haar." wat?!"vraag ik en strijk een haar plukje weg." hoe het is om familie te hebben"snikt ze."oh"zeg ik droog." ik heb altijd bij de malfoys gewoont alleen narcoses was lief voor me voor de rest werd ik gehaat"snikt ze. Ik knik begrijpend. Na een half uurtje zo te hebben gezeten pak ik haar kin vast en geef haar een kusje op de lippen. Ze kijkt me aan met haa groen blauwe ogen die lijken te verdrinken in haar tranen." niet meer huilen, ze zijn het niet waard"zeg ik. Een klein lachje siert haar gezicht en ze leunt dicht tegen me aan." ik snap niet waar ik jouw aan heb verdient"fluistert ze." niet zeggen straks ben ik je kwijt"fluister ik en bij die gedachten rolt er een traan over me wang." hey huil je nou"vraagt ze me." ik moet er niet. Aan denken dat ik je kwijt raak"fluister ik." gebeurt niet al zou je het willen"zegt ze." mooi wamt ik wil het niet"zeg ik en geef haar een kus op haar mooie volle lippen.

vertellen pov
Malfoy Manor
Lucius Malfoy kijkt angstig rond bang om gestraft te worden."je hebt je niet aan de afspraak gehouden Lucius ze is nu weg"zegt n kille stem die vanonder een zwart gewaad kom waar de grootste angst van Lucius Malfoy onder staat." We kunnen haar halen My Lord"zegt Lucius angstig."ik ga me tijd niet verdoen aan iets wat jij hebt veroorzaakt!"schreeuwt de in zwart gehulde man."ik vraag mijn zoon of hij het weet"zegt Lucius bang." hij heeft genoeg aan zijn hoofd jij vuile rat." schreeuwt de in zwart gehulde man. Langzaam gaat de deur open en komt Bellatrix Lestrange binnen gelopen."my lord we kunnen Snape in ligte hij kan het aan Dumbledore vragen en u zo in liggen"piept Bellatrix zacht."nee straks vertrouwd Dumbledore Snape niet meer en omslaat hij hem dan is hij ook niks meer waard"snauwt de man." dan zijn we teminste een niets nut kwijt"lacht Bellatrix vals." breng mij de geheime locatie van de Order"snauwt de man naar Lucius en Bellatrix. Ze knikken beide en verdwijnen.

Met en plop beland De Zwart Gehulde Man in de kamer van Dumbledore." ah Tom leuk je te zien waarom heb ik dit genoegen"vraagt Dumbledore De Zwart Gehulde Man." waar is ze"snauwt de Zwart Gehulde Man." veilig weetje ze wilde overgeplaatst worden dat deed ik ook,ze studeerde af als Gryffindor en in de brief van een Order leed stond dat ze met Fred Weasley had"lacht Dumbledore." Leugens"schreeuwt de Zwart gehulde man."ik heb nooit tegen je gelogen Tom, net als Amy, je weet wel Amy Williams de moeder van Samantha"zegt Dumbledore. Na een tijdje kan De Zwart Gehulde man weer praten."Hou je oude mond over Amy of Samantha!"snauwt De Zwart Gehulde Man." je geeft om ze das goed Tom, maar weet dat ze ook van jou houden wil je hun echt pijn doen?"vraagt Dumbledore." nooit van me leven"zegt Tom tegen Dumbledore."Amy woont in Riddle Manor ze heeft het opgeknapt en schrijft me brieven over jou hoe je was voor je zo werd"zegt Dumbledore." ze noemde je een zacht aardige man die nooit iemand kwaad zou doen"zegt Dumbledore." Amy keek altijd zo naar mensen"fluistert Tom en loopt weg." ze heeft jouw ogen Tom en je haar en uiterlijk maar innerlijk is ze echt Amy"lacht Dumbledore. Tom plaatst een grijns op z'n gezicht en

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen