Samantha pov
Common room Gryffindor
Ik kijk fred aan,meent hij het echt??" meen je het echt fred" vraag ik." ja echt al sinds het begin van ons jaar"zegt ie en pakt me handen vast." waarom zei je nooit iets,over je weet wel"zeg ik."ik was bang dat je me ging uit lachen ofzo"zegt Fred." ik zou je nooit uitlachen nooit ik ben alleen.. Verbaast"zeg ik." aah kom op Sam iedereen weet dat jij hem ook leuk vind"zeggen hermoine en ginny. Ik kleur meteen rood." serieus??"vraagt Fred. Ik knik voorzichtig de enige die dit wisten waren "yes mijn broertje heeft een vriendin"gilt een stem door de Common room."George!!!"gilt Fred. Ik schrik en ren meteen weg.



Ik kom terecht in de wc van de meisje oftwel de wc van jammerende Jenny. " Sam waarom ren je nou weg"vraagt iemand opeens en ik merk dat het Fred is." nou kijk: ik heb van me tweede tot me 11de bij The Malfoy's gewoond omdat hun dat werd opgedragen, ik ben namelijk de dochter van Voldemort, ik heet dus eigenlijk Riddle zijn achternaam. Maar ik ben in de eerste weken altijd bij de Malfoy's en dan is me vader er ook en hij mishandelt me dan en schreeuwt dan tegen me,dus als ik iemand hoor gillen of schreeuwen denk ik altijd dat Jeweetwel me weet gaat martelen."leg ik uit." wat doet hij dan?" vraagt Fred. Ik zucht en laat me armen zien die vol zitten met littekens die zeggen."bloedverrader" "mudblood" "wow"kan fred alleen maar uitbrengen.

Fred Weasley pov
girl bathroom
ik blijf even geschokt staan maar krijg na vijf minuten weer bewegen in mijn lijf en ga naast haar zitten en sla een arm om haar heen."huil maar even uit"fluister ik tegen haar en geef haar een kus in haar haar." dankjewel fred"zegt ze en geeft me een kus op me wang."ik hou heel erg veel van je Fred Weasley"fluistert ze net hard genoeg voor mij om het te horen."het maakt mij niet uit wie je vader is, Samantha Riddle jij bent de einige voor mij"fluister ik terug."echt waar"vraagt ze me en kijkt me met haar getraande ogen aan." ja jij bent niet zoals je vader jij bent iemand met een Gryffindor hart"zeg ik." dankjewel maar beloof je het niet tegen Harry te zeggen"zegt ze." natuurlijk niet maar wel de order of the Phoenix."vraag ik." alleen hun en niet Harry en hermoine of je broertje Ron" zegt ze." ginny wel?"vraag ik." die weet het al"zegt ze.

Na een tijdje te hebben gezeten werden we gevonden door George. En gingen we terug naar de Common room."en hoe is het om het vriendinnetje te zijn van Fred"vraagt George Samantha opeens."uhm George het is niet officieel"zeg ik." dat komt nog wel"zegt ie en loopt lachend weg."stomme George"mompel ik."ik mag hem wel, qua uiterlijk lijken jullie op mekaar."lacht ze." joh we zijn tweeling"zeg ik." echt waar joh en dat zeg je niet even"zegt ze lachend terug. Ik lach ook en wil haar een kus op haar wang geven maar net op dat moment draait ze haar hoofd en belande me lippen op die van haar.

Samantha pov
Common room Gryffindor
Fred wil zich terug trekken maar ik leg snel me handen in zijn nek en trek hem dichter tegen me aan. Fred legt z'n handen op me heupen en zoent me intenser. Onze tongen spelen een spelletje die alleen wij kennen. Opeens horen we iemand lachen en we schrikken allebei."niet officieel nee tuurlijk"lacht George. Ik laat Fred los en zeg iedereen slaapwel en loop naar me kamer toe waar ik me pyjama aan trek en onder de wol kruip.

"Samantha wakker worden we komen te laat"hoor ik iemand in me oor fluisteren. Ik schrik en kijk in het gezicht van ginny."wat doe jij hier"vraag ik." proffessor Mcgonagall heeft me overgeplaatst samen met hermoine we delen nu een kamer"lacht ze vrolijk." oh"zeg ik zwak. Ik sta op neem een douche en doe me school gewaad aan. Ik loop met hermoine en ginny naar the great hall. Tot mijn verbazing zit George helemaal alleen zonder einige teken van Fred. Ik voel me hart een traantje weg pinken,raar maar waar." George waar is Fred?"vraag ik hem als we zitten." geen idee hij lag niet in bed"zegt George schouder ophalend. Ik knik en eet wat, nadat we ons rooster kregen van Mcgonagall loop ik met George naar onze les Potions van professor Slughorn. "hopelijk komt ie niet te laat anders moet ie misschien nog een jaar over doen"zegt George angstig."oorlog met je moeder dan?"vraag ik."je moet eens weten."zegt George en we lopen de kerkers binnen en zien professor Slughorn al staan."ah de allerlei eerste jullie hebben vast zin in mijn lessen"lacht ie en zijn walrus snor huppelt vrolijk op en neer." ja professor we moesten eerder gaan van professor Mcgonagall anders moeten we nog een jaar over doen."ah dan moeten jullie George of Fred Weasley en Samantha Malfoy zijn" zegt Professor Slughorn."George Weasley me tweeling broer komt vast zo wel."zegt George."professor mijn naam is niet Malfoy,Professor Dumbledore heeft het verandert"zeg ik."ohja sorry mijn fout u moet dan Samantha.. Merlijns baard een Riddle"zegt Slughorn geschokt."is er iets mis?"vraag ik." ben jij toevallig familie van Tom Riddle?"vraagt ie. " uhm ja zo heet mijn vader"antwoord ik."Merlijn's Onderbroek!!! Ik wist niet dat hij kinderen had!!" zegt Slughorn geschokt." niemand denk ik"zeg ik. George en ik lopen langs hem heen en gaan aan een tafeltje zitten." wat was er nou met merlijns string aan de hand"vraagt George."me vader Tom Riddle is eigenlijk Jeweetwel." zeg ik zacht." Serieus!!!!" schreeuwt George."idioot stil ja ik leg je alles uit na de les"zeg ik en we beginnen met het maken van wisseldrank."oké willen Meneer Weasley en Mevrouw Riddle naar voren komen een haar van elkaar pakken en die in hun flesje wisseldrank doen en vervolgens die opdrinken."vraagt Slughorn. Ik zucht en loop naar voren nadat ik een haar uit het hoofd van George trok en hij er een bij mij. We stoppen hem in het flesje en drinken die vervolgens op.

Na een kleine vijf minuten ben ik George en is George mij."uitstekend jullie krijgen allebei een voldoende voor wissledrank over minder dan tien minuten moet het kleine beetje zijn uitgewerkt."zegt Slughorn."wow jou zijn is irritant." lacht George."nee jouw zijn is leuk"zeg ik sarcastisch." ja nu lijk je namelijk op Fred,over hem waar is ie nou?!"vraagt George me. " al sla je me dood zou ik het nog niet weten"zeg ik. Na een kleine tien minuten vernadere George en ik in ons zelf."wow dat ging snel"zegt George terleurgesteld." waarom?!"vraag ik."ik wilde zien hoe jij er naakt uit zag"lacht ie. Ik geef hem een evil blik en kijk weer in me boek tot iemand plots iemand binnen kom.


Fred Weasley pov.
Black lake
Ik wacht nerveus op Samantha, hopelijk zegt ze ja ik ben al vanaf zes uur bezig met dit. Ik kijk naar de zwevende kaarsjes en zie opeens iemand naar me toe lopen,bij merlijns baard is het gelukkige Samantha." Fred?!"vraagt ze verbaast."Sam wil je misschien iets drinken ik heb Butterbeer."zeg ik."uhm ja graag"lacht ze. Ik geef haar wat,en kijk hoe ze het opdrink." waarom moet ik nou hier komen"vroeg ze opeens." Samantha ik moet je iets vertellen nou eigenlijk vragen"zeg ik. Ik sta op en trek haar met me mee. Ik ga op een knie zitten en kijk haar aan,ik leg rustig een fluwelen doosje in haar hand en open hem. Er zit een ketting in een vorm van een hartje met 'S+F' er op gegraveerd."Lieve Samantha Riddle al sinds ons eerste jaar ben ik tot over me oren verliefd op je, dus wil je me het genoegen geven en me vriendin zijn"vraag ik. Samantha kijkt me aan en in haar ogen zie ik emotie's die ik niet ken.


Na ongeveer een eeuwigheid rolt er een traan over haar wang."is er iets"vraag ik." Ja,ik wil dol graag je vriendin zijn"zegt ze en vliegt me om me nek."gelukkig maar ik dacht dat je nee zou zeggen"zeg ik."ben je mal ik zou het geweldig vinden"zegt ze en geeft me een kus op me wang. Ik lach en doe de ketting om en kijk haar lachend aan. We gaan in het gras liggen en kijken naar de wolken.



Verteller pov
muggle home
de gedaante loopt rustig het huis dood op zoek naar Maria."ah Bob heb je je afspraak niet rond deze tijd"vroeg ze de gedaante."ben net terug Maria"legde de gedaante haar uit."mooizo ik vroeg me afof je nog familie heb."begon Maria."ja me peetzoon,en me nichten en neven"antwoorde de gedaante genaamd Bob."ik wil niet om beleeft zijn ofzo maar kun je daar niet heen?"vroeg Maria zich af."nee ik heb geen goede band met mijn familie en me peetzoon denk dat ik dood ben dus moet ik hier blijven voor een tijdje"zegt Bob."tuurlijk als dat alles is ga ik nu even weg"zegt ze."waar heen "eist Bob."nergens gewoon boodschappen doen"liegt Maria tegen Bob." jij vertelt niemand iets over mij! Begrepen"zegt Bob boos tegen Maria." je kunt me niet dwingen!"schreeuwde Maria terug."Imperio"schreeuwde Bob naar Maria.


Bob loopt rustig door Hogsmeade heen en kijkt naar mensen die hem gelukkig niet herkennen."goededag"zegt iemand tegen de gedaante Bob. Bob geeft alleen een zwak knikje en loopt richting Hogwarts,en gaat op zoek naar Samantha Riddle. Niemand mag weten waarom anders zijn ze beide de klos." meneer kan ik u helpen"vraagt een meisje met lang zwart haar en bruine ogen aan de gedaante."ik zoek naar Samantha Riddle kent u haar?"vraagt Bob aan het meisje. "uhm ja ze zit op hogwarts afdeling Gryffindor u kan naar professor Mcgonagall gaan voor vragen"zegt het meisje en loopt weg. Bob loopt echter eerst naar the Black lake. En ziet daar twee leerlingen in het gras liggen,een jongen met rood haar en een meisje met bruin haar. Hij loopt er naar toe en vraagt:"waar vind ik Samantha Riddle"

Reageer (1)

  • FredWeasley

    oee... mooi geschreven:)


    snel verder:)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen